Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 266
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
Този българин ще да е голяма работа щом като всички ги е страх от него.

# 676
Мммм госпожа Ниран много тежко го раздава....харесва ми Thinking
Туй Кадер същото недоразумение като сестра си Бахар...Сюлейман бей не случи на щерки Confused
Добре де Кадер е една идея по - интелигентна от онуй русото.

# 677
Разлюбих го вече Есмер, нещо ме ядоса с това че остави Айлин без дума, без вопъл, без стон...

# 678
Обаче на Бурак много му личи като си е починал...или може би е добре гримиран Thinking Сега докато говореше с Кадер  изглеждаше изключително добре, без торбички под очите и лилави сенки. Много е красив  Peace

Ох Есмер каква сладка физиономия на влюбено момче направи, докато Айлин говореше за него със стъкларя Heart Eyes

# 679
  • Варна
Абе тез мафиоти всичките ли са болни.  Thinking Явно заради тешкия живот да си мафиот не лесно , трябва да ги пенсионират.  Joy

# 680
  • Варна
Роза обаче май се подмладява.  Peace

# 681
Абе пребиха я  тая жена Joy
Тя пък и тя....от всяко побутване и е вече на ръба на смърта hahaha

# 682
  • Варна
Тя Езел все в болница лежи.  Joy Не и стига че работи там а и през ноща явно стои там. hahaha

# 683
  • Атлантис, Галактика Пегас
Айше как прекрачи Роза само...  Mr. Green Joy

# 684
да бе колко гадно я подмина кака сузан обаче се виждаше че се прави не може да прави гадните физйономи на макбулето ехххххххх как ми липсва нашия филм  Cry Cry Cry Cry

# 685
  • София
Разлюбих го вече Есмер, нещо ме ядоса с това че остави Айлин без дума, без вопъл, без стон...

Ваня, нидей така, тежка орис му е на нашето момче-Любовта или Дълга, ама че гадно го изнудват #Crazy
а пък и наш Бурак нали все е на всяка манджа мерудия Naughty

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 21:30 от galia2007

# 686
Цитат
а пък и наш Бурак нали все е на всяка манджа мерудия
Айде сега на крива ракета космоса и пречи  LaughingИли как беше там за вълната Laughing

# 687
  • София
Мечтание Hugпардон, Алито е на всяка манджа мерудия hahaha
да ме прощават фенките на Бурак, добре си играе ролята момчето Wink

# 688
А така вече може Алито да е мерудия  Laughing Laughing Laughing и аз съм съгласна  Laughing Laughing

# 689
Бурак си е супер откъдето и да го погледнеш.А ролята я играе чудесно щом се коментира и дразни част от гледащите филма.На мен той ми е любимец Peace/без да изпадам в крайности и да се влюбвам във всеки актьор/

Общи условия

Активация на акаунт