С кой посредник е най-изгодно да се пазарува от САЩ?

• 218 624
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Няма логика да не ти приемат картата, нещо друго е имало, което пропускаш - пазарувам си редовно от САЩ и на американски адрес и нямам никакви проблеми.

# 211
Ще пробвам след 10-тина дена и ще кажа дали са ми я приели! Simple Smile

# 212
  • Sofia
Аз съм в БГ, а искам да поръчам нещо от американски сайт(амазон), което да бъде доставено в САЩ(т.е да направя подарък на едно наше близко детенце), но никога не съм го правила до този момент и изобщо незнам как става! Embarassed

Аз исках да поръчам нещо от Амазон и да се достави в Щатите, но не ми приеха кредитна карта издадена извън САЩ. Това е моя опит от средата на юни.  Crossing Arms

А сигурна ли си, че продавача е Амазон? Има безброй сайтове и продавачи, които продават през Амазон , но имат техни си изисквания.
Аз поръчвам през амазон от сайт, който не приема кк и пп, регистрирани извън Щатите.

# 213
Здравейте, искам мнение как да процедирам:
на 30.06 направих поръчка от Buynowfromusa, писах им със запитване до колко дни идва стоката отговориха ми най-много за 3 седмици - между 2 и 3, вече е 24-тия ден писах им имейли, писах им в скайп никакъв отговор, а на телефона им никой не вдига. На линия са в скайп, но никой не намира време явно да ми даде разяснение по въпроса кога ще ми пристигне поръчката... Мисля, че съм в пълното си право да ги търся вече, а и все пак сумата на поръчката ми не е никак малка......
Та, имате ли някакви съвети как да процедирам?
Случвало ли се е на някой от вас?
Благодаря предварително!  Hug

И преди съм ползвала услугите им за една поръчка, но всичко пристигна за около 15-тина дена, а сега....  newsm78

# 214
Здравейте,
Четох цялата тема, и все пак искам да ви попитам със кой е най-изгодно , за първи път ще поръчвам от САЩ с посредник. Става дума за тази раница от Target http://www.target.com/p/mossimo-supply-co-denim-polka-dot-backpa … rm=backpack+polka или ако някой прави общи поръчки от щатите, или живее там и изпраща по някакъв начин (не съм наясно) Благодаря!

# 215
Аз съм в БГ, а искам да поръчам нещо от американски сайт(амазон), което да бъде доставено в САЩ(т.е да направя подарък на едно наше близко детенце), но никога не съм го правила до този момент и изобщо незнам как става! Embarassed

Аз исках да поръчам нещо от Амазон и да се достави в Щатите, но не ми приеха кредитна карта издадена извън САЩ. Това е моя опит от средата на юни.  Crossing Arms

Някой сайтове не приемат карта, издадена извън САЩ ако доставката е за щатите. Има такива, които не приемат такива карти ако въобще нямат доставка извън щатите, а има и такива като Мейсис, които доставят интернешънъл, т.е. приемат карта издадена извън щатите, но не и за доставка за щатите. Искат адреса на картата и адреса за доставка да е един и същ.

# 216
Изчетох темата и тъкмо си харесам някоя фирма и в следващия момент се появи отрицателно мнение за нея. Mr. Green
Набелязах си няколко сайта за дрехи, но за доставка до България единия ми даде чудната сума от 68$ за пуловер от 24$. Абсурдно ми е да дам толкова пари за доставка, нямам роднини в САЩ и си търся превозвач. Дано не е кауза пердута.

# 217
Някой знае ли Ломбард дали имат офис в Бургас? От амазон съм си харесала някои неща и ми се иска да отида на място в офисa им да ги поръчам.

# 218
Прегледах почти първите две -три страници от темата, и се извинявам предварително, ако след това някой е писал по въпроса ми. Разгледах и няколко сайта на посредници, но никъде не разбрах в крайна сметка колко ще ми дойде доставката. Само в един намерих калкулатор, който за 4 кг дрехи ми иска 130 долара доставка.
Та ако може някой да сподели с коя е най-евтино и изобщо какво е поръчал, колко му е излязло и така.

# 219
  • Sofia
Запитвай ги конкретно , с линкове на нещата, които искаш, за да могат да ти дадат сравнително точен отговор.

# 220
Егати посредниците... Какви са тези цени за бога?! Нали уж с тях трябва да ни е по-изгодно питам аз?!
Пратка от сащ на стойност 250 долара доставка до Бг с пощата директно 60 долара приоритетна 10-14 дни, 20% такса ДДС + мито и някоя десетачка отгоре излиза на същата цена каквато ще ми искат и да речем от lambard... Е за какво да ги ползвам тогава...
А те ми искат 30% комисонна (?!?!?!) + 10$/кг т.е. 40$ за 4кг (?!?!?!?) + доставка до техен офис в Сащ + доставка от София до моя град... и кавко излиза ако го сметна пак то май става по-скъпо хах...

# 221
  • Sofia
Егати посредниците... Какви са тези цени за бога?! Нали уж с тях трябва да ни е по-изгодно питам аз?!
Пратка от сащ на стойност 250 долара доставка до Бг с пощата директно 60 долара приоритетна 10-14 дни, 20% такса ДДС + мито и някоя десетачка отгоре излиза на същата цена каквато ще ми искат и да речем от lambard... Е за какво да ги ползвам тогава...
А те ми искат 30% комисонна (?!?!?!) + 10$/кг т.е. 40$ за 4кг (?!?!?!?) + доставка до техен офис в Сащ + доставка от София до моя град... и кавко излиза ако го сметна пак то май става по-скъпо хах...

Просто не всички американски сайтове доставят извън САЩ, някои не приемат нашите карти, не приемат и пей пал , регистриран в друга държава ... та затова , иначе по - евтино не  излиза в никаакъв случай.

# 222
Моля някой вещ да ми удари едно рамо,за тези обувки
http://www.amazon.com/Skechers-Ulmer-Burnie-Chukka-Chocolate/dp/ … urnie+Chukka+Boot
мисля да ползвам този превозвач
http://www.buynowfromusa.com/
Крайна цена ми излиза 109.79 лв
Цена на придобиване в USA:     $49.90
Доставка до USA и такси по продажбата:     $11.37
Преопаковане:     $0.00
Комисионна:     $14.97
КРАЙНА ЦЕНА:     $76.24
КРАЙНА ЦЕНА (по курс продава 1.44):     109.79 лв.
това окончателната цена ли е?Мисля да платя през пейпал

# 223
  • Sofia
Моля някой вещ да ми удари едно рамо,за тези обувки
http://www.amazon.com/Skechers-Ulmer-Burnie-Chukka-Chocolate/dp/ … urnie+Chukka+Boot
мисля да ползвам този превозвач
http://www.buynowfromusa.com/
Крайна цена ми излиза 109.79 лв
Цена на придобиване в USA:     $49.90
Доставка до USA и такси по продажбата:     $11.37
Преопаковане:     $0.00
Комисионна:     $14.97
КРАЙНА ЦЕНА:     $76.24
КРАЙНА ЦЕНА (по курс продава 1.44):     109.79 лв.
това окончателната цена ли е?Мисля да платя през пейпал

Комисионната включва ли транспорта до БГ?

Най - добре си питай посредника, които ще ползваш.

# 224
Цена + www.BuyNowFromUsa.com 20-25-30% Комисионна /в зависимост от стойността на поръчката/ + Доставка от USA до BG Адрес = Цената която плащате

Пример: Яке A|X - $100 + BuyNowFromUsa.com Комисионна $30 + Доставка до БГ x $12 на КГ = Цената, която ще платите

Само това не ми стана ясно -доставка до БГ х $12 на кг
Да,ще пусна и запитване,че ако наистина това е цената ме устройва,но ако има и още доста за транспорт....Понеже ми дава да платя тази цена,с пейпал възможно ли е като пристигне да има и още такси?

Общи условия

Активация на акаунт