Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 239
  • 774
  •   1
Отговори
# 45
Ще се запиша при вас, въпреки че досега съм гледала само 1 серия. Чакам да се натрупат повечко и да ги метна на един път.
От коментарите ви ми прави впечатление, че тази роля на Бурак Хакъ е подобна на ролята му в Мелодията... нещо като добрият губещ. Горкият.  Mr. Green  Гласувам за Есмер. Една серия ми е достатъчна, за да реша - магнетичен, мъжкар, силен и с нежно сърце.  Grinning

# 46
  • в зоната на здрача
Гласувах с първа опция,естествено ,че Есмер.
Тя има нужда от закрила,от любов и от верен приятел,и като гледам само той може да и даде всичко на куп.
Един за друг са родени,демек. Wink

# 47
ББ Ето го края на филма преведен. Синът им разказва какво се е случило с оцелелите
http://www.youtube.com/watch?v=Fmkq4hvvmws&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Jgq40LOLCfg&feature=related
тук Есмер казва на Езер кой е.

защо си разваляте удоволствието от гледането на филма с тия линкове към края на сериала?
все едно да се прочете последната страница на книгата.
Ех това пусто женско любопитство и този интернет дето е в услуга на всички тия неща.
Едно време нямаше такива екстри. И си гледахме сериалите поред ... от-до, като бели хора. Без да ни се поднася на тепсия последната серия предварително. Така всичко се разваля Sad

# 48
Aми има хора, които искат да знаят какво става, затова е и писането с бели букви. Който не иска, не ги чете. Затова съм писала какво съдържа линка. който не иска да гледа финала, не го гледа

# 49
ех, пусто нетърпение.
Знам, че има такива хора. Но къде отива кефа от гледането, като знаеш финала

# 50
  • Атлантис, Галактика Пегас
BGpapa, че аз и книгите чета така... Mr. Green Винаги поглеждам последната страница. Embarassed ooooh!

# 51
ех, пусто нетърпение.
Знам, че има такива хора. Но къде отива кефа от гледането, като знаеш финала
аз лично се изнервям от неочакваното и затова  предпочитам да врътна финала и да си гледам спокойно

# 52
леле, леле... опасна работа. Не ти ли е интересно как ще се развие интригата и как ще се заплете? като знаеш крайния резултат, че еди кой си се жени за еди коя си... вътре в сериала като има сцени на стрелби и т.н. и като предварително си знаеш, че ще оцелее, не е ли тъпо?
аз не гледах десетина серии на Перла и си ги точех по интернет. И като видях по бТВ половин минутка от някаква серия, как простреляха Енгин и сега като гледам сериите преди това и ми е супер тъпо като ЗНАМ какъв е резултата от сцената с преследването, стрелбите и т.н., та като ми е ясно кой ще оцелее и как ще се развие, отида ми всичкото удоволствие и изобщо не ме е държала в напрежение тази част от епизода, а то това е целта, да не знаеш какво става и кой кого ще убие. Майка ми като каза "Енгин умря" и се ядосах много. Аз съм по-назад със сериите и ... оффффф

Така и тук... приятно е да гадаеш с кого ли ще се събере Езел. А като видиш сватбените снимки на Езел с Есмер и всичко се разваля.
Така както и ... някоя от вас дето написа точно в коя серия Али разбира за Есмер, точно в коя серия Есмер разбира за Али , отделно за Езел, и в кой епизод тя разбира за тях. Супер тъпо ми стана. Сега знам, че още поне 25 епизода тя няма да узнае нищо за тях. А чакам всеки един епизод нещо такова да стане
Развалихте ми ... кефа. Не трябва да чета постингите, защото ми издавате съдържанието напред

# 53
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ами има бели букви.  Mr. Green Wink

# 54
ami to всичко беше написано с бели букви, защо ги четеш?
Аз изобщо не ги изживявам тези серияли. Изглеждам ги за няколко дни, прави ми удоволствие и после ги забравям. Не ми прави кеф да гледам по една серия на ден, камо ли на седмица. То да не е някакъв шедьовър,че да го чакам по една седмица. Изглеждам го  набързо, правя си кефа и го забравям( захвърлям). Като  с мъжете, с две думи:-)
BG pappa- в твойта градина бяха тия камъни:-) Един мъж ще има в този подфорум и ще го направим дармадан!

# 55
Аз също не чета белите букви и не отварям линковете с бъдещи сцени, защото предпочитам да го гледам по телевизията, но това си е въпрос на избор. Обаче, и аз онзи ден бях малко разочарована, когато видях огромната снимка от сватбата на Есмер и Езел в предната тема. Не че не искам да стане така, но предпочитам да разбирам всичко по реда си.

# 56
Здравейте!

Аз също станах фенка на сериала, но ми е невъзможно да го гледам по тв, затова вечер го тегля от лапаче. Но....7 епизод не е качен.
В петък следобяд имаше проливен дъжд в София и излъчването по Нова телевизия беше прекъснато. Може и това да е проблема, за да не е качена все още серията. 

За тези, които не са гледали 7 епизод:

1 част http://www.vbox7.com/play:1f993e6f
2 част http://www.vbox7.com/play:35f12d1a
3 част http://www.vbox7.com/play:7ff87a95

# 57
Тя снимкТа е от сватбатА, която не се състоя, така че не е много важно

# 58
  • планетата Земя и по точно до морето
Здравейте, гласувах с първа опция - Есмер, защото уважавам избора на Езел, освен моите предпочитания. Още от сега личи от цялото и същество, че се влюбва в него, дори още преди да е наясно, че това е нейния Есмер ! Hug

Chili   , благодаря ти за отговора от предната тема ! Hug    bouquet

# 59
Малко закъснях, но и аз се записвам в новата тема!
А иначе гласувах,де!

Общи условия

Активация на акаунт