Предложения за странни, необичайни и интересни имена!

• 159 593
  • 1 477
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Игрена Simple Smile

# 1 366
Като прочетох Ганелия се сетих, че служебно познавам Донелия.

# 1 367
Сетих се за една Анселита - предполагаше се, че е кръстена на баща си Асен.

# 1 368
Доста латино звучене Grinning

# 1 369
Незнам дали е споменавано, преди малко открих темата, а не ми се изчитат всичките 92 страници, затова ще го спомена - имах колежка, която се казваше Лазура, беше в пенсионна възраст и на нея кръстиха внучка й Simple Smile

# 1 370
А аз имах колежка Лучия. Викаха й Лучка, което пораждаше у мен асоциация с героя Лукчо. Simple Smile

# 1 371
  • софия
А аз имах колежка Лучия. Викаха й Лучка, което пораждаше у мен асоциация с героя Лукчо. Simple Smile
Аз имам приятелка Лучия , наричаме я Лучи или Лу.  А Лучка ми се римува с Кучка.  Laughing

# 1 372
  • Бургас
Албиция ... Crazy Звучи ми като амбиция..Видях го в темата за класирането за ДГ в София...Беше име от списък Laughing
Протива Crazy Crazy  Пак е от списък от ДГ...

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 16:20 от elf4eto

# 1 373
.....Протива Crazy Crazy  Пак е от списък от ДГ...

Неееее!!!  #Crazy

# 1 374
  • софия

Неееее!!!  #Crazy
Ако това е вярно, съм за списъка с имена от соца. Щом го няма , значи не може. Тези родители са за  #2gunfire

# 1 375
  • Бургас

Неееее!!!  #Crazy
За съжаление...е да  Laughing.Междудругото разглеждам списъците от детските градини и да ви кажа Александър,Александра,Мартин,Кристиян/а,Никол,Никола/й,Габриела,Калина,Калоян,Михаил, Михаела,Виктория са сякаш половината от децата Crazy.
Срещат се също доста Дария,Елица,Денислав,Андриан/а,Андреа/й,Карина,Георги,Иван,Моника,Даниел,Рая,Борис/слав,Лора
Интересните,които срещнах,освен Албиция и Протива Laughing са
Ерик,Раяна,Севастиян,Аделия-Констанс,Атанаси,Йоаким,Йована,Евидора,Маделин,Савелия,Жюлиян Жюлиянов Недялков ooooh! ooooh!,Кайра,Петра-Мария,Алекс-Габриел,Аглая,Стефано/с Бг фамилия/,Даника,Галея,Александрина-Леа,Катрин-Мари,Сашка,Нено
Още ще допълвам,ама нямам нерви да разгледам всички списъци.

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 17:35 от elf4eto

# 1 376
Е, Протива много просто, бе, по-хубаво е Противоотрова.

# 1 377
  • Пловдив
Аз пък гледах една от отчетните теми, та после хвърлих око и на някои съседни. Направи ми впечатление, че 2010 и 2011 година няма много Виктори и и Александри. Викторовци и Александровци си има Simple Smile Видях и поне 3-ма Тервеловци, което ме поучуди - мислех, че името е доста остаряло. Други имена, които ми направиха впечатление бяха Лорис – момче,Бето, Едис – момче, Адина, Дорян, Теоман, Ахилеас,Бриян, Ванислав, Ахсен, Емира, Алия, Боил- знам, че е прабългарска титла, но ми е интересно, че се употребява като име и Луи - да, има цяла върволица френски крале, но за мен е малко необичайно за нашата страна.

# 1 378
  • Бургас
ЗлаВещица,сега е модерно да се използват остарели имена и такива на български владетели.Лично на мен обаче някой владетелски имена ми идват малко..в повече Laughing.Просто са неизползваеми.Едниствените,които стават,макар да не ми харесват повечето са именно Тервел,Крум,Аспарух,Калоян,Иван-Асен,Пресиян,Петър,Борис,Роман,Самуил,Борил,Владимир,Симеон,Ивайло и т.н. Доста са.Но виж Терелиг и Омуртаг още не съм срещала Laughing.Тази мода ми допада.Има някакъв смисъл,който се влага в имената. Peace

# 1 379
Ауууу,помните ли скоро се прайх' на загадъчна за името на евентуална втора дъщеря,ако имам някой НЕдекемврийски ден ?  Laughing Е,някой ме е изпреварил-видях името в изброените по-горе...  Mr. Green Не,че имам претенции за уникалност,де! Peace

Общи условия

Активация на акаунт