мнението ви за мустела

• 22 352
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
Според мен не е нищо особено.А миризмата наистина е прекалено силна и натрапчива.Ползвали сме Себа мед и Бюбхен и от тях съм много-много по-доволна.

# 31
  • Pb
Когато беше по-малък сина ми и имаше проблеми с лишеи, му бяха изписали чисто бадемово масло (Ексипиал), което подейства като балсам за засегнатите места. Мустела ползвам сега, когато е по-голям - не мога да кажа лошо за серията, но пък и не съм лудо очарована, и не бих я повторила. Иначе познавам няколко майки,  недоволни от продуктите им.

# 32
  • София
според http://www.cosmeticsdatabase.com/ и в посочените марки бюбхен и веледа има вредни съставки, както и мустела-та.

сапун на бюбхен
бебешки лосион на веледа
мустела бебешки шампоан
себамед бебешки шампоан
 Rolling Eyes

на мен лично миризмата на бюбхен и на веледа ми е много натрапчива, но това е въпрос на вкус. Rolling Eyes

в момента ползваме душ за тяло на хип (HIPP Babysanft) и миризмата му ми допада, а и не виждам да има проблем с кожата.

# 33
Не съм доволна от тази марка.Купихме всичките им продукти още преди раждането,а в последствие се оказа,че Биси се обрива от тях.Сега си седят във витрината и събират прах.
Доволна съм единствено от Бюбхен.

# 34
Ползвам Стелатопия на Мустела вече трета година и съм много доволна. Имаме атопичен дерматит, който благодарение и на този крем поддържа кожата на дъщеря ми в перфектно състояние!

# 35
На мен примерно не ми понася Нивеа.

То пък на кой ли понася  Rolling Eyes Много скапана козметика  Crazy

Съгласна.

Относно Мустела - аз съм много доволна от нея вече почти четири години,както и от Себа мед.

# 36
От раждането на дъщеря ми ползвам Мустела. Доволна съм, не сме имали никакви проблеми.

# 37
  • София
Доволна съм от лечебната серия на Мустела. Мустела Стелатопия оправи кожичката на дъщеря ми, това което не можа да направи Адерма ексомега, не бих я заменила за нищо. Мустела е добра козметика за моето дете.
Използвам и крема за крусти и Мустела Стелакер.

# 38
  • пак там
Ползвала съм бебешкия шампоан и кремчето срещу крусти - много съм доволна. Олио използвам на Бюбхен - също съм доволна (взехме го от самото начало, защото в аптеката тогава нямаше мустелско), а кремче използвам Бочко  Mr. Green Така че не робувам на определена марка, а в тази комбинация нямам никакви проблеми.

# 39
Според мен опитай да спреш за малко олиото за тяло и виж дали ще има подобрение. Казвам го от гледна точка на това, че аз самата също съм ставала цялата в лишеи от бебешко олио. За сина ми също не ползвам олио - мажех го само в началото по гънките, но в жегите спрях, а сега не виждам смисъл.  Thinking Иначе ползвам Себамед (мляко за тяло, крем за дупе и олио), а отскоро и кремчето за дупе на Бюбхен - нямаме проблем с тях.  Peace

# 40
От както се е родил синът ни ползвам козметика на Мустела.Нямали сме никакви проблеми.Ако мислиш,че лишеите са се появили от тази козметика,то тогава я смени с друга марка.

# 41
  • В светлината на слънцето
И аз не съм от доволните от Мустела. Определено не е толкова добра като качество. Но си зависи и от детската кожа. Всяко дете индивидуално понася козметиката.

# 42
Доволна съм и не съм имала проблеми с козметиката на Мустела.

# 43
моля компетентите да ми кажат кой точно шампоан е п/в крусти ипо скалпа?

# 44
Доволна съм от Мустела,на дъщеря ми й понася добре.

моля компетентите да ми кажат кой точно шампоан е п/в крусти ипо скалпа?
Това е кремчето против крусти:
http://www.roditeli.info/mustela/dermo-pediatrics/cap/

Общи условия

Активация на акаунт