Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен

• 84 360
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Nadia Jasem -  Joy ето че сме сродни души с теб. Знаех си че така ще реагираш и даже се хванах на бас със себе си. Ами аз нямам нищо против да Ви разкажа за него, но той определено бяга от публичност, защото и без друго има много желаещи да се лекуват от него, а той се е скрил в една вилна зона и не приема кога да е и кой да е. няма интернет, почти не държи джиесема при него си. Искали са да направят като филм за него - на времето е идвал екип на Кеворкян, но категорично е отказал. Приема по не повече 4-5 души на ден, защото отделя поне по час на човек и след това трябва да почива. Все пак не лекува и помага като изписва лекарства или да ти направи измислените хотелски масажи, а наистина се изцежда почти до край. Сега е на 75, но не би му дала повече от 55-60. а се занимава с това от над 35 години. Категорично е против съвременната медицина като практика - казва че е търговия, а не медицина! Според него бъдещето е в сугестията, внушението, и доверието между лекаря и пациента. Категорично е против хирургическите намеси, освен в животоспасяващите случаи. Оффф, още много неща са, ама да не отклонявам темата!

# 646
нотар, това наистина е много интересно... Дай Боже да има повече такива хора, но и на тях не им е лесно, затова е напълно разбираемо, че не искат публичност. Да не говорим, че има много хора, които опорочават дарбите на такива ценни човеци.

Аз също съм на мнението, че разковничето към здравето на един човек се крие в самия него и подкрепям с 2 ръце идеята за сугестията и внушението. Това ме подсеща за моя любим филм " Тайната".

Тъй като баща ми много се интересува от такива неща, преди време ми беше разказал за опит, който лекарите са правили с група хора, а именно- на едната група от болни хора им давали лекарство във водата, а на другите- чиста вода, но им е било казано, че има лекарство във водата. Резултатът е, че хората, които пиели чиста вода започнали да се подобряват така, както тези, които пиели лекарствата. Това внушението е голяма работа.. Simple Smile

# 647
notar не разбрах, кой от двама ви спечели баса  newsm78 Joy
Ами виж ти едва си пресичал улицата, пък аз ако не го видя този човек скоро няма да мога да пиша в този форум
Може той да ми е Лечителя.... кажи му да ме изчака  Praynig
То не, че знам къде е Simple Smile ама не вярвам да сме комшии

Горска китка така внушението е голяма работа, той затова Вальо казва, че трябва понякога сами себе си да изпитваме, да не би в грешка да сме нещо...

Иначе да, светлината от прожектора е опасна за хората с дарби  Naughty

# 648
Аз съм пряк свидетел на способностите на мисълта.Има много силни и извисени хора между нас, и кокато имаме най-голяма нужда, Бог ни насочва.Да знаете!
Преди време по лицето ми излязоха едни лишеи, като брадавички, ситни,много гадни.
Лекари, процедури, пари, пари....
Една приятелка ме вижда и ме пита, какво е туй по лицето ти?Знаеш ли, че една моя позната имаше същите, ходи при един човек.Аз, ок.Записах телефона и отивам.Посреща ме обикновено и страшно мило семейство, възрастни.Много позитивни, сядам, запознахме се.Разказах.Направи нещо като сеанс, не ме пипна дори, само ми говори.На тръгване ми каза, че оттук нататък всичко зависи от мен.Ако си кажа, че е бошлав работа, няма и да се излекувам.Аз повярвах.След три дни, отивам на работа надута, оргомни пъпки.Всички  Shocked
Сърби ме, здраво.За два дни буквално "окапаха" от лицето ми.
Изчистих се напълно.
Докато съм жива няма да забравя този човек, и ще го споменавам в молитвите си.Още е здрав и помага.
Така че, мисълта е много по-силна от всякаква медицина и бели престилки.За съжаление не винаги имаме сили да повярваме в това!
Прегръдки на всички!

# 649
Gorska_Kitka  много интересни са разсъжденията на мъжа ти. Аз също споделям неговото виждане за времето. Няма минало/вчера и бъдеще/утре ,  има само сега/днес . На мен също преди време ми отне доста време , докато схвана и приема това. Примерно за да го разбереш, помисли си какво си казваш , когато се събудиш всеки ден от леглото. Казваш си/примерно/ >Така, днес ще свърша това и това. Сега ще си хапна нещо вкусно. Днес е 16 декември и всичко се случва сега. Като се събудиш на 17  декемрви пак е днес. Ставаш и гледаш календара, и казваш днес е 17 декмври.  Laughing На а 5 август 2008, или на 22 май 2007,  си се събудила и си си казала същото. Днес е 22 май и  ще правя това и това... Айде опитай се  сега да направиш нещо утре или вчера?   Не можеш, защото ги няма, нали. Те са проекция на мозъка.
Beba81 това което всъщност е направил човека, може да го правим и ние самите. Точно чрез силата на мисълта.  Simple Smile

# 650

September[/b], да и моя мъж обясняваше за тези паралелни реалности, че в един и същи момент в една реалност се раждаме, в друга умираме, в трета се прераждаме.. Е, не мога да го опиша така, както той го прави... Не го е чел никъде. Той не чете такава литература.. затова ме шашка понякога като го осени някаква идея и почне да я развива и да говори така, сякаш това познание го има дълбоко в него.. Аз и затова смея да твърдя, че съпруга ми осъществява неосъзнат ченелинг.. Много често получава такива прозрения, че ме шашка просто...

За мен ти си щастливка, че имаш такъв човек до себе си!   bouquet

# 651
Black russian когато Вальо преди няколко дни каза, за значението на думата СЕГА, не бях сигурна, че разбирам какво иска да каже, но твоя постинг слага всичко на мястото му. Права си. Всичко е сега. Нищо не може да стане вчера или утре.... и винаги времето е СЕГА

# 652
Nadia Jasem  на мен също  ми беше трудно  преди време да разбера това за СЕГА.  После ми попадна една аудио лекция, но вече не помня автора, та той точно така подреди нещата, че всичко след това ми се разясни. И разбрах, това за времето и за паралелни реалности. Това, че някои хора на моменти имат "дежа ву" е точно това, че в момента,   са в друга реалност/това става неосъзнато с дежа ву-то/ и виждат нещо , което е познато на душата . Не могат да си обяснят защо и откъде им е познато това. Но след като приемат съществуването на душата в паралелни реалности, тогава вече си изясняват много неща.  Peace Поне аз си изясних.  Laughing

# 653
Забравих да вметна, че темата е прекрасна и ще се радвам да съм част от нея и да участвам в дискусиите  в нея. Интересно е при вас!  Laughing

# 654
Това малко неясно ми стана... Ако приемем, че сега душата ни живее в няколко паралелни свята, то кое е това което прави нещата по-различни? Съзнанието ли?
И колко те са световете? Тоест за всеки ден си има по един паралелен свят или има друго разделение?
Добре си ни дошла, така е хубаво четящите да стават пишещи....

# 655
Паралелни светове,  са светове, които са недостъпни за сетивата на материалното тяло.  Те са непосредствено около и в нас, само дето обикновено не ги осъзнаваме и затова се шашкаме на дежа ву-тата.  Laughing Например един медум спокойно може да си влиза и излиза в тези паралелни  светове. Прави го  с астралното си тяло. Предполагам знаеш, че нашето физическо тяло е съставено от няколко по фини тела. Четох, че някой го беше определил по много интересен начин,че във всеки свят/ паралелен/ си имаме по едно фино тяло, но  те са едно в друго , като при матрьошките. Най-малката матрьошка е материалното тяло. Другите са отгоре, като наслоени. Peace  Някои ясновидци  ги виждат като много пластова аура. Когато сънуваш например, си в друг паралелен свят. Всичко е реално и там. Душата е свързана с всички тела, за това може да пътува и да лети даже/ на сън/. Хора, които могат да медитират, също могат да  пътешествуват в паралени светове, стига това да им е целта. Малко е сложно и не знам дали го обясних добре.  Laughing

# 656
black russian, благодарение на теб прозрях какво е значението на СЕГА..  Hug
Що се отнася до съпруга ми, ще му спестя факта, че е уникален и съм щастливка с него, да не вземе много да се възгордее Simple Smile
Твоите постове провокираха някои размисли и въпроси в мен... Добре.. да приемем, че има много паралелни реалности и в момента сме на много места... Как тогава избираме коя реалност в действителност да приемем за реалност.. Например.. в момента в тази реалност аз пиша на компютъра. В същия момент в някоя друга реалност правя нещо друго.. да, ама и хал хабер си нямам какво правя там, а само какво правя тука.

такам.... по отношение на дежаву-то... Аз съм чувала и още една теория и тя е, че човек срещайки се с хора осъществява информационен обмен. И например ако аз днес съм ходила на Седемте Рилски Езера( моето любимо място) и после връщайки се в града се срещна с N на брой хора, може те да получат несъзнателно информация за това място. След това те, отивайки на същото място ще имат чувство, че вече са били там и са преживели това, което в действително аз съм преживяла Simple Smile

Беба, много се радвам, че си получила необходимата помощ в подходящия момент... Аз съм убедена, че човек винаги среща подходящите хора, които да му помогнат в определена ситуация по определен начин.

# 657
Много често чувам, че сънят всъщност е паралелна реалност.А като се знам, какви глупости сънувам понякога, направо невъобразими неща.Просто се учудвам, че има подобни абсурдни светове, като тези от сънищата ми.Ама, знае ли се!

# 658
Beba сънищата не са абсурдни, но ние помним части от тях и като се събудим мислим, че цял сън е това, а то не е така
Различни частици омешани в едно. Понякога успяваме да запомним повече и тогава това са нашите пророчески сънища, които се реализират в бъдещето ни, където вече насън сме били
Случка: Преди време търся един документ, навсякъде рових няма и няма
Вечерта насън го видях къде е, събудих се и си повторих няколко пъти къде е за да не забравя
На сутринта веднага там отидох и там си беше документа...
Добре, че насън се поразходих да си го потърся  Joy Joy Joy

# 659
Gorska_Kitka  Hug

Цитат
Добре.. да приемем, че има много паралелни реалности и в момента сме на много места... Как тогава избираме коя реалност в действителност да приемем за реалност.. Например.. в момента в тази реалност аз пиша на компютъра. В същия момент в някоя друга реалност правя нещо друго.. да, ама и хал хабер си нямам какво правя там, а само какво правя тука.

Всички светове са реални, защото съществуват едновременно и сега, обаче твоето съзнание не разбира това, но душата, да. Ти избираш да приемаш за реално това, което виждаш с очите, което пипнеш с ръката, защото го приемаш с мозъка.  Ти си избираш  сама и преживяването, тъй като реалността е изменчива. Можем да я променяме. Това вече е доказано. Преди време  ни учеха, че има само една реалност, тук на тази земя и че сме съставени само от груба материя. И че сънуването е фантазия. Сега се доказа, че не е така. Сънуването не ефантазия , а пътуване на душата в други светове. Сега се знае, че сме съставени от светлина и че всичко е илюзорно и изменчиво. А защо не знаеш какво правиш в другата реалност е, защото тука си с физическите си сетива , пипаш и приемаш това с твоето съзнание, приемаш го физически. А физически не може да си на две места, а само на едно.
Астрално обаче може да си на няколко места и ако искаш, може да помниш къде си била  в другата реалност, ако се обучиш на  техники за навлизане в другите светове. Така че, ти си избрала тази реалност, в този материален свят и го усещаш с материалните си сетива в това физическо тяло и затова той е най-реалния свят за теб в момента. Извинявам се, ама не мога да обяснявам добре. Не знам дали ще ме разбереш Laughing

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 23:55 от black-russian

Общи условия

Активация на акаунт