Нормално ли е?!?! (отношението на личния лекар)

• 3 697
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
Разбира се че не е нормално отношението на специалист да е такова. Не знам до каква степен е компетентна твоята лична лекарка, но би трябвало да знае че има изследвания които трябва да се направят, гинеколог да потвърди че бременността е нормална /не дай боже може и да е извънматочна/ и да ти назначи съответните витамини и хранителни добавки. Нека не забравяме, че има изследвания които се правят именно до 3-тия месец за да се предотврати раждането на генетично увредено дете. Лично аз на твое място веднага бих сменила личната лекарка. Успех, лека бременност и леко раждане!

# 46
  • София
Отношението: Не е нормално? Както не е нормално те да ти говоря на ТИ, а ти на ВИЕ.
Ама ти няма защо да й мълчиш! Вдигаш и скандал щом е скандалджийка. Те тези само някой по-зъбат може да ги стресне.
Какво да направиш: Както си решила сменила, до тогава отиваш и изискваш.
Направления - искаш за преглед при гинеколог, за рутинен преглед полага ти се като на всяка жена. Това направление ти важи за 2 прегледа. Бременните на дължат потребителска такса.
Аз когато отидох за втората си бременност бях 5 г.с. (имах ||, и си поисках направление за АГ) после 8 г.с отидох на втори преглед. 12 г.с.  се записах на Ж.К.(женска консултация)
Търси на страницата на НОИ "Майчино здравеопазване, за да видиш какво ти се полага", че аз 2риа път ходих в частна клиника с договор с ЗК и се налагаше да си изисквам нещата. Ама си бях навила, че 2рия път няма да плащам за частна Ж.К. то не че ми излезе много по-малко, но ... вместо 350 лв.(с ФМ и БХС) платих 150 лв. за лекарства - "профилактичен" магнезий + 100 за БХС и ФМ + на другия край на София...

# 47
  • Leeds, UK
Ще сменяш джипито, докато попаднеш на свястно, но сега е по-важно да си намериш читаво АГ, защото той ще се грижи за теб в следващите 9 месеца. Аз веднъж си го смених, щото беше същата злобарка като твоята, а новата направо ме смая - какви ли работи не направи, за да изработи ЗК, че и други специалисти накара да ми пуснат изследвания, само и само да не плащам нищо. Късмет и спокойна и щастлива бременност! preggo

# 48
Сменяй я кучката!!!!!! #Crazy #2gunfireЗа каква се мисли??!!! #Cussing out Айде!!!! И не позволявай да се държи никой лекар с теб надменно!

Общи условия

Активация на акаунт