Искате ли да се обединим?

• 58 548
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Колибри, страхотни стаи Hug
а като сте заговорили за разсеяност, аз си мислех, че само Боби е така, няма проблем с обличане и хранене, но трябва все да напомням, иначе когато сам пожелае се справя много бързо

# 481
Дуци, Пепи наистина голям чаровник, страшна снимка Wink Колкото до обличането... същата работа, но като ви чета и вас, явно им е период на децата, така че живи и здрави да са  Hug

Седефче, тя Вили и тук се е разписла, така че, ако има мерак ще ни изтипоса и нас я до египетските пирамиди, я до еленчетата на Дядо Коледа  Sunglasses

За общо албумче и преди бях прокарала идеята, но сега вече направо линк ще ви пусна:  Mr. Green

Редактирах първия пост, забравих да напиша, че паролата ни е 2004  Mr. Green  Сега ще го поправя.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 09:36 от Steli_Meli

# 482
  • Пловдив
Привет  Hug и добре дошли на Дуци и Колибри.  /мисля , че сме се засичали в дир-а, но аз бях толкова неориентирана тогава във форумските дела, че... Rolling Eyes/
Дуци - снимката на Пепи е невероятна. Следя ви темичката за фотографията и смятам, че шеметно напредваш  Peace
Колибри - апартамента ви е стахотно направен и лъха от него очарование и едно токова усещане за топлота, даже преди да сте се нанесли - със здраве да си го ползвате и много хубави моменти да изживеете в него  Heart Eyes
А Елена е с очарователни сини очи - моят Алекс се роди с подобни, но доста се промениха - сега клонят към сивкаво-зелени вече...
Лулумба - вие вкъщи ли сте си? Днес по-добре ли сте?
Стели-Мели - аз бях с боцкащо гърло и неприятна болезнена кашлица, но се стабилизирах с Проспан, Нурофен стоп колд и табл. за смучене Орофарм /дано не бъркам името/ - за 2 дни. Дано не ти се наложи снимка.

А за обличането - моят в градината се оправя сам, но вкъщи - чака аз да го обличам. На всичко отгоре и прави номера - дърпа се и ме съботира  Twisted Evil Много е палавичък и "тормози" даже батко си...

За колажчето мога да помогна ако никой не се наеме  Wink
Нашите снимки обаче са доста далече от качеството на Дуци  Wink всичките ми са от телефон...но може да потърся някоя от фотоапарат.  Mr. Green

П.С. Забравих да ви питам - в градината забелязали ли сте преобладаване на единия пол? Или иначе казано вярно ли, че 2004 набор е повече момчешки? При нас са 17 момчета и само 6 момичета.

# 483
  • Плевен
Ето го и Пепи.
Абе вашите деца сами ли се оправят - хранят, обличат... При нас всичко е със зор, голяма е флегма и по някой път не ми издържат нервите Blush А и е много злояд Tired

Дуци, това изречение описва идеално положението с моя Ники- в градината се оправя идеално сам, но вкъщи винаги е толкова "зает"...все ми казва "чакай, че сега имам малко работа" и все накрая с моя асистенция постигаме всичко, защото не се сдържам да го изчакам да се оправи сам Rolling Eyes
Същото се отнася и за Виктор. Изглежда всички са такива на тази възраст.
Преди няколко месеца отказваше да разговаря с момичета, дори и по телефона.  Joy
В нашата градина момичета и момчета са почти еднакъв брой. По тържества всяко момиченце има кавалер за танците.

# 484
  • В светлината на слънцето
Тук съм, тук съм... Mr. Green
Добри новини - днес Теди се събуди в добро настроение, видимо по-добре и изобщо има повече вид на здраво дете, отколкото на болно. Явно вчера това е било някаква криза преди оправянето, знам ли. Но да чукна дърво, днес е по-добре.  Grinning Чух се с педито и тя каза в този случай да си стоим у дома и да изчакаме болестта да мине съвсем. Явно лекарствата започнаха да си казват думата. Ей, камък ми падна от сърцето.  Grinning И аз се пооправям лека-полека. Абе ще оздравеем всички, няма къде да ходим.  Grinning
Дуци, Пепи е много красиво момче.  Peace А снимката е страхотна - и като настроение, и като качество.  Peace Мамите от мартенската ни тема знаят, че рядко хваля снимки - професионална деформация (не съм фотограф, но работата ми е пряко свързана с най-добрите ни фоторепортери и модни фотографи). Така че казвам го съвсем отговорно - снимката е страхотна!  Peace Но то и обекта на нея дава вдъхновение.  Heart Eyes
Колибри, аууу, това за стикерите е много полезна информация. В Джъмбо със сигурност цените ще са по-човешки. В Декорцентър има същите или поне подобни, обаче струват... Rolling Eyes Като стигнем до ремонт, и ние ще се разкрасим подобаващо. Grinning
За обличането - същата история. То е едно мотане, едно избиране на дрехи, едно чудо... ooooh! Успокоих се, че не сме единствени. Явно им е период някакъв.  Thinking Иначе за разсъбличането аз мога цял роман да напиша.  Mr. Green
Набор 2004 май наистина е силно мъжки. В градината на Теди са две групи 2004 и в двете групи преобладават момчетата. Съотношението е 2:1 в полза на силния пол. Обаче ми прави впечатление, че такова е положението и при набор 2007. Малкият ходи на ясла от тази година (до обяд) и в групата им са пак 2:1 момчета спрямо момичета. Нали имаше някакво изследване, което показваше, че в години на криза, война и изобщо такива тежки събития, се раждат повече момчета. Май ще излезе вярно. Thinking

# 485
Ех, че гот в новата темичка  Hug - тук има живот, движение! Напоследък съвсем беше замряло в Лъвчета 2004. Тук да ти е кеф да си споделяш  Flutter Heart Eyes.

За разсеяността - нашта се изразява например - облечи се - и тя почва да си танцува  -намъкне единия крачол, после 5 минути танци, после се оглежда в телевизора... и разни такива глупости - голямо е фифи. По-скоро за тях времето няма значение, ние все бързаме имаме планове, а те си нямат и си купонясват децата. За тях времето е маловажно, забавлението и играта са с приоритет и затова става така. Когато имам време и аз я оставям да се гивизи и я подсещам само от възпитателна гледна точка, но като бързаме за работа и сутрин ми се мотка, направо ме ядосва понякога. Тогава тонът става по-строг и тя се усеща, че е попрекалила.
Абе, сладурчета са дечицата! Установихме, че с каране и скандали ефекта е отрицателен. Просто детето се озлобява и се държи също лошо с нас. Така че, начина поне при нас е малко по-строг тон, показваме че не сме благоразположени към нещото, което върши. Обясняваме защо ни се ще да е по-експедитивна, негативи и позитиви - как ще закъснеем, ще ни се скарат на работата, тя ще закъснее за градина, няма да може да закусва и т.н. и накрая тя се стяга и се оправя.

Още веднъж благодаря за очарователните отзиви за новата къща! Нямам търпение да я довършим съвсем и да заблести в пълния си блясък  Grinning - правим си я с голям мерак и с много обмисляне на всеки детайл, затова ми е кеф, когато се оценява труда ни - водещият ни мотив при правенето на беше да е светло, свежо, природно, по възможност естествено. Доколко се справяме не знам, но ни е приятно там, и не ни се прибира в "старата" къщурка. Чакаме да пуснат парното и се местим!

Джони  Hug -  още не съм имала време да разгледам снимки на дечицата ви! Ще се радвам на общия ни албум - Стели Мели е забравила обаче да даде линка - има само парола.
Ако искате може да си сложим снимки от 1вата им годинка - едно албумче, и албумче сега - нещо като преди и сега. Да не забравим да направим и албумче с ликовете на мамите.  Grinning.
На Ели очите се оказаха устойчиво сини, което изумява и до ден днешен доста хора, особено имайки предвид, че аз съм с кафеви, а бащата с пъстро кафяво зелени. Когато ни видят тримата заедно се чудят как пък това дете е наше.  Grinning Но имаме синеоки баби в родата, може би това е някакъв по-далечен ген.

Aurora , радвам се, че сме в една тема вече!  Hug

Хм, при нас пък в градината са по равно момчета и момичета. Не съм забелязала недостиг на момичета... Но пък щом казвате - тамън Елената ще има по-голям избор на мъже някой ден  Mr. Green. Ако знаете колко е смешна - как си седи и говори  - мамо, някой ден ще намеря своя принц, така се надявам да излезна по улиците и някой да ме хареса... и тогава ще ми стане мъж... При което на мен ми идва да се гръмна  /казвам й  - все пак трябва и ти да го харесаш, не да се хвърляш на първия срещнат, дето ти е хвърлил око... а те на нея вече лесно й хвърлят око..дори връстниците й, но и тя е оправна мадама и ги строява в три редици/  Mr. Green - но определено има наченки на задявки с някои дечица. Дори с Пепи на Дуци съм забелязала като си играят, какви погледи си хвърлят - правят го съвсем по детски несъзнателно, разбира се, но вече не са тези безобидни бебенца! хаха, сетих се за една фотосесия от бебешките им години - на Ели и Пепи - където бяха на по 40 дни и вече се задяваха хахаха.  Grinning
http://family.webshots.com/album/190048009VnWoQO това е фотосесията - позабавлявайте се - четете коментарите

# 486
Еее, бебешката фотосесия е много сладка.  Heart Eyes

# 487
  • Пловдив
Лулумба - много се радвам, че Теди е добре  Heart Eyes
Колибри - и при нас има подобен момент с очите  Mr. Green Баткото е с тъмни като маслини очи. Ние с мъжът ми - кафеви. А малкият сини  Twisted Evil И до сега бабите подхвърлят "На кого с тези сини очи" и се смеят  hahaha  Добре, че не ни пука. Имаме в родовете доста баби и дядовци със сини очи. Пък и сме учили биология  Joy та не се вързваме особено. Но не е приятно никак.
А бебешката фотосесия е много сладка. Защо не я повторите сега след 5 години ще се получи старохто  Peace

Валка - завиждаме ви за момите в ДГ при нас е голяма борба за партньорка  Mr. Green

# 488
lulumba, браво на Теди Hug
И в нашата група в детската градина момичетата са малко
Еее, бебешката фотосесия е много сладка.  Heart Eyes
Peace

# 489
Джони , страхотна идея - за повторението - не знам дали ще може да ги режисираме, но пък имаме вече фотограф с мощен фотоапарат - Дуци  Peace

# 490
Благодаря ви Hug
Тази снимка му е стара, но реших да му пускам косата да видя колко ще се накъдри и сега изглежда горе долу така Simple Smile
И аз мисля, че момчетата са повече от момичетата, това за войната и аз го знам, дано да не е вярно Confused
Сега не знам дали знаете, но се организира професионално снимане по градове в помощ на малката Анджи, мисля, че в София е 40, а във Варна 30 лв., за другите не знам, може предколедно да се възползвате. Момичетата от фототемата правят наистина страхотни снимки, които хем остават за спомен, хем стават и за коледни календари за бабите после Grinning 
В тази връзка да ви питам какво мислите да купувате на децата за Коледа, ние сме набелязали: http://www.fistocommerce.com/child/index.php?manufacturers_id=18 … bc2b107ebf12ac102 което ще е изненада от нас, а от Дядо Коледа на някое тържество енциклопедия за човешкото тяло, до сега не сме купили ни един брой.
Колибри, Пепи също го влече медицината Mr. Green Прави разни операции в нета на игрички разни, говори за смъртта, патолог ли ще става, не знам Sick Mr. Green
Ох, тоя албум е един път Joy Надписите са върха, бях го забравила.

Хайде хубав ден от нас и много здраве на всички пожелавам Hug

# 491
- това е писмото на Ели до дядо Коледа, написано съвсем самостоятелно без грам помощ /личи си  Mr. Green/ Забележете как си отбелязва точките.
Първо си направи сама редове /като в тетрадка/ и почна да пише
После реши да слага номера на желанията и точки. Но точките са не просто точки, а брой точки  Mr. Green

Та ние вече сме снабдили по списъка съответните неща: кукла Бел, на Дисни; 6 броя малки кончета с разни лопати и кофи и т.н. пособия от Симба тойс, едно бебе куче с количка и биберони и т.н., кон брат - на кон пони който тя си има сестрата - плюшена, разни други дреболии за творчество сме изпонавзели, за рисуване, дъска за писане с тебешири и книжки за четене и оцветяване. Абе детето е подсигурено. А и една къща за понита с едно пони - от Малкото пони...

Дуц, страхотен замък си замислила за подарък! Значи и по интереси си пасват двамката - представям си ако се съберат и вземат да се изучават  Mr. Green

# 492
Оппа... Май ще викаме Горчиво... Mr. Green

# 493
http://family.webshots.com/photo/1190055579058569136woYurg Е, тази ми обра точките  Wink
Само така, Пепи Peace Твоя е завинаги newsm10

Браво и на Теди, че победи гадните бацили smile3501 Казах аз, че децата и пияните Господ ги пази  Grinning Сега остава Стели да се похвали, че и при тях отшумяват нещата и можем да си отдъхнем от болестите!

Аз пък от Камелия не мога да се оплача за обслужването. Сама си избира дрехите /понякога ме дразни с избора си/, сама се облича, храни и не се подмотва изобщо. Е, по 100 пъти ще се върне да се огледа дали нещо не куца в стайлинга и hahaha, дали чоропогащника е изпънат до скъсване, дали някой косъм от прическата и не е излезнал случайно ooooh! Като че е дъщеря на героя Монк, много ме дразни понякога, ама много Rage
Подозирам, че във връзките си с другия пол ще е терористка newsm78 Засега си има 2-3 набелязани жертви и на друг не обръща внимание, обаче пък тези момченца как я търпят незнам. Тя им вади душицата с памук. Като сме заедно и тя като започне: Дени, нали знаеш колко те обичам, я иди ми донеси еди си какво, я хвърли това в боклука...и така развърта всички си любимци.  Прави ги "да хъркат". На кой е такава newsm78 незнам, сигурно на инкасатора?

В групата на градината май са по равно момичета:момчета. Няма недостиг на момичета. Момчетата обаче са толкова палави, че не можем да им смогнем на играчки- всичко трошат на ред. Всяка година събираме пари за играчки, носим от къщи и все няма. Какви са тези терминатори днешните момчета, от къде идва тази енергия и желание за съсипване на всичко се чудя? Дъщеря ми много си пази играчките, недава даже да се изцапат, мие ги, бърше с мокри кърпи, пъха плюшковците в пералнята без да ме предупреди даже, много е отговорна към тях. Ще кажете щото са си нейни. Не, когато ходим у познати пази и чуждите. И не, че си е моето Гардже, та е най- доброто Embarassed, ами гледам че и другите момичета от градината са така. Може би просто, защото са момичета и са по- разбрани и кротки Rolling Eyes

# 494
  Аз май ще "открадна" идеята на Дуци за замъка  Blush и ще го купя за рождения ден.

В групата на Николай определено са повече момчета, мъжка група са. С обличането и той е от разсейващите се. Все трябва да го "бутам".

Идята за снимките е чудесна. Аз май не съм го показвала до сега младежа. Ето една снимка. 

По повод сините очи, моите са сини, а на родителите ми са кафеви и двамата са с тъмни коси. За капак като дете бях с бяло руса коса и мноооого сини очи. Всички питаха на кой приличам  Mr. Green Сега и Ники е синеок.

Общи условия

Активация на акаунт