РУСЕнска есен, като песен...

• 46 565
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Честита Коледа и от мен! Желая много здраве на всички!!!

Ето и от мен въпросчета... В неделя дъщеря ми ще стане на 3г. Последно как стоят нещата със записването в детските градини? Пак ли е в първият работен ден или има промени? Дара много иска да я запиша на балет. Бях чула, че в дома на културата има школа, в която ги взимат на 3г. Някой знае ли нещо по въпроса...  newsm78

Весело посрещане на Новата Година!!!

# 721
здравейте мами  Hug
Честито Рождество Христово и от мен  Hug

изкажете мнения за ясла № 15  Flutter а могат ли да се подадът документи в 2 ясли?едната да е резервен вариант?

# 722
  • град Русе
Setakap, записването за градина вече е през месец март, а не в първия работен ден на новата година. Днес дори видях, че на вратата на нашата градина има бележка кога точно става записването. Затова най-добре е да провериш в градините, в които мислиш да кандидатствате. Ето  тук http://pr-lamezon.com/2009/12/zapisvaneto-v-detskite-grtadini/ има официална информация. А ако в градината, в която ще запишеш детето, има балет, няма нужда специално да ходиш да я записваш в Дома на културата - преподавателката е една и съща и заниманията се провеждат на място в градината.

# 723
  • в огледалото на живота
Пак се включвам-хоп!mupi1975,тае-бо в Русе имаше в залата до закрития басеин на Кооперативния пазар/дали все още а там,незная/,ето линк да разгледаш.                                                  http://heliosgym-bg.com/about.html                                                   Setakap,аз живея в Здравец,синът ми ходи често в  дома за работа с деца/намира се до у-ще Тома Кърджиев/,там има различни формации/модерен балет,народни танци,пеене/,посети го след празниците,няма да се разочароваш...ето линк и а теб!                                                      www.az-deteto.com/index.php?page=view&aid=4887 -                                 Надявам се да съм била полезна! Peace

# 724
Благодаря за отговорите!!!  Hug

# 725
  • Русе
И аз да се разпиша,че да я свършваме тази есенна тема Mr. Green
При нас най-доброто е че вече сме с чиста чревна флора и живот и здраве на 11.01 сме на така отлаганата консултация,че то дойде време за хепатитната ваксина,а ние още 3-ят Пентаксим не сме слагали.Важното е че детенце ми е добре вече.
Аз посрещам празниците със заеми  #Cussing outЗабавиха ми декларацията за майчинството да я внесат в НОИ и това е резултата #2gunfireЗдраве да е...но е неприятно така без пари
 Hug

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 14:57 от daesy_des

# 726
Тае-бо има със сигурност в клуб Здраве, занятията са от 18.30 ч пон, ср и петък в салона на Механотехникума, а вторник  и четв в самия клуб Здраве на ул. НИш 20

# 727
Честит рожден ден на Мерт на  Шанел!Здраве и успех в живота!  bouquet

# 728
  • русе
Тае-бо има със сигурност в клуб Здраве, занятията са от 18.30 ч пон, ср и петък в салона на Механотехникума, а вторник  и четв в самия клуб Здраве на ул. НИш 20

благодаря ви момичета за отговорите  а за новогодишната трапеза какво мислите да приготвяте дайте някакви идеи  chef

# 729
здравейте
За новогодишната нощ ние ще сме на пържоли и задушени картофки, руска салата, баклава, баница......
Весело посрещане на новата година !   Hug

# 730
я аз да питам нещо, няма само да отговарям  Mr. Green
къде може човек да пие спокойно кафенце където не е задушно и малкия да има къде да се заиграва, сещам се само за сладкарницата на хотел Рига...

# 731
  • Русе
Ние ще ходим на гости.От мен е баклавата и баницата.Домакините клаха прасе,така че свинското ще е задължително.С какво друго ще ни гостят ще е изненада.
Днес най-накрая в сайта на НОИ е отбелязана декларацията ми за майчинството,така че се вижда края на безпаричието ми  Joy

# 732
  • Русе
И ние ще бъдем на гости, аз ще приготвя пържолите и руската салата...

Весело посрещане на Новата 2010 година!
Нека я посрещнем с радост, да я изживем с любов и да я изпратим успехи!

# 733
Аз пак да питам нещо.
Някой ходил ли е в Метро с детска количка? Дали пускат вече? В Търновското чета, че пускали, ама тук са малко от голямото добрутро ooooh!

# 734
  • русе
скоро не съм ходила но едвали ще те пуснат

Общи условия

Активация на акаунт