Искам си мъжа обратно,но този в когото се влюбих!

• 10 483
  • 140
  •   1
Отговори
# 15
Как пък не - детето и се махаш! Нищо подобно! Два куфара или колкото там заемат неговите парцали и - пред вратата. Да си заминава и да мисли където ще. Ама младежът явно си знае, че след това ще е "късно е, чедо, мандалото хлопна!" и не ще да се изнася...
Аз просто не знам как не си набрала още достатъчно много омраза към него, че ви е изоставил в тежък момент - детето е малко, не сте се адаптирали напълно в новата ви роля на родители, но на човека му е по-лесно да избяга в ергенските си навици, да се запива с приятели и да се разкарва насам-натам с друга някоя девойка, в чиито очи изглежда много готин и грижовен, щото и детето води на разходка...
Знам, че  ти е тежко. Знам, че сега си готова и на по-малко от желаното, само да видиш някакъв знак, че не всичко е изгубено, нещо за което да се хванеш и да изградиш пак брака си. Ама от страни нещата изглеждат много, много грозни. Изхвърли го от живота си. Поне за сега. Нищо не е вечно - нито любовта, от една страна, нито детинщините - от друга. Приеми, че този човек не е съпруг, не е дорасъл.
Ако след време той поумнее, ако ти още го обичаш тогава - може и да помислиш отново. Не е дно и две семейства са се развеждали и събирали отново. Но това е далеч в бъдещето. Вземи най-доброто решение за себе си сега - изхвърли го от живота си, нареви се за изгубеното време и погубените надежди и продължи напред!

# 16
  • добрич
и аз имам дете на осем месеца, но ако моят мъж ми сервираше всичките тези неща директно щях да му бия дузпата....ако питаш мен детето ти и сега е без баща....не се унижавай-той не го заслужава

# 17
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Едва ли ще го получиш обратно. Не и този, в който си се влюбила. За съжаление  по написаното от теб изглежда, че той е изчезнал някъде.....
А колкото до "А сега накъде?"....ами.....вариантите се свеждат до два - или казваш "Край" и го оставяш да се бори над въпроса дали ще му липсваш или не, или продължаваш с компромисите и търсенето на съвети във форумите. Друг е въпроса кой от тези два варианта е правилния за теб и дали си склонна да продължаваш да търпиш това положение. Аз не бих  Naughty

Ами аз нали го пуснах да си ходи,той се върна след 2 дни,каза че ме обича и сега пак същото...пък къде да се махна аз-той трчбва да се махне,живеем в апартамента на нашите,а те са в чужбина...

Ами в тази ситуация аз бих го игнорирала напълно, ама пълен игнор. Никакви смс-и, никакви ревове, все едно го няма. Както той с теб. И или се осъзнава и си сяда на д-то, или се маха.

# 18
И според мет трябва да запазиш и малкото самоуважание,което ти е останало и да го разкараш от живота си.

# 19
Бижу, имам спомени, че се касаеше за твърде млад баща.Може би и ненаживял се.
Един такъв въпрос-апартаментът на кого е? И, ако той се изнесе, ти ще можеш ли да се справяш финансово?

(мнооооооого рядко си позволявам да кажа "зарежи го". Мене може и да ме пренебрегне, но случи ли се това с детето МУ-край).

Би ми се искало оправданието да е в твърде крехката му възраст. Confused

# 20
Ами аз нали го пуснах да си ходи,той се върна след 2 дни,каза че ме обича и сега пак същото...пък къде да се махна аз-той трчбва да се махне,живеем в апартамента на нашите,а те са в чужбина...

Обича сигурността и топлината ти, особено когато някоя друга страстна личност му одраска Егото. Не се връзвай, ще те зарязва и ще се връща много пъти, до пълно опъване на нервите. Изнервена майка и баща, който може да изчезне всеки момент след първата тръпка на високи токчета? Не мерси!
Предпочитам да съм самотна майка и да правя безразборен секс пред горното!

# 21

Мдааа, предложението с куфарите пред вратата е най-добро. + заверено пред нотариус, че всеки месец ще ти плаща ... лв за издръжка на детето. И прав му път... на момчето...

# 22
Апартамента е на родителите ми,а що се отнася до финансите-получавам само 240 лв.майчински,но имам карта в мен със заплатите му от сезона,които в никакъв случей не мога да му върна,защото детето не може да кара на фотосинтеза все пак...ако трябва ще се бием,но за детето и херкулес мога да стана!!!

# 23
Мъжът ти определено не заслужава повече компромиси. Достатъчно си му показвала, че държиш на него и на общите ви начинания - дете и семейство. А той потъпква всичко това, сякаш с мисълта, че ти вечно ще го чакаш и всичко ще остане без последствия. Предполагам, че е адски страшна и тъжна мисълта да останеш сама с детето. Но де факто в момента, макар и с него наоколо (когато благоволи да сподели част от времето си с вас) ти си също сама ...
Успех! Пожелавам ти достатъчно хъс и сили, за да излезеш щастлива от тази грозна ситуация.  Hug

# 24
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Само ще кажа, че едва когато на човек му се изсипе на главата помията, ще разбере дали толкова лесно ще бие дузпи.
Иначе на пръв поглед, най-подходящо изглежда, така е.

# 25
Щом живеете в апартамента на твоите родители- изхвърли го. Няма смисъл да се тормозиш, а той да си живее живота.
Може да се осъзнае и да се върне, може и да не се върне.Ти продължавай напред.

# 26
Само ще кажа, че едва когато на човек му се изсипе на главата помията, ще разбере дали толкова лесно ще бие дузпи.
Иначе на пръв поглед, най-подходящо изглежда, така е.
Аз затова казах, че много рядко, да не кажа НИКОГА ПОЧТИ, не давам съвети за напускане.Защото аз самата не бих постъпила така, веднага, на момента.Без да обмисля.

# 27
Момиче , уважавай себе си !
Явно трябва по-сериозни мерки да  предприемеш щом пак нещата  са се влошили!
Мисли за теб и детето, ясно е че нямате татко! Thinking

# 28
Защо повечето от вас смятат, че става въпрос за друга жена? Възможно е човекът да преживява някаква личностна криза, някаква депресия... Както и да е, не бих посъветвала авторката да го напусне ей така- това е важна крачка с много последствия. На нейно място, ще му дам малко време, а междувременно ще се опитам да разбера от близките и приятелите му, каква може да е причината за тази рязка промяна в поведението му. 
Каквото и да решиш, успех и не прибързвай!

# 29
Направо се потресох от тази история... Съвет не мога да дам, защото всеки би реагирал различно според фактите и обстоятелствата, но познавайки себе си при поредната му нощ в къщи ще го изчакам да заспи и ще му тегля ножа  Mr. Green. Наистина не мога да си представя подобно положение и ти се чудя на нервите и търпението.... Аз няма да мога  - до сега да съм го насложила на мястото му та да се чуди от къде е дошъл.

Общи условия

Активация на акаунт