Искате ли да се обединим?

• 58 550
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Джони, дано.  Praynig Обаче ме притеснява Теди. Става по-зле и ако до ден не се оправи, вероятно ще ни приемат в болница. Sad

Лелее толкова ли е напечено положението ... дано се стабилизирате и не се стигне до болница  Praynig И дано после си извади поука за ходенето разсъблечена  Embarassed

# 451
 Sad лоша работа lulumba Защо Аб? Нали тръбят непрекъснато, че този сезонен грип НЕ се лекува с АБ Rolling Eyes Имате гнойни огнища и кашлица ли, та пият тези гадости? Уф, лошо... Пращам ви цялата си положит.енергия и всичкото си гуш Hug да преборите болестите Peace

Valka, аз мило намерих по принцип мебели от ковано желязо тук, от бълг. фирми, но няма точно такова с табли на листенца и сърчица Wink Ще разгледам Икейските, пък ако видя такова ще се свържа и с човека, доставяш ги до тук.
Срам ме е да вляза в луксозния мебелен маг. срещу МОЛ-а, за да питам колко мамка му струва това легло Embarassed Лично аз не харесвам мебели от желязо в къщи. За градински да, но вътре някак си не ми лъхат на уют Rolling Eyes Тая моя щерка ще ме довърши с нейните претенции!!! Това им е плюса на момчетата, че нямат чак такива прищявки Crossing Arms... Че пък и с кристалчета smile3515

# 452
 Лулумба, скорошно оздравяване и от мен  Hug Дано се стабилизира детето и не се налага болница  Sad

Николай яде риба, много обича. И рулца от раци хапва, но само на салата. Миди не съм давала, калмари е пробвал, но не беше очарован.

За спането, последно спа в собствената си кошара като беше на 3 месеца  Mr. Green От миналата седмица има пак мераци за там, но обикновено ляга там и по някое време се мести при мен  Laughing само една нощ пренущува. Аз съм си виновна, че го научих така, защото беше от нааааай-ревливите бебета, 2 години нонстоп ревеше и ми писна да ставам на всеки 10 мин. Ама не ми пречи, дори изтръгнах обещание, че ще ме остави да спя м/у него и жена му след време  Mr. Green сега твърди, че се е отказал де  Joy

# 453
  • Пловдив
  дори изтръгнах обещание, че ще ме остави да спя м/у него и жена му след време  Mr. Green сега твърди, че се е отказал де  Joy
Аааа Ивето - недей така, че ако вземе да изпълни обещанието  Twisted Evil

# 454
Цитат
ще ме остави да спя м/у него и жена му
 smile3532 smile3534
оххххх, не мога, ще се пукна от смяххххх hahaha hahaha hahaha
Дано моята не ти е снаха тогава, че ще ти мачка и ухото докато заспива Joy

Iveto, я кажи тази година ще има ли паламуд? Нали сега му започва сезона? Маналата нещо нямаше, лоша година я бяха обявили. Тук в София намирах паламуд по 18лв/кг ooooh!

# 455
  • В светлината на слънцето
Седефка, не е грип. Аз май по-предните страници бях писала... Откриха им бактериална инфекция и на двамата, която се лекува единствено и само с АБ. Лошото е, че атакува разни други места, до които успее да се добере. На малкия бяха се запушили слъзните канали и съответно засегна очичките. При Теди пък е засегната носоглътката и горната част на белите дробове. Абе гадна работа. Малкият е добре вече, но Теди не се подобрява, а даже днес се и влоши още повече. Sad

Ивето, просто си представям картинката как си полегнала между младото семейство.  Joy

# 456
  Оооо до колкото се познавам, на никоя девойка не пожелавам да ми става снаха  Twisted Evil Горко й на момичето  Joy /шегувам се разбира се, когато искам съм бяла и добра  Mr. Green

Лулумба, много неприятно наистина, добре че са я открили бактерията все пак, поне знаят какво да лекуват. Бързо възстановяване на детенце.  Hug

Седефка, нямам идея ще има ли паламуд, то не само миналата година, изобщо последните няколко години няма. А как обичааам. Вуйчо ми се включва понякога в едни групички /на талян/ и ходят за сафрид и паламуд. Ще го питам ще ядем ли тази година или ...   Rolling Eyes

# 457
Цитат
Седефка, не е грип. Аз май по-предните страници бях писала... Откриха им бактериална инфекция и на двамата, която се лекува единствено и само с АБ. Лошото е, че атакува разни други места, до които успее да се добере. На малкия бяха се запушили слъзните канали и съответно засегна очичките. При Теди пък е засегната носоглътката и горната част на белите дробове. Абе гадна работа. Малкият е добре вече, но Теди не се подобрява, а даже днес се и влоши още повече. Sad

Ивето, просто си представям картинката как си полегнала между младото семейство.  Joy

Ками ми беше така преди близо 2г Sad Бронхит от интоксикация и бактерии. Освен, че пи АБ и такива капки в очите, тъпчех носа и със сребърна вода. Изпи тогава може би 2 шишенца заедно с капането в носа. Незнам дали си пробвала, но от тогава тя други капки в носа не знае Naughty Има и тема в здравния форум, има и инфо в търсачаката като напишеш "вода Аркол". Давай им и на двамата, няма да им навреди в никакъв случай. Не пречи да я пие Теди с АБ. И клеева тинктура за защита и калциране на засегнатите места Peace  Ще се справи детето, ще видиш. Всяко дете си има ангел- пазител!!!

# 458
  • В светлината на слънцето
Седефка, имам сребърна вода у дома, но на моите хич не им помага. Както и клеевата. Всъщност, когато за първи път я пробвахме свърши супер полезна работа и помогна. След което - нищо, никакъв ефект. Явно действието беше еднократно и после организмът си изгради някаква защита. Но може и да е до дете. На моите например, при лек намек за сополки най-добре им помага спрейчето еуфорбиум, а при възпалено гърло - хомеожен. И двете са масова хомеопатия, но на моите им действат добре. Но този път се оказа друга причината за съжаление. Абе ще се оправи положението. Ето, Сашко вече е добре, надявам се и Теди да пребори бактериите бързо. И двамата са с много здрави организми и не боледуват, но се случват и такива неприятни моменти.  Confused То пък за беля и аз цъфнах с редовната си гнойна ангина... ooooh! че бях онзи ден на едно течение. Confused

# 459
lulumba, дано бързо се оправяте и не се налага да влизате в болница Peace

# 460
  • Пловдив
Лулумба нали сте си още вкъщи  Praynig дано ви се размине - аз психясвам като чуя за болница...

# 461
Лулу, оправяйте се бързичко с Теди  Hug Ние "уж" преборихме болестите у дома, то не смея и да се похваля вече! Сега съм се заела да поработвам малко на компютъра и за това не ми остава много време за писане, иначе добре ме развеселихте със спящата свекърва  hahaha

Ако някой съм допуснала да добавя на първа страничка свиркайте, че съм малко разсеяна последно време  Embarassed

# 462
Привет.
Приемате ли нови попълнения? Имам син Петър, роден на 28.07.2004 Simple Smile и бебе Анна, набор 2008.

# 463
Здравейте и от нас, банда 5 годишни майки и сладурчета!

Collibri съм от августинки 2004. Имам дъщеря Елена  - 11.08.2004г. http://bgphoto.net/photos/1407/o633927166388906250.jpg и сега чакам бебе декемврийче.  Grinning

Радвам се на новообединената ни темичка! Виждам тук много познати имена, много мили хора, с които сме изкарали славно време заедно, надявам се и с тези, с които не се познаваме, да си станем също така мили  Grinning

2 албума от нас - от лятото, и едни по-есенни снимки
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1407&AlbumId=134587&am … rol_CurrentPage=1
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1407&AlbumId=133034

Ели ми изкара нещо като този грип. Не зная дали беше това. Но имаше 4 дни висока над 38,5 температура, която не се смъкваше до нормална. Почнахме обаче от 1 ден хомеопатични и реленца 2х1 впръскване. На 5 ден температурата спадна до нормална. Оказа се, че развива ангина обаче и изписаха и АБ.
Още се лекува, а аз съм изолирана от нея, защото съм бременна в 9 месец. Ще попазим още 2-3 дни дистанция  Grinning

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 18:52 от Collibri

# 464
искам някой да ми обясни какво представлява реленца, как се приема и по лекарско предписание ли е само

Общи условия

Активация на акаунт