Искате ли да се обединим?

• 58 553
  • 735
  •   1
Отговори
# 435

Честито на именниците на valка, Дидка и Moon walk и ако има и други малки и големи!!! Здраве и сбъднати мечти   bouquet

# 436
Честито на именниците на valка, Дидка и Moon walk и ако има и други малки и големи!!! Здраве и сбъднати мечти   bouquet
Честито и от мен да са живи и здрави, да растат щастливи  Hug  bouquet

# 437
Честито нa именниците ни днес! Със здраве да си носят хубавите имена!

Дид Вико е голям мъжкар, какви стойки прави само!  Heart Eyes Много са ти хубави момчетата! А те в една група ли са в градината? Днес докато ти гледах снимките си мислех, колко трудно ги изгледа с малката разлика, то не бяха пътувания, местене, чудесии... Живи и здрави да сте всички!

# 438
  • В светлината на слънцето
ДНЕС Е СВ.МИНА - закрилник на семейството. Имен ден празнуват Мина, Минко, Минчо, Виктор, Виктория. Та в тази връзка
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, И МНОГО СИЛНИ, ДА ПРЕУСПЕЯТ В ЖИВОТА!

# 439
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!  bouquet
Честит рожден ден на  Виктор и Ивка(със закъснение) !Да са живи и здрави!  bouquet

# 440
  • Пловдив
Честит имен ден на всички именици  bouquet  bouquet  bouquet
Да са здрави и весели Joy

Извинявам се, че така телеграфно, но искам със закъснение да честитя рожденните дни на всички, които пропуснах през последните дни  bouquet  bouquet  bouquet  /не изреждам имена, зада не пропусна някой  Embarassed/ Чувствайте се поздравени всички  Laughing Laughing Laughing

А болничките - бързо оздравяване  Hug

# 441
Честит празник на всички които имат/ха повод вчера и днес!   bouquet
Да са живи и здрави дечицата ви! Много да ви радват и само хубави мигове им пожелавам!

Теди е на Вие с компютъра. Но и аз умишлено не я поощрявам, че знам какво е зарибяване. ooooh! Има време за това. Тя компютър "ползва" само, за да гледа някое филмче, ако благоволя да й пусна де. Иначе следи внимателно, когато го пускам и влизам тук-там и ми подсказва какво да направя. Но дотук. Виж, малкият бандит е друга работа - отсега усещам, че ще трябва да вдигам компа върху гардероба.
При нас е като при вас. Маги няма особен интерес към копютъра. Знае някои неща, гледа от време на време филмче, следи ме какво правя, пита, но не иска да пробва. И по-добре. Затова пък малкия е хала от сега. Всичко се пипа. А как ни имитира. Гледам да съм по-малко на компа, когато той е буден.

Аз толкова не се паникьосвам като видя рана или ако някой се е ударил, колкото, ако ми изчезне някое дете от погледа. Еййй за секунда ми причернява и откачам. Изобщо не мисля и виждам. А то детето до мен. Много мразя като излизаме Маги да върви зад нас.

Разгледах снимките ви, момичета. Simple Smile Големи порастнали сладури имате!  Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 19:03 от Вери

# 442
  • Стара Загора - на баира
Steli_Meli благодаря, че си ни добавила в списъка  Heart Eyes  bouquet!
Честит празник и от мен на всички празнуващи! Бъдете здрави и щастливи! Hug

# 443
да са живи и здрави именниците  Peace и от мен и да слушкат поне отвреме навреме  Joy

# 444
Добро утро Hug
На патерица да честитя на вчерашните именници! Да са здрави и щастливи!

Моята мома се справя добре с компютъра, особено с игричките. Някои нови не схващам как се играят, обаче тя: Уффф, остави ме! И направо ги почва, като че винаги ги и е играла ooooh!
Какво да ги правим, такова им е поколението Heart Eyes Те пък никога няма да знаят как се играе да речем "народна топка", "коран" /с камъче на главата/, "дама"...., което пък не е добре да нямат игри навън. Е, то пък и къде навън newsm78 В калта, спринцовките и лайната Sick

Аз пък да ви питам вашите обичат ли риба и въобще плуващи храни? Моята от 2г насам отказва всичко плуващо Mr. Green
 Мъж ми донесе снощи лаврак в по- голямо количество, та да има и за Никулден- любимата ни рибка. Изпекох 3 рибки от нея, изчистих нейното парче, не личеше изобщо, че е риба с това бяло месце, обаче това дете като каза Naughty НЕЕ, и край! Много се ядосах newsm29 Незнам как да и върна апетита към този вид храна newsm78 От 9-месечна ядеше риба до преди около 2г., покрай мен е яла и миди, бейби октоподчета, скариди. После как така се отврати, неразбрах Rolling Eyes Може да е етап някакъв, знам ли?

Не иска да спи от няколко мес. в креватчето си /то е от по- големите,с дълж. 140/, естествено преди доста време сме махнали решетката, ама не ще, било бебешко с тези табли. Искала "принцеско като онова от магазина до МОЛ-а" Grinning То е бяло от ковано жеязо с орнаменти на листенца. Наистина е много красиво, а пък и едни кристалчета са му наслагали между орнаментите, мммм един път! Рових из българската търсачка за такова легло, но нещо не намерих да се ориентирам за цена, производител и модел. Да ви помоля за помощ Embarassed Embarassed Embarassed!?!

# 445
Седефка, не мога да помогна за съжаление.

При нас положението е зле. Малкият се оправи, но Теди се влошава. И аз съм вече зле и на АБ. Sad

# 446
  • Плевен
И Виктор не е любител на рибата. Ако яде риба, трябва да е филе, без кости. Обича ориз, мусака, супа, пържени картофи не иска изобщо.
СедеФка, в Икеа има нелошо легло, метално. А ти може да му сложиш дрънкулките допълнително.
http://www.ikea.com/PIAimages/45834_PE142231_S3.jpg
http://www.ikea.com/PIAimages/45833_PE142230_S4.jpg
Виж в темата за Икеа, има едно момче, което доставя стоки от този магазин.

# 447
  • Пловдив

При нас положението е зле. Малкият се оправи, но Теди се влошава. И аз съм вече зле и на АБ. Sad

Лулумба  Hug скорошно подобряване!

# 448
тъкмо и щях да предложа икейското  Peace

Калоян яде риба .. всякаква май  newsm78 нали е месо няма проблем  Joy

лулумба  Praynig по-бързо оправяне на всички  Peace стискаме палци всичко да е наред  newsm17

# 449
Джони, дано.  Praynig Обаче ме притеснява Теди. Става по-зле и ако до ден не се оправи, вероятно ще ни приемат в болница. Sad

За рибата - вкъщи нямаме проблем. Всички обичаме риба, съответно и децата ядат много често и с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт