1001 нощи - приказката , която остана в сърцата ни , започва отново - 103

• 30 970
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
# 18

Ферина,Дафи-  bouquet  bouquet  bouquet

# 19
# 20
# 21
# 22
# 23
# 24
Светла Иванова от снимките в поста ти №-16 аз виждам как струи любовта между двама души и Бога ми и най-добрите артисти на света не могат да пресъздат това чувство, ако те наистина са чужди за него. До колкото съм схванала, точно по времето на заснемането на тази тяхна сватба вече чувствата на Берг и Халит са им подсказали, какво чувстват един към друг, и ако по него време не са могли да го афишират свободно, те са дали всичко от себе си в заснемането на тези култови за сериали моменти! Прекланям се пред тяхната игра!  bouquet  bouquet  bouquet
Колкото до анкета на  Ari888  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51
Отдавна ме човърка този въпрос за играта на децата във  филма. Много се чудех как да отговоря на въпроса и се помъчих да дам два отговора на въпроса, но моята не стана.
Възхищавам се на Каан за неговата блестяща игра, особено когато беше болен и изгаряше от температура преди операцията / лечението / - а пък и по време на лечението. Повярвайте все едно гледах моето дете, изгарящо от температура,  неподвластно нито на времето,  нито на обстановката - то сякаш потъваше в топлината от която изгаряше! Да не говорим по нататък  с какви мимики, сълзи и физиономии подсказваше на майка си как се нуждае от НЕГОВИЯ ТАТКО, както наричаше Онур /мисля и с голямо право-без да омаловажавам истината за родния му баща/.
Но искам да отредя и малко място на Букет. За мен това дете игра  също блестящо. Особено, когато се опълчваше на определените норми за поведение /особено срещу несправедливите разсъждения и постъпки на по-големите от нея/.
Исках да гласувам и за двамата, но не би.Сега ще гласувам за Каан, защото той изнесе голям товар в този филм. Peace Peace Peace
Сега обаче искам да споделя и знам, че не тук е мястото, но въпреки това, щом става дума за игра на деца / да не забравяме, че сме във форум БГ МАМА - където мисля, че децата,трябва да са на почит и уважение / във филм искам да изкажа възхищението си от играта на друго едно дете  във филма "Сълзи от Босфора" - Нас. Не съм го гледала постоянно този филм и с такава страст, както  "1001 нощи", но в малкото серий, аз се натъкнах на един талант, за който мога да кажа, че това дете на 5-6 годишна възраст  е  завършило висша театрална Академия. То не бяха припадъци, то не бяха физиономии за добро, лошо, възмущение, радост, подкупващи, изпитателни и мн.др. Направо аз онемявах! Господ здраве да им дава на тези деца и да ни радват още много за напред!  costumed050 smile3525
smile3525 newsm51 newsm10 newsm10
Ма_Томова    bouquet  bouquet  bouquet smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 хиляди благодарности за отзивчивостта, с която се обърна към мен, но нещо не се получава, но ще ти пиша допълнително, за да не оттегчавам аудиторията, а и малкият син препира да освободя компютъра!
Ако не мога да пиша повече, за тази вечер  Лека Вечер на всички Мацки от форума и дано не съм Ви отегчила! Peace Peace Hug Hug newsm10 newsm10

# 25
  • Plovdiv

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 02:32 от mar_tomova

# 26
Малкият се отказа и аз опитах за кой ли път да пусна едно прекрасно линкче с чудесна музика за лека нощ, защото аз си падам много по хубавата музика / без чалга обаче/, но за пореден път не ми се получи, за което съжелявам!

http://vbox7.com/play:5b551cda

# 27
Ах станало  е !!!
Mar_Tomova   да си жива и здрава!!!  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525
От сега вече започва за мен голямото ровичкане в Интернет за хубави неща!!!

# 28
  • Plovdiv

Ах станало  е !!!
От сега вече започва за мен голямото ровичкане в Интернет за хубави неща!!!

newsm10    newsm51    smile3525     newsm51

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 02:48 от mar_tomova

# 29

Общи условия

Активация на акаунт