Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен

• 86 198
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Вальо явно Космическия разум има други планове за мен, няма да пътувам, но и поне засега не съжелявам... сигурно си има причина да остана тук
Има много хора, които се нуждаят от Светлината Вальо... няма пастири, няма духовни учители в България...живи, които да дават знания и сила на хората. Това, което имаме от лела Слава такива като тебе ще го разпръскват, един народ винаги има нужда и от живи водачи, такива, които да продължават делата на живялите преди...
а то как да отсееш плявата от житото и как да видиш зад маската на усмивката дявол ли се крие или ангел е дошъл...
Все пак ние четящите тука имам радостта ти да ни даваш истини от извора, от който ти сам някога си пил

# 376
  • София-в сърцата на моите деца
А къде е истината??? newsm78

# 377
И аз това се питам.
Четох снощи почти всички мнения на Вальо. Казано честно много от тях си противоречат, двусмислени са и недовършени... За какво просветление иде реч?

Надя, има в нашата страна добри учители и пастири, но те не са от тези които галят ушите на своите слушатели и не им говорят това което искат да чуят, за това хората не ги харесват. Трудно се слуша, че трябва да се промениш.

# 378
Магико пожелавам ти успех. Напиши какво ти се дава нали имаш дарби твой ред е.

# 379
Тази вечер почина баба ми, жената която се грижи за мен през първите 18 години от живота ми. Имам нужда от вашите постинги за живота, за това което остава след починалите и това, което можем да направим за тях преди окончателно да ги положим в пръстта

# 380
Надя, съжалявам за загубата ти! Важно е за хората да правим неща докато са живи. После си отиват при Бог и си имат всичко от което имат нужда, няма какво повече да направим за тях.

# 381
Миги знам, но тя от почти две години не познаваше хората около себе си, последно ме припознаваше за по-малката си сестра, починала като дете (все си мисля дали пък тя не съм аз)
Та, като си отиде човек и почваш да се упрекваш всичко ли направих, какво пропуснах...
А бариерата е вече спусната....

# 382
здравейте! следя темата от доста време, но не съм се намесвала по ред причини.
поводът сега да пиша е да изкажа съболезнованията си на теб, Nadia Jasem по повод кончината на баба ти. нека почива в мир. освен това искам да ти кажа, че упреците, след като си иде близък човек, са излишни. по принцип, колкото и да се стараем, никога не правим всичко. а това, което правим, не винаги е и правилно. но това е ходът на живота.
приеми, че баба ти е извървяла земния си път, добила е нови знания и сега е на по-добро място.
ако е нужно, тя ще се връща отново в твоите сънища, за да ти каже това, което е необходимо

# 383
Надя,моите съболезнования!Да по4ива в мир!

Няма какво да направиш,освен обреда.Хората си имат ден и 4ас,когато си тръгват оттук.Вси4ко което е трябвало да свършат,е направено.Не мисли лоши работи,не се упреквай,така я задържаш и не може да си върши работата.

За успокоение на душата й,а и за твое по_нататък може да й направиш панахида.Попитай в църквата,ще ти кажат кога.

# 384
Благодаря момичета, аз срещу Петковден сънувах дядо си Петко, (тоест мъжа на баба ми) Сигурно затова се беше натъкмил с официален костюм, човека гости е чакал...
Не винаги разбираме, кое какво значи... но се учим, ще се учим и ще се научим...
Единственото, което ме подтиска сега са утрешните оплаквачки, това е нещото което не приемам... Незнам дали тази традиция има смисъл и значение, но аз предпочитам тихото сбогуване...

# 385
... но аз предпочитам тихото сбогуване...
за предпочитане е. но ако традициите по вашия край са такива, не можеш да го избегнеш. опитай се мисловно да се игнорираш

# 386
Те комай по всички краища са такива.... но си права за другото
В такива моменти винаги се сещам за погребението на Сергей Антонов (от атентата срещу папата), който бил изпратен с музиката на песента "Ветрове" на Л. Иванова. Възхитих се тогава.....

# 387
Тест и испитание е всяка една дума стъпка поглед, и нека сами да решим какво искаме защото ние дадена свободната воля. Преодолей страха и мъката.

# 388
# 389
Трите дни са важни кой как и къде ще бъде от Анвола.

Общи условия

Активация на акаунт