Предложения за странни, необичайни и интересни имена!

• 159 596
  • 1 477
  •   1
Отговори
# 1 380
Мимина  да не е Алия името

# 1 381
Е,някой ме е изпреварил-видях името в изброените по-горе...  Mr. Green
Само не казвай, че е сред изброените от елфчето  Praynig

# 1 382
Алия е кръстена от нашия подфорум - не помните ли майката, темата, обсъждането? Всички заедно го избрахме!  Simple Smile

Относно Протива - гугълнах и има такова женско име - индийско е, защото все индийки излизат. Всъщност, излизат доста американци с такава фамилия и индийки с такова лично име. Детето да не е от смесен брак?

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 07:20 от pina

# 1 383
Мимина  да не е Алия името
Мнеее... Laughing

...Само не казвай, че е сред изброените от елфчето  Praynig
Мдааа... Laughing

# 1 384
Нефертити Стефчова Гьолска. 
Май и аз като gabelas17 ще подкрепя списъка с имена от соц-а

# 1 385
Това с Нефертити сериозно ли е?  Joy

# 1 386
  • Пловдив
Това с Нефертити сериозно ли е?  Joy
Ми и на мен не ми се вярваше, та погледнах в гугъла и го има  Mr. Green

Утре ще чакаме някой Рамзес или Ехнатон  Party И без това мъжките имена с Р и Е са кът   Whistling

# 1 387
Това с Нефертити сериозно ли е?  Joy
Ми и на мен не ми се вярваше, та погледнах в гугъла и го има  Mr. Green

Утре ще чакаме някой Рамзес или Ехнатон  Party И без това мъжките имена с Р и Е са кът   Whistling
Joy Joy Joy ooooh!

# 1 388
Аз съм срещала Озирис. Беше част от двойно име. Майката сънувала Озирис точно преди да роди и решила така да си кръсти детето в комбинация с избраното предварително име, но не помня то какво беше.

# 1 389
Нефертити-то го чух за първи път преди 2 години - беше в една стая с дъщеря ми на някаква олимпиада. Доста смях имало при проверката на присъстващите. 

# 1 390
  • Пловдив
Едва ли. На децата няма да им направи впечатление. За тях ще е само име, което чуват за първи път. Ще му обърнат внимание само ако по история стане дума за личността Нефертити, но тя по принцип се споменава най-вече в история на изкуството, а това се изучава само в специализирани училища и след 9-ки клас.

# 1 391
  • Пловдив
Сега отворих уърдския файл, на който е дадена Нефертити, за да видя кой клас е и видях друго име, което чувам за първи път

Фиделия Фидел Косева

Явно е кръстена на бащата, но пък женски вариант не съм чувала. То и друг Фидел освен Кастро май не знам, не съм явно много запозната с испаноезичните имена. Чувала съм Фиделио - в едноименната опера на Бетовен, но има случаи имената на героите от някои опери да са измислени и да не съществуват в действителност.

# 1 392
Сега отворих уърдския файл, на който е дадена Нефертити, за да видя кой клас е и видях друго име, което чувам за първи път

Фиделия Фидел Косева

Явно е кръстена на бащата, но пък женски вариант не съм чувала. То и друг Фидел освен Кастро май не знам, не съм явно много запозната с испаноезичните имена. Чувала съм Фиделио - в едноименната опера на Бетовен, но има случаи имената на героите от някои опери да са измислени и да не съществуват в действителност.

Joy

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 22:57 от cool_witch

# 1 393
Съученичка на дъщеря ти ли е?

# 1 394
Едва ли. На децата няма да им направи впечатление. За тях ще е само име, което чуват за първи път. Ще му обърнат внимание само ако по история стане дума за личността Нефертити, но тя по принцип се споменава най-вече в история на изкуството, а това се изучава само в специализирани училища и след 9-ки клас.
Е, явно историята си е казала думата. А и в комбинация с фамилията...

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 22:59 от cool_witch

Общи условия

Активация на акаунт