Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 429
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
да и Демир не отстъпва аз по тез двата нещо много луднах добре че моя не е ревнив та да видим тогава
а за кекса незнам ама аз обърках манджата та сега моя я оправя голема излагация съм .То не беха лиги ,сънища то чудо  Embarassed
А за другия лагер(Кенан)нещо не ми се нрави гледах Мелодия на сърцето и нещо не ме изкефи(сори за почитателките моите извинения)
Искам риза да съм на неговите гърди,панталони  на неговите крака оооооохххххххх а може и да не го притежавам
А за кекса въпроса е яйцата да са употребени а дали в кекса ?????

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 17:13 от anni.angelova

# 421
Ох  и на кон стааавам,
само да го притежааавам.... Joy

А то е верно че ако не стане кекс, ще трябва да има секс Mr. Green Важно е яйцата да се оползотворят Mr. Green

# 422

а за кекса незнам ама аз обърках манджата та сега моя я оправя голема излагация съм .То не беха лиги ,сънища то чудо  Embarassed

Joy Joy простено ни е ,не бой се
Твоя и да има против не смее да каже,че като дойде ония с пищаците  Mr. Green  Wink (майтап)

Чили,точно така  Peace

# 423
  • София
Ей сетихте се и за мен/Кенчо/.Ще ми наводните кухнята,то теч,теч ама големи моми сте.

# 424
абе то като го погледна си представям я Демир я Кръстоносеца че и тои набит и леко   мургав и с черна коса ама по едър и висок ............абе с една дума затваряш очи и виждаш тях двамата Blush.Ива викни некои от тях двамата да бърше и попива и ние сме при теб да помагаме (маитап)нема да допуснем кухнята да се наводни може само лизгава да стане

# 425
  • София
geradost  Heart Eyes Какви са тия снимки  Shocked Милост нямаш. То не е красота, то не е сексапил, мани, мани. То ние сега , като е облечен реагираме така, та представете си , да го дадат по-разголен, в по-горещи сцени    animal037 ей така ще тичкам към Турция.
 А дали забелязвате, че ние филма не го обсъждаме даже и на половина толкова, колкото Сарухан(мамин той)

# 426
То това си е верно-ама при такъв екземпляр к'ъв филм бе  ooooh! То той отвлича вниманието-аз само чакам да дадат сцени с него-в останалите не се втелявам толкова  Crazy

# 427
е без него филма как ще е никак Да съм на мястото на Айлин така да ме гали мани Heart Eyes

# 428
  • София
Абе и само да ме гледка с този поглед съм съгласна.

# 429
абе то като го погледна си представям я Демир я Кръстоносеца че и тои набит и леко   мургав и с черна коса ама по едър и висок ............абе с една дума затваряш очи и виждаш тях двамата Blush.Ива викни некои от тях двамата да бърше и попива и ние сме при теб да помагаме (маитап)нема да допуснем кухнята да се наводни може само лизгава да стане

Моя го докарва откъм вежди - така че...завиждайте bowuu Joy Ааа забравих и пищов има, даже 2 ако броим и този за който си помислихте Joy

А за обсъждането...geradost се е изходила по въпроса много изчерпателно. Такъв екземпляр.....Господи имайте милост с тия снимки Praynig

# 430

Моя го докарва откъм вежди - така че...завиждайте bowuu Joy

А бе той и моя така,ама ...не стигааааа  Blush не е толкова мургав и хич не са му черни очите бе

# 431
абе момичета как стига с тия снимки ако ги няма как ще изкараме до понеделник според мен да качват че то понеделник далеко
а за веждите и ти кат мен стискаш очи и хоп Есмер(маитап)и верно пак не стига ама хич даже

# 432
  • Варна
Я да видя какво правите без мен.  Hug Тука станало много горещо с тези снимки. Embarassed Май трябваше да пуснат серияла през зимата да има кой да ни топли.  Joy

# 433
  • София
Ти гледкай снимките да се топлиш, а аз ще си взема Сарухан  у нас за тази цел Joy. Обещавам, че няма никога да му изневеря newsm62

# 434
Ти гледкай снимките да се топлиш, а аз ще си взема Сарухан  у нас за тази цел Joy. Обещавам, че няма никога да му изневеря newsm62
Идвам да живея у вас, никога няма да ви изневеря..обещавам Peace Joy

Общи условия

Активация на акаунт