МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - тема 2

• 207 585
  • 801
  •   1
Отговори
# 750
  • Sofia
Някой купувал ли е скоро FertilAid. Не Мога да го намеря в нито една аптека Sad

# 751

Аз си поръчвам от тук:
http://www.iherb.com/Fairhaven-Health-FertilAid-For-Men-90-Capsules/12057?at=0
Доставката е 4$, над 60$ безплатно Peace

# 752
  • Поморие
Благодаря за полезната информация за FertiAid  Hug

# 753
Мъжкият го има в аптеката на клиника Малинов.

# 754
Здравейте, след 4 месеца направихме нова спермограма и промяната е в морфологията от 2 %  вече е 8% лошото обаче е че концентрацията е намаляла от 8 млн в мл сега е 6,4 при минимум 20, а общата концентрация от 60 млн ве4е е 41,5 при минимум40 млн.Подвижността сащо е намаляла и всичко това при прием на всички добаки, витамини и инжекции Прегнил. Преди лекува трихомони и уреаплазма в което мислихме че е проблема сега в спермогарамат пак пише "препоръчва се микробиологично изследване". Дали трябва пак да пусне микробиология?Навсякаъде пише че морфологията се повлиява трудно а концентрацията  и подвижността по-лесно а при нас обратнто. newsm78
Някой да има идея какво друго да изследваме. При андролог ще ходим чак другата седмица.
Лека вечер от мен!

# 755
hopche, мисля че добре да пуснете и микробиологията, заедно с нея, спермограмите и списък на всички добавки, които е пил партньорът ти да отидете при андролога. Той ще ви упъти най-точно.
Чела съм, че при някой мъже може да се влоши подвижността и бройката при предозиране на добавките (дозите макар и препоръчителните за дадения мъж идват в повече), дано това да е проблема при вас.
Успех!

# 756
Здравейте, след 4 месеца направихме нова спермограма и промяната е в морфологията от 2 %  вече е 8% лошото обаче е че концентрацията е намаляла от 8 млн в мл сега е 6,4 при минимум 20, а общата концентрация от 60 млн ве4е е 41,5 при минимум40 млн.Подвижността сащо е намаляла и всичко това при прием на всички добаки, витамини и инжекции Прегнил. Преди лекува трихомони и уреаплазма в което мислихме че е проблема сега в спермогарамат пак пише "препоръчва се микробиологично изследване". Дали трябва пак да пусне микробиология?Навсякаъде пише че морфологията се повлиява трудно а концентрацията  и подвижността по-лесно а при нас обратнто. newsm78
Някой да има идея какво друго да изследваме. При андролог ще ходим чак другата седмица.
Лека вечер от мен!
Аз малко се озадачих сега  newsm78
Всеки лекар различно казва. На нас ни казаха, че концентрацията в 1 мл трябва да е над 40 млн, а общата над 60 млн  Thinking Колко са референтните границите всъщтност  newsm78
Според мен изчакайте да отидете при андролога и той ще ви каже какво да правите  Hug

# 757
Здравейте пак, сега друго се чудя микробиологиологично изследване се прави пак като се взима еякулат не кръв, нали? И какво точно да изследваме с тази микробиология. Преди сме пускали хламиди,микоплазма и уреаплазма и трихомон. Чудя се какво друго да пуснем. Той и доктора ще каже де, но ми се иска всичко възможно да изследваме. Чудя се и дали е възможно да е имало грешка при предишните изследвания. Нали лекувахме трихимони и резултатите след това бяха отрицателни, да не би пък да са сбъркали и още да си ги има.Сигурна съм че трябва да има някаква причина за спада на конзентрацията и подвижността, или пък наистина да се е предозирал. Вече и аз не знам и то този мъжки фактор май и аз докторите е такава тъмна Индия.

# 758
hopche, д-р Кацаров ни препоръча Микробиологичната лаборатория на IV Многопрофилна болница в София, адресът и е ул. Македония 38, тел. 02/9532485/258. Пуснахме разширена микробиология на еякулат. Не си спомням цената, може да се обадиш да попиташ. С разширената микробиология изследват: банална флора, кандида, микоплазма, уреаплазма, наисерия гонорее, гарднерела вагиналис, трихомонас вагиналис.
Дано да ти е от полза!

# 759
Mary_Angel, Благодаря ти за инфото. Ще го коментираме с доктора и ще се опитаме да пуснем всичко възможно защото предполагам, че има инфекция, която си работи в момента и трябва да се излекува.

# 760
Виж в аптеки "Санита".  Wink

# 761
hopche, при нас е почти същото положение. Лечение с Прегнил 3 мес., същевременно и прием на витамини - и резултатът е без промяна. Намалено количество и с ниска подвижност. Имахме намерение да замразим материал, тъй като сме подали молба за финансиране от Фонда за ИКСИ, но нищо не се получи. И аз не мога да си обясня защо така....А лечението е по преценка на андролог, и то се повтаря вече повече от година Thinking

# 762
Здравейте
регистрирах се току-що, но вече имам нужда от консултация Simple Smile
съпругът ми си направи спермограма и коментара е:
тежка Asthenozoospermia и hypovolemia
за първи път си прави изследване, но това което прочетох дотук е стряскащо.... има ли някой представа какво точно означава и как се лекува
ето и малка извадка от нея:
обем: 1,4мл
прогресивност:
-статични: 64,6%
-Непрогресивни: 21,3%
-Прогресивни: 14,0%
скорост:
-Бързи: 9,2%
-Средни: 16,1%
-Бавни: 10,0%
-Статични: 64,6%
-Хиперактивни: 0,3%
концентрация:
122,7млн/мл
W.H.O:
Type A  4.5%
Type B  9.5%
Type C 21.3%
Type D  64.6%

Благодаря предварително

# 763
Преглед при Кацарое правихте ли?

# 764
Здравейте момичета, доста се рових в интернет, но нищо не можах да открия за астенотеразооспермия и левкоцитоспермия...  newsm78 излизат ми някакви руски сайтове и нищо на английски и български. В спермограмата на мъжа ми левкоцитите бяха на горната граница- не си е пускал хламидии. Аз го направих заедно с други изследвания и излязоха в норма. Не знам дали при това положение трябва и той да пуска?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт