С кой посредник е най-изгодно да се пазарува от САЩ?

• 218 646
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
DVD ,ако става въпрос специално за тези обувки, потърсила ли си ги в английските и немските сайтове? Там продават марката и ще ти излезне много по-евтино.

# 226
DVD ,ако става въпрос специално за тези обувки, потърсила ли си ги в английските и немските сайтове? Там продават марката и ще ти излезне много по-евтино.
Търсих,няма ги пущините  Grinning,а мъжа като се е заинатил неще други.....

# 227
  • София
Някой поръчвал ли е с този посредник?
pazaruvane.net

# 228
shopr.bg въобще валиден ли е?
Не ми изглежда активен сайта.  newsm78

# 229
  • София
А този посредник някои ползвал ли го е ?
http://www.shop-today-from-usa.com/

# 230
  • Sofia
А този посредник някои ползвал ли го е ?
http://www.shop-today-from-usa.com/

Никъде не откривам цени, % ...

# 231
  • Sofia
   Здравейте, момичета!  Simple Smile

Искам да поръчам едно нещо от Ebay до американския адрес на някой доставчик, като те само да ми препратят стоката към България, без да съдействат за самото закупуване и плащане на стоката. Има ли такава услуга, предлагана от някоя от фирмите? И ако да, от коя?  Praynig

Благодаря ви!  Hug

# 232
И мен ме вълнува същия въпрос. Още повече, че играя по търгове и няма как да платят стоката от мое име.

# 233
  • Пловдив
 Ако откриете някаква по-нормална цена свиркайте, аз тези които открих ме отказаха от редовно пазаруване. Само веднъж поръчах лекарства за мои близки и излязоха дявол и половина.  Peace

# 234
  • Sofia
   Аз май успях да реша казуса си по друг начин, но се натъкнах на нещо доста любопитно, докато правих проучване по въпроса... Попаднах на ето този сайт: www.bg.shipito.com - доколкото попрегледах предоставеното от тях инфо, разбрах следните неща - сам си закупуваш и заплащаш стоката от даден американски сайт, като за адрес на доставка посочваш този на shipito; след като пратката ти пристигне в склада им, те ти препращат пакета, към която искаш точка на света, като за тази услуга заплащаш едва $8.50 комисионна + пощенските разходи за стоката до България. Звучи ми прекалено хубаво, за да е истина, вие как мислите?  newsm78 Като че ли българският сайт на въпросните shipito е подчинен на международен такъв, т.е. фирмата не е българска. От друга страна, ме притеснява фактът, че в сайта е даден само един телефон за контакт и нищо повече.

Сериозно се изкушавам дали да не поръчам нещо евтино, просто за да тествам коректността на фирмата и успеваемостта на услугите, предлагани от тях.  Flutter Ако всичко, което са написали, е истина, то тогава наистина идва страшно изгодно да се поръчва по този начин.

# 235
  • Пловдив
Самите пощенски също да доста голяма сума, мисля над 20 долара с проследяване, отделно ще трябва и на митница да се ходи ...  Thinking  Мен ме блазнят много неща, но като вложа доставка, мито , ддс и комисонна незнам как би излязло по-евтино от колкото от Англия или дори БГ?

# 236
  • Sofia
   О, със сигурност е така, доста по-изгодно е да се поръчва на територията на EU; въпросът е, че понякога определеният артикул, който искаш да закупиш, не може да бъда намерен из европейските сайтове и тогава, щеш не щеш, търсиш алтернативи.

Таксите на фирмата, за която писах, ми изглеждат много по-изгодни от тези, предлагани от другите посреднически фирми, именно затова се чудя дали са читави...  Thinking

# 237
  Аз май успях да реша казуса си по друг начин, но се натъкнах на нещо доста любопитно, докато правих проучване по въпроса... Попаднах на ето този сайт: www.bg.shipito.com - доколкото попрегледах предоставеното от тях инфо, разбрах следните неща - сам си закупуваш и заплащаш стоката от даден американски сайт, като за адрес на доставка посочваш този на shipito; след като пратката ти пристигне в склада им, те ти препращат пакета, към която искаш точка на света, като за тази услуга заплащаш едва $8.50 комисионна + пощенските разходи за стоката до България. Звучи ми прекалено хубаво, за да е истина, вие как мислите?  newsm78 Като че ли българският сайт на въпросните shipito е подчинен на международен такъв, т.е. фирмата не е българска. От друга страна, ме притеснява фактът, че в сайта е даден само един телефон за контакт и нищо повече.

Сериозно се изкушавам дали да не поръчам нещо евтино, просто за да тествам коректността на фирмата и успеваемостта на услугите, предлагани от тях.  Flutter Ако всичко, което са написали, е истина, то тогава наистина идва страшно изгодно да се поръчва по този начин.

И аз ги мернах, изглеждат що-годе сериозни, ама ако загледаш форума им ще видиш, че и те имат доста проблеми:

https://forum.shipito.com

Явно е кауза пердута това пазаруване на стоки от САЩ. Аз не бих поверил на фирми със съмнителна (или да я наречем непостоянна) репутация стоки за повече от 30лв, а за такива не си струва разправиите и чакането. Чудя се кога тия смотани американци ще се спрат да се правят на ощипани госпоици и ще почнат да ship-ват до Европа (което, о изненада - не е град в Уисконсин!). Няколко неща успях да поръчам тази година, но има бая време да мине докато стане масова заразата. Като фалират и на хартия тази година и до Ванату ще почнат да ship-ват, и занижени цени ще декларират пред митницата само и само да се изхранят.

# 238
  • Sofia
Така, разучих нещата, значи поръчват от амеркански сайтове наистина, а не само от английски. За стоки до 100лв- за тях комисионната е 6лв, а за стоки над 100лв. - 6%... до тук добре Simple Smile
...но ми казаха, че не е гаранция, че пратката няма да бъда спряна на митницата и да се наложи да платим 20% ДДС.
Това е от мен Simple Smile

Е, точно на тези (www.pazaruvane.net) ей-сега им писах на Skype-а и ето какво ми отговориха, без изобщо да ме питат стоката с какво тегло е и на каква цена, става въпрос за поръчка от САЩ:

"Можем да поръчаме за Вас - таксата е 36% от стойността на стоката, като тези проценти включват митническите такси и нашата комисионна за асистирано пазаруване. Ние отговаряме за попълването на митническа декларация и освобождаването на пратката от митница, Вие си получавате пратката на Вашия адрес с куриер. Отделно се заплаща по 10 долара на кг. за самата доставка."

hahaha  Joy  hahaha

Не знам за какви 6 лв. говорите в случая.

Както и да е... Кажете последно с кой да поръчам, че този път наистина ми се налага спешно.

Колебая се между www.buynowfromusa.com и www.shopr.bg, като май клоня към първите...  newsm78

Моля ви, подкрепете ме с някакво мнение, че тотално се обърках!  Praynig  Praynig  Praynig

Благодаря!  Hug

# 239
Аз чета активно от няколко дни и бих пробвал http://www.shipito.com, ако ми се наложи. Имат и БГ сайт - http://www.shipito.bg. Не е като да нямат проблеми, но като цяло ги хвалят доста. Имат си и форум на американския сайт, на който можеш да добиеш впечатление за тях.

Общи условия

Активация на акаунт