Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 92

• 77 820
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Банкя
 didocia  много харесвам пеперуди .Браво много са красиви-От какво са правени .Моите все падат Sick

# 436
Антоан,страхотен мотор,какво ли си приготвила за предизвикателството,нямам търпение ве4е Hug
Ван4е,благодаря за снимковия материал,нямаш грешка ти  bouquet
radinna,браво,много ме изкефи   bouquet
didocia,от вси4ко по много,браво  bouquet
Дарилка,с твое позволение тоя мъжага ще се копира Hug
stasi,винаги изпипано и красиво  bouquet
Пепи,имаше нужда от по4ивка Hug
офф изпускам някой ,да ме извинява ,но ..пусто време все не стига.една торта от мен,и това филм4е не бях гледала ,наложи се

# 437
Бих искала да помоля Пепи да даде рецептата за невероятния си чиизкейк,моля

Имам запитване! Ще правя плодова торта с желирани плодове отгоре, та се чудех ако бордът е шоколадов от онези плаки които са с разни фигурки ще има ли проблем? Въобще как взаимодейства желирането с шоколада?

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 23:34 от Raulista

# 438
  • София
Ау, чудесни торти на последните две страници!

Дидка, да като на Пепи са, клиентката искаше кафяво и златно, ама нямах бреме да суша двойните цветя и само малките останаха златни.

Момичета, Violetblue празнува днес, да и честитим ТУК

# 439
Здравейте,вълшебници в кухнята ! 

Наближава рожденният ден на дъщеря ми,а с това и моите притеснения.Пожела си торта на малката русалка Ариел.Голяма фенка е на филмчето.Видях в интернет,че се продават готови картинки с всички принцеси,koито се ядат.Харесах си и картинка с Ариел.Ето я.
Въпросът ми е как се лепи тази картинка върху блата?!По големина са по - малки от един нормален кръгъл блат.Затова трябва около нея да украся и с някакви морски животни предполагам.
Може ли да ми дадете идея  как да направя син крем да е в тон с морската картина?
А какъв крем бихте препоръчали за такава торта? И изобщо какъв вид да е тортата?
Благодаря ви много за съветите .

Разчитам на помощта на Ванчето.Така ме насочиха. Wink

# 440
Радинка,страхотна торта.Колко пари искаш за нея? Wink
Точно това търся,но надали ще мога да го направя.Затова мисля,че готовата картинка е моето спасение.  Blush

# 441
  • Plovdiv->Toronto
Албенка, ако ти трябват малки слънчогледчета става с маргаритката наистина. Аз разрязах листенцата още по веднъж с ножичка, средата натиснах върху цедка и после мазнах с черно, за релеф. Виж тук  Peace.
А тъй като знам че те бива с шприца, ето ти и тази фантазия с център от кафява бисквитка  Crazy ...

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 02:44 от eli_c

# 442
didocia,прекрасни работи...az kato shemet4eto се облизвам за рецептите за френските вкуснотий..особено квадратната вкуснотиика с ягодите по средата както гледах огладнях....

# 443
Много съм ви благодарна:Барчела,Дими,Виолет блу ,Ели с.Помощнички сте ми ще ви покажа тортата в петък вечер или в събота сутрин Ще е с захарни слънчогледи за юбилей на един мъж PeaceДано да се справя
Дидочия ,срахотни торти и кексчетата са супер ,а за френският сладкиш напарва ми се прияде   bouquet
Стаси ,тортата е супер ,а за предишните май забравих да коментирам ,на да ти кажа ,че тази с маргаритките си я копирах ,много ,много сатрателно си я направила перфектна Hug
Патривани ,направо си супер с тези моделирани герои HugМоите уважения  bouquet

# 444
  • Пловдив
Здравейте,вълшебници в кухнята ! 

Наближава рожденният ден на дъщеря ми,а с това и моите притеснения.Пожела си торта на малката русалка Ариел.Голяма фенка е на филмчето.Видях в интернет,че се продават готови картинки с всички принцеси,koито се ядат.Харесах си и картинка с Ариел.Ето я.
Въпросът ми е как се лепи тази картинка върху блата?!По големина са по - малки от един нормален кръгъл блат.Затова трябва около нея да украся и с някакви морски животни предполагам.
Може ли да ми дадете идея  как да направя син крем да е в тон с морската картина?
А какъв крем бихте препоръчали за такава торта? И изобщо какъв вид да е тортата?
Благодаря ви много за съветите .

Макар, че не съм Ванчето си позволявам да те насоча.

Това са инструкции за работа с фотодекорация. Пожелателно е тортата под картинката да е замазана с маслен крем или много тънък слой фарситура. Другият крем около картинката е без значение какъв е.

За крема около картинката използвай или сметана, или фарситура. А може и двете.

Море от сметана: http://pepiy.multiply.com/photos/album/1/1#photo=172

Море от фарситура, като отдолу тортата е замазана със сметана: http://pepiy.multiply.com/photos/album/5/5#photo=51

И на тортата Титаник на Ванчето е сметана с фарситура  в няколко нюанса на синьото: http://van444eto.multiply.com/photos/album/20/20#photo=162

# 445
  Shocked А?!?!  Три пъти ти прочетох поста, за да се СЕТЯ за какво мога да помогна. Пепи ти е отговорила това, което бих казала и аз. С вафлените плаки имам съвсем бегло запознанство. Но не е трудно. Само изглежда страшно. Всъщност е елементарно, но не ти пречи да си трепериш и да се шашкаш като мен!!!!   Grinning
Ако трябва да кажа за морето.... добре че Пепи ти е показала Титаника. Аз го бях забравила... ТОВА СА ЦВЕТОВЕТЕ. В действителност бяха малко по-тъмни. Сместта е разбита сладкарска сметана Мегле смесена с фарситура Кристалина. Идиотски сладко става, но пък е хубаво за шприцоване или размазване.  ОТТУК НАТАТЪК има нещо като Стъпка по стъпка на вълните. Трябва ти единствено една лъжичка с която да ги правиш "На живо" изглеждат много по-красиви.

Момичета, девойки и неТОЧНО девойки. Много съм несериозна напоследък. Раздавам го само воайор. Отварям, надничам, коментирам си наум и толкова....... Виновна съм, ама.... наближава Прошка, та ще се прощаваме тогава...... Rolling Eyes

# 446
Здравейте момичета  Hug,
от много отдавна не съм ви навестявала, ама от работа дете и пътувания .... така е, не ми остава време даже да ви чета. Но поне намерих малко време да спретна една тортичка за зетя ( newsm78, брата на мъж ми?) .... Та при покритието си имах баж бая пречки и спънки и както каза мъжо "Пластичния хирург е бил без лицензия и много малко опит и се е по изложил малко!!!"  Laughing. Но няма нищо, аз не се предавам. Та ето я и моята "стриптизьорка" (звездичките и бикините са брокатени - бордо и лилаво)

...

Ще ме извинявате и за снимките, не са хич хубави, ама нямах много време нито да снимам, нито да си играя да направя по хубави снимки (а и явно не ми се отдава  Joy)

Лек ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 09:35 от bicho malo

# 447
Здравейте момичета, искам да ви помоля за рецептата на "Бялата неделя". Другата седмица ще имам гости и много ми се иска да направя тортата, но нямам рецепта. Извинявайте ако я има някъде, но нещо не можах да я намеря  Embarassed
Благодаря Ви предварително   bouquet

# 448
Здравейте момичета, искам да ви помоля за рецептата на "Бялата неделя". Другата седмица ще имам гости и много ми се иска да направя тортата, но нямам рецепта. Извинявайте ако я има някъде, но нещо не можах да я намеря  Embarassed
Благодаря Ви предварително   bouquet

Имам записана ТАЗИ РЕЦЕПТА.

# 449
  • София
bicho malo, много смело си подходила към този тип торти. Искам да кажа, че често доста ги обличат целите тела, защото е трудно да се докара добър тен и нецелулитна кожа, но като оставим на страна основателните забележки на съпруга ти, с цвета много добре си се справила, а пропорциите са завидни!!! Дано деверът (брат на съпруга ти) ти е доволен:)))

Общи условия

Активация на акаунт