Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 299
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
  • София-Банкя
Здравейте, моля някой да ми каже коя серия беше вчера - благодаря предварително

# 376
  • Варна
Здравейте, моля някой да ми каже коя серия беше вчера - благодаря предварително
12 серия беше вчера.

# 377
  • София
Мерси за краставичките,твойта г-жа ли ги наряза?В бьорнер или на ръка?
Какво пише на табелката?

# 378
Пашаааа к'ви са тез' нарязани краставици сега Crossing Arms Ние да не сме в метох Joy

# 379
Едно весело клипче  Hug http://www.youtube.com/watch?v=vTb7q1JKC9U но тези които не искат да знаят какво ще става в серияла да не го отварят.

А какво пише на табелата, дето са му сложили? Не ми харесва тоя Ендер хич, имам предвид чисто визуално (да ме прощават фенките му), като образ е ясно. Толкова жалък беше при тия двамата, а когато бъхтеше Езел, го раздаваше голям мъжкар. Magosniwa,   bouquet за клипчето!

# 380
  • Варна
Едно весело клипче  Hug http://www.youtube.com/watch?v=vTb7q1JKC9U но тези които не искат да знаят какво ще става в серияла да не го отварят.

А какво пише на табелата, дето са му сложили? Не ми харесва тоя Ендер хич, имам предвид чисто визуално (да ме прощават фенките му), като образ е ясно. Толкова жалък беше при тия двамата, а когато бъхтеше Езел, го раздаваше голям мъжкар. Magosniwa,   bouquet за клипчето!
Няма защо.  newsm47 И аз бих изкала да знам какво пише на табелката ако някой знае да пише.  Grinning

# 381
  • Бургас
Лелеее, момичета, каква активност.  Hug  Аз пък изпуснах две серии и сега ги гледам във Вибокс - бяхме на плаж, да се нарадваме на последните слънчеви дни и сега наваксвам, че доста съм пропуснала.
Като ги изгледам серийките, ще хвърля око и на клипчето.
А настина ли е жена му на Сарухан Хюнел момичето от снимката? Аз пък разбрах, че е наръгал другата, пълничката - мислих си, че тази от снимката му е екранна партньорка.  newsm78  Явно е доста пламенен нашият мъжкар, не мога да разбера що за жена ще изневери на такова съвършенство!

# 382
На табелата пише:"Аз съм една долна маймуна" Grinning Grinning Grinning

# 383

Точно в десятката!!! Joy

# 384
  • Варна
smile3521 rotfImbo

# 385
Пашаааа к'ви са тез' нарязани краставици сега Crossing Arms Ние да не сме в метох Joy
A де ,и аз това питам  Crossing Arms
Ама той нарочно ме накара да ги нарежа  Twisted Evil ,да не съм го забравила  Wink Не бой се Паша ,аз съм твоя вечно  Hug  Flutter
А сега да дам малко ,като за душата  Mr. Green
 Wink Wink  Mr. Green

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 11:44 от geradost

# 386
здравейте и от мен.До сега само ви четях и въпреки че следя сериала се интересувах от понататъчните събития.Искам да ви благодаря че давате тази иформация.БЛАГОДАРЯ

# 387
Атака geradost , знаех си че сме от една кръвна група. Нарязани краставици, все едно Есмер без патлак Joy

Добре дошла anni.angelova Hug

# 388
  • Атлантис, Галактика Пегас
И на мен ми се стори че този с очила от клипа е Али.  Thinking Party ooooh! newsm78 hahaha

# 389
много благодаря за топлото гостоприемство.Много сте мили и готини.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт