Моля Ви,спешно ми трябва психиатър от Плевен-в тежка депресия съм!

• 3 607
  • 4
  •   1
Отговори
Моля ви,помогнете ми! Спешно ми трябва тел. на добър психиатър от Плевен. Изпаднах в много тежка депресия!Предварително благодаря!

# 1
д-р Тодор Първанов психиатър-психотерапевт

До колкото знам работи в центъра за репродуктивни проблеми  но би трябвало да има и някъде другаде практика със хора различни от тези с репродуктивни проблеми.  Точни координати на всички места където работи незнам, но явно би трябвало да ги има в интернет.

# 2
Много благодаря!!! Имаш ли някакви впечатления от него?Той е и психиатър,а не само психотерапевт,нали? моля те,пиши ми ,ако знаеш нещо конкретно,много е спешно. Направо бих тръгнала веднага,толкова зле се чувствам.....

# 3
Много благодаря!!! Имаш ли някакви впечатления от него?Той е и психиатър,а не само психотерапевт,нали? моля те,пиши ми ,ако знаеш нещо конкретно,много е спешно. Направо бих тръгнала веднага,толкова зле се чувствам.....

Той е с над 20 годишен стаж. Да, той е едновременно и психиатър и психотерапевт.
Напиши името му в интенет цялото /д-р Тодор Пъравнов/и ще излязат няколко статии.Мисля че ще ти дадат достатъчно информация за него.
Можеш да му позвъниш да го питаш къде и кога приема хора извън репродуктивните проблеми.

Аз не живея в Плевен, тъй че нямам съвсем прясна информация за него. Но му симпатизирам, защото мойто впечатление е че не изписва медикаменти ей така за щяло и не щяло.
Тоест знае точната мярка кога лекарства, кога психотерапия.

# 4

Общи условия

Активация на акаунт