Изгубени години (Kaybolan yıllar) - тема 2

• 52 360
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Добър Ден
geradost

Да си жива и здрава!!
Надникнах сутринта в темата за почивка в Турция,момичета пишат че обслужващия персонал от към мъжката част били много хубави.Май не сме само ние. Laughing
Има доста полети от Турция до Варна така че....може и преди софиянки да се уредите.

# 526
Ивче аз предлагам по средата, а ние и от всички краища ще допътуваме проблем няма поне да сме сигурни че няма да ни пропуснат.А за почивката в Турция аз предлагам не го ли доведат ние да му ходим на гости Blush

# 527
  • при най-добрия мъж...
Колко му е?
Варна-Истанбул-8 часа пък.Докато изкараме по един розов сън и сме при него. Mr. Green

# 528
  Горкия човечец,само ако знае какво му мислите  Joy

# 529
Вие се катерите на клона ами ако Есмер не става за чики рики  newsm78 Пратете една за дегустатор и да каже дали става или не, да не се хабите напразно  Laughing Laughing Laughing

# 530
  • при най-добрия мъж...
Аз се наемам със задачата.И детайлно ще проуча нещата. Mr. Green

# 531
  • София
Аз се наемам със задачата.И детайлно ще проуча нещата. Mr. Green

аааааа, моля, моля, нали знаете че едно мнение само не е меродавно, може да е субективно, така че трябва да са поне две мнения Wink

# 532
  • планетата Земя и по точно до морето
........
http://www.diziler.com/index.php?page=biography&id=1206, нищо не вдявам ама... май наш'то момче е трети по популярност, а Езо е преди Шех Laughing
А Мурат, Бурак и Къванч ги няма въобще !   Защо ли ? Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 533
  • Атлантис, Галактика Пегас
geradost, Честит Рожден ден!!!

# 534
момичета и по две мнения и по три все тая>аз ви предложих не доиде ли ние сме там ако иска и ако може да ни върне.Само уплах да не хване Joyтолкова жени на едно място.Няма само туркините да му се радват я

# 535
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
    На яхтата Керемчо я срази!
    Джемил я кара сълзи да реди.... Wink
    Не секват чувствата безмер Blush
    на ред е якия Есмер!
    В тоз ден рожден ни дава сладост-
   това е нашата Герадост!!!! Hug Heart Eyes Hug

Мила Герулинке -честито и от мен джанъм беним! Желая ти най-хубавите неща които си пожелаеш да ти се случат и всички мечти да ти се сбъднат!!! Прегръщам те с есенна слънчева целувка от Варна!!!!  bouquet  bouquet

# 536
........
http://www.diziler.com/index.php?page=biography&id=1206, нищо не вдявам ама... май наш'то момче е трети по популярност, а Езо е преди Шех Laughing
А Мурат, Бурак и Къванч ги няма въобще !   Защо ли ? Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ами защото не ги харесват и ние можем спокойно да нападаме  Laughing Laughing Laughing

# 537

Честит рожден ден,Гери!

# 538
  • София
    на ред е якия Есмер!

Мила Герулинке -честито и от мен джанъм беним! Желая ти най-хубавите неща които си пожелаеш да ти се случат и всички мечти да ти се сбъднат!!! Прегръщам те с есенна слънчева целувка от Варна!!!!  bouquet  bouquet

Редеми, май само Демир е пропуснала нашата Герадост hahaha hahaha

# 539
    на ред е якия Есмер!

Ето кой ще стихоплетства в нашата тема, че да не приличаме съвсем на разгонена глутница кучки Joy
Браво Редеми Peace

Редеми, май само Демир е пропуснала нашата Герадост hahaha hahaha

Ааа Гале, преполагам просто музата не и е сигнала на Редеми, а не че Герадост е пропуснала такава радост Joy Едва ли, все пак е последователна и жена с добър вкус .... като нас Crazy

Общи условия

Активация на акаунт