РУСЕнска есен, като песен...

• 46 558
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • в огледалото на живота
Добро утро майчета!Минавам набързо да ви видя как сте,че нощеска беше кошмарна за мен,нашто Мимето го мъчиха коликите много и още ми е... #CrazyИскам да пожелая на всички ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА-М        ИРНА,СПОРНА ИЗПЪЛНЕНА С ЛЮБОВ И ДЕТСКИ СМЯХ!                             Колкото и да е жалко,

взехме да живеем с малко,

глави смирено да навеждаме

и свойте мисли да подреждаме.
Нека да живеем, не да оцеляваме,

нека да се борим, не да се надяваме.
И дните ни сега и за напред

да са изпълнени с късмет,

с дъх на бор и топъл дим в комина.
ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!

# 736
Аз пак да питам нещо.
Някой ходил ли е в Метро с детска количка? Дали пускат вече? В Търновското чета, че пускали, ама тук са малко от голямото добрутро ooooh!
Ние сме ходили преди,преди месец пък баща ми ходили и с двете деца на по 3г 8/МОЯ СИН И ПЛЕМЕННИКА/ТАКА ЧЕ МОЖЕ И ДА ТЕ ПУСНАТ  Peace

# 737
Те за пускането с детето  - ще ни пуснат, но дали ще ни пуснат с количката. Защото ми втръсна да мъкна и бебешката му кошница с нас, за да влезем. На ръце няма как да го носим, защото тежи, а и все пак ми трябват няколко свободни ръце Mr. Green. Това ми беше питането - с бебешка количка дали може?

# 738

ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА РУСЕ!!!
[/size]

# 739
Те за пускането с детето  - ще ни пуснат, но дали ще ни пуснат с количката. Защото ми втръсна да мъкна и бебешката му кошница с нас, за да влезем. На ръце няма как да го носим, защото тежи, а и все пак ми трябват няколко свободни ръце Mr. Green. Това ми беше питането - с бебешка количка дали може?
може , да.

# 740
Весело посрещане на НОВАТА ГОДИНА!

# 741
може , да.

Благодаря ти  bouquet!

Благодаря ви за отговорите на моите питанки във вашата темичка Hug! Понеже идва краят и, искам да ви пожелая весело изпращане на старата и посрещане на Новата година  bouquet! Бъдете живи и здрави, много щастливи и най-важното е да се обичате, защото......ами защото наистина е много важно Laughing Hug!

# 742
polin_a ние сме ходили и слагаме малкия да се вози в количката на Метро. Естествено бута всички покупки и се опитва да ги отвори Grinning Защо не се обадиш на телефона им да ги питаш....
Весело посрещане на новата година русенки !!! Tada

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 15:24 от Jenifer76

# 743
Абе мацки, тия които са на ТЕЦ, как сте днес с топлата вода?
Вкъщи е топличка даже по-скоро си е хладка  Rolling Eyes

# 744

Общи условия

Активация на акаунт