Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен

• 84 343
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Nadia Jasem и на мен ми се е случвало да получавам отговори на сън.   Simple SmileМного искам да започна практикуване на осъзнатото сънуване.. Там вече  се помнят пътешествията в паралелните светове.
Случвало ми се е  няколко пъти да не мога да разреша определена ситуация и да си блъскам главата  дни наред. После насън сънувам всичко, цялата ситуация и това, какво да направя, за да се разреши ситуацията . Бях изумена от резултата.  Мисля, че Едгар Кейси е практикувал осъзнатото сънуване, като е изпадал в транс, за да може да стигне до информацията , която му  е нужна. Така е излизал извън паралелите на нашия материален, 3-измерен свят.

# 661
Леле, колко много интересни неща сте изписали!
Notar, а от къде е 100% сигурно, че си бил еди-какъв си, а не че това е някаква паралелна реалност, за която се говори тук? Не може ли чрез тази пректика всъщност да се постига друг ефект newsm78 Не знам, ама знам, че скоро няма как да бъда убедена, че те връщат в минал живот, дори и аз да се подложа на такова нещо, не че ще го направя, де Wink
Това за паралелните светове не мога да си го обясня. Къде са тези паралелни светове? Ако са тук на земята, то тогава с това се обяснява защо знаем толкова неща, които няма от къде да знаем - това е от броденето ни по света newsm78 Също и че съществува само СЕГА. Ще се радвам да ви чета и да се помъча да вникна, за да си го обясня.
Хареса ми какво е написала Горска китка - че срещайки се хората обменят информация, че мога да науча от някой нещо само от вълните, които излъчва. Това е застъпено в "Тайната на водата". Водата има способността да помни. Тя е разумно същество, както би казал Петър Дънов. Хората сме направени от около 80% вода, така че вярвам, че хората си пренасяме неосъзнато информация. Освен това си влияем и емоционално, пак заради водата в нас. Не сте ли забелязали как като влезнете някъде и се повлиявате от атмосферата. Например като видя лъчезарни хора и аз ставам такава, като попадна на начумерени, и аз се повлиявам. На мен поне доста ми действат хората и съм забелязала , че усещам на каква честота са енергиите им - в смисъл, разчитам дали някой е искрен с мен или ми е ядосан за нещо, но лицемерничи. Дори и по телефона усещам какви реакции предизвиквам у хората, дори и да искат да бъдат скрити. А, и аз доста съм наблюдателна и са ми интересни хорските реакции. Нищо не изпускам Wink Някога бях чела, че ако искаш да разбереш дали някой те лъже, най-добре се разбира по телефона, защото гласът е най-издайнически.

# 662
Мисълта може да бъде навсякъде но тя излиза от духа а той е един. Човешкия живот е миг от вечността Времето от раждането до смърта всеки сам избира. Децата ви са тези който ви дават разум и напътсвия. Вярата  Надеждата и Любовта ви сближава искайте и ще ви се даде.

# 663
Ще си позволя да направя малко уточнение.
Да, всяка вечер излизаме с астралното си тяло и Аз-ът от физическото си и етерно тяло, пребиваваме в Духовния свят, при събуждането отново се потапяме във физическото и етерно тяло.С други думи получава се ритъм от типа на вдишване-издишване, редуване на съзнание с безсъзнание.
От друга страна, става редуване на живот между раждане и смърт с живот между смърт и раждане, отново ритъм от същия тип  вдишване-издишване.Това е единият аспект.
Всичко това намира връзка чрез една елементарна математика в т.нар. Платоническа година.
Връзката между време и безвремие-превръщането на едното в другото, обаче липсва т.е. как става това изразено чрез математическа зависимост.За метаморфозата на съзнанието спор няма.

По отношение на вчера/днес/утре.При положение, че не съществува вчера, не би имало изпълняваща се карма, ако няма утре- няма да има и бъдеща карма.  

# 664
Времето не същесвува но не за нас. Божествената сила е далеч от нас. Сега е вяра в утрешния ...........  Това че търсите в бъдещето много ме радва.

# 665
Вальо, много точно казано newsm10!

# 666
Binito като коментар на постинга ни, има една приказка, ако някой ти налива вода и отпие глътка от чашата ти, може да научи тайните ти. Нали така се казва, "Не ми пий от чашата, да не ми научиш тайните!"
Хората се усещат и не само при директна среща, но и чрез телевизията, чрез Интернет. Понякога някой се опитва да лансиара дадена личност с много медийни изяви, но не винаги тя те грабва, колкото и да ти се усмихва от екрана:)

# 667
Леле, колко интересни неща Hug
Аз отново да подхвана за паралелните светове. Толкова много неща ми се навъртяха в главата докато ви четях, сега ще опитам да изброя някои от тях, защото мисълта ми тече толкова бързо, че паметта не може да й насмогне Laughing
Да приемем, че душата съществува в няколко тела едновременно. Както бях чела някъде (май в списание 8, нещо от Желю Желев беше), има около 10 измерения. Всъщност не съм го чела само там това. Ние познаваме 3, като за четвъртото твърдим, че е времето, но никой не смее да се закълне в това. Другите измерения са толкова високо енергийни, т.е. с толкова висока честота на вибрациите, че ние с нашите ниско-вибрационни тела не можем да усетим тези измерения. От други места съм чела, че душата ни е с най-високи вибрации, духът - с малко по-ниски, а тялото е с най-ниски вибрации и ето защо то е най-материализирано. Та ако съществуваме в няколко от тия измерения едновременно, т.е. душата ни съществува и тук, и там, обяснение има това, че ние усещаме точно тази реалност. Тя е най-материализирана. А и частта от душата, която е в това тяло, усеща тази реалност; другата част, която е в другата реалност, усеща тамошните неща и т.н. (Не знам колко смислено звуча вече ooooh!). И ето как си обяснявам дежа-ву-то: ако тези паралелности са на някакво сходно ниво в пространството, не знам как се разбира това, но аз си го обяснявам някак си в момента - и ако две части от душата ми се засекат в даден миг на едно и също място... може би се получава онова усещане на вече преживяно.
Обаче от друга страна не спирам да се съмнявам в това, че душата ми може да съществува на няколко места едновременно. Не е ли тя цяла? ..... И докато пиша това, в мозъка ми изниква следната мисъл: ами ако целта на всеки е да "събере" частите на душата си? И тогава да намери покой? Както в много легенди и митове се споменава, а и днешните хора казват, че всеки търси половинката си.. Ами ако това е изменена информация, минала през вековете и през устите на много хора и така е придобила популярната версия на събирането на мъжкото и женското начало... А всъщност ние търсим другата част на себе си. Някъде из тези паралелни реалности. Но в още сме толкова назад, толкова низши неща ни интересуват, че не успяваме да повишим вибрациите си и е невъзможно да навлезем в другите измерения. И така ще се раждаме и умираме непрекъснато в различните реалности, докато не съумеем да обърнем внимание на истински важните неща, да повишим вибрациите си и да достигнем другите части на душата си. Не знам защо, но си мисля, че начинът е един: чрез любов. Но не онази комерсиалната любов м/у мъжа и жената, а любов към света, към хората, към себе си.... Истински изпитана любов. ! Много се разпрострях и не знам кой ме чете вече... Simple Smile Правя си съждения на "глас". Но ако не е тази тема, едва ли ще има къде да излея тези си съждения Hug
Знам само, че има истини в много от легендите, само че са изменили същността си до неузнаваемост. Трябва да отсяваме. Трябва всеки със сърцето си да търси по някоя истина, да навръзва нещата и може би ще достигне до някаква крайна точка все някога!

Желая на всички ви приятно търсене на вашите истини днес! Hug

# 668
Black russian, благодаря ти за достъпното и хубаво обяснение  Hug

Аз понякога сънувам такива небивалици, че ако приемем факта, че нещо такова ми се случва в някоя паралелна реалност просто нямам думи...

А що се отнася до овлядяване на техниките за навлизане в други светове, аз още не съм готова... Шубе ме е и надали ще тръгна да пробвам... Абсурд...
По този повод искам да споделя нещо интересно първо за мен, после и за моя възлюбен.
Преди време ми се случи  нещо, което незнам как да го нарека... Ще опиша, а пък вие ще си кажете мнението...
"Вечер, легнала съм в леглото и заспивам. Тялото ми е отпуснато. Усещам как тялото ми изтръпва и почват да ми заглъхват и бумтят ушите, почва леко да ми се гади. Усещям все едно нещо се откъсва и отделя от мен, а аз не мога да помръдна нито една част на тялото си. Като парализирана съм. В този момент аз хем сънувам, хем виждам какво става в стаята... Сънувам, че тичам в една болница, която изведнъж преминава в метро.. Една сестра ме среща и ми казва : " Бързай, бързай, защото знаеш ли колко много души чакат за тяло". В този момент аз изпаднах в паника и изпитах невероятен страх. Имах чувство, че умирам. Започнах да се моля, казвайки "Господи, моля те върни ме" и всичко си дойде на мястото. Успях да помръдна главата си и всичко отмина.. "
Такъв ужас преживях... Незнам какво беше това, но много ме беше страх.

По отношение на съпруга ми.. Първо той е роден на 14 Февруари.. И нали навремето е било Трифон Зарезан. След като докторите са го изродили, те са отишли да празнуват. Да, ама забравили оставен прозореца до леглото на съпруга ми отворен... И.... той е бил 40 дена в кома. Оцелял е по чудо.. След това като тинейджър едвам е оцелял от мнооооооого силно развита двустранна пневмония+ воден плеврит... Имал е срастване на дроба в задната част към гръбначния стълб.. Правена му е снимка и го има документирано. Несъзнателно в студентските години е имал излизане от тялото. Гледал се е отстрани, тръгнал е към вратата, но го е дострашало и се върнал... След тази случка станало нещо много интересно. Усетил, че там, където било срастването получил силна еднократна болка и след това отминала. След завършването на Университета трябвало да ходи войник. Занесъл си снимката и хората видяли, че има срастване... А това срастване може да се оправи само оперативно... Та направили му нова снимка и познайте- вече нямал никакво срастване. Даже го обвинили, че лъже... и че е взел друга снимка., защото няма белег от операция..

# 669
"Дадено ми е всичко да видя: кое, как, защо става и какво трябва да бъде. Да съзра реалността, каквато е, а не някой, дето греши повече от тебе, да те учи как да живееш... Истината е вложена единствено тук (сочи глава,). Отвори ли се ей туй (докосва средата на челото, там където според езотеричните школи, се на­мира "третото око") и падне люспата, която го закрива - край, свърши се! Ще виждаш, ще чуваш, ще ти се даде знание. И с първите прашинки, които получиш, запом­ни: колкото може по-добър, колкото може по-добър..."
Една е правдата, а хората си въобразяват, че са много. И всеки със зъби и нокти държи на своя­та. Тъй се ражда злото. То залива света, защото прекалено много се занимаваме с него.
Наистина, лельо Славе, но немалко хора са лоши. Ако не можем да ги избегнем, как да постъпваме с тях?
Ако някой ви тормози, имате право да се защити­те. Но не да му отвърнете с бой или с: "Ти си такъв, ти си онакъв!" Не. Ще му кажете: "Не сте прав. Туй е така, ей туй - така... И ще му го докажете. Просто и ясно, с факти. Когато го изричате, трябва да е с любов, за да срази злото в него."

От книгата за леля Слава на Христо Нанев

# 670
Black Russian, Gorska Kitka вие изпихте ли кафето вече Simple Smile  newsm51

# 671
Да, не случайно хората продължават да казват: Любовта ще спаси света. Не случайно всички тези "извесни" хора проповядват любов - всичките религии, божествата им, Джон Ленън, Дънов, леля Слава и толкова, толкова много други; не случайно почти всеки е забелязал как добрите хора си отиват по-рано....... Това не ни ли говори нещо? Защо на лошите хора рядко им се случва нещо лошо, а тези, които цял живот са се трудили, посявали са любов, дарявали са я.. А им се случват по-често лоши неща. Не знам, това са моите виждания и статистики (черни Sad)

# 672
"Дадено ми е всичко да видя: кое, как, защо става и какво трябва да бъде. Да съзра реалността, каквато е, а не някой, дето греши повече от тебе, да те учи как да живееш... Истината е вложена единствено тук (сочи глава,). Отвори ли се ей туй (докосва средата на челото, там където според езотеричните школи, се на­мира "третото око") и падне люспата, която го закрива - край, свърши се! Ще виждаш, ще чуваш, ще ти се даде знание. И с първите прашинки, които получиш, запом­ни: колкото може по-добър, колкото може по-добър..."
Една е правдата, а хората си въобразяват, че са много. И всеки със зъби и нокти държи на своя­та. Тъй се ражда злото. То залива света, защото прекалено много се занимаваме с него.
Наистина, лельо Славе, но немалко хора са лоши. Ако не можем да ги избегнем, как да постъпваме с тях?
Ако някой ви тормози, имате право да се защити­те. Но не да му отвърнете с бой или с: "Ти си такъв, ти си онакъв!" Не. Ще му кажете: "Не сте прав. Туй е така, ей туй - така... И ще му го докажете. Просто и ясно, с факти. Когато го изричате, трябва да е с любов, за да срази злото в него."

От книгата за леля Слава на Христо Нанев
Много точно казано,много истина има в тези думи Peace

# 673
Наде, пак си се погрижила за много хубав материал Simple Smile  Hug
А иначе, вече съм си изпила кафенцето Simple Smile... Щерката става в 9, аз съм станала в 8 и се подготвям Wink

September, тези размисли за дежаву-то са много интересни и имат логика. Ако наистина приемем това, че в един и същи момент ние сме в различни паралелни реалности и понятието минало и бъдеще не съществуват, а само СЕГА, то тогава е напълно възможно вече да сме били на дадено място или в дадена ситуация и когато за нашето съзнание дойде този момент СЕГА , ние имаме чувството, че вече сме виждали или изживявали нещо Simple Smile

# 674
Питанка:
Приемаме, че в този свят сме материализирани, а в другите паралелни светове сме с други ефирни, астрални и т.н. тела
То тогава всичко в другия паралелен свят ще е различно и нищо материално не би трябвало да има? Ако е така ние там се срещаме само със себеподобни, тоест де жавуто ще е само със себеподбни хора, а не с географски местности ....
И когато в този свят се срещнеш с някого и си казваш ние май се познаваме от някъде, то може познанството да е оттози свят, но може и да е отдруг...
Но когато отидеш в друг град/държава и си кажеш, аз сякаш съм бил тук вече, то това по-скоро е памет от предишен твой живот

Общи условия

Активация на акаунт