Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 520
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Е, Евридика, много сте готини  Heart Eyes  Стайлингът също добре са ви го подбрали !  Peace Браво !  Simple Smile

# 676
Ау Евредика страхотни сте. МНОГО ХУБАВ НИКОЛА

# 677
Благодаря ви!   bouquet Никола е без специален стайлинг, on his own, както се вика  Laughing Аз му бях приготвила разни по-тарикатски дрешки, но не се наложи да го тормозим с обличане и позиране пред обектива.
А за нас бяха решили да сме British style. Казаха ни, че ще сме на корицата на списанийцето "Стандарт за хората" и сега се фръцкаме  Crazy Laughing

# 678
  • София
Реших, че отдавна не съм ви чела как сте и ми долипсвахте.  Hug Влизам и чета как някой не е имал смелостта да критикува, та си е правил отделен акаунт.... Като не ти е интересно, що четеш? От любопитсво да не пропуснеш нещо, пък после се ядосваш, че хората си споделят лични неща, защото са си близки вече, а ти явно не си...Както и да е.

Ние сме добре. Използваме да стоим повечко навън тези дни, че после както се заформя може и да се наложи да си стоя зимата вкъщи и да не се връщам на работа. Малко ми е болна темата...

Белинда, добре дошли.  Hug Така се вижда голям град, с много обикаляне, никак не е почивка, но си заслужава, предполагам ще потвърдиш Wink

Евридика, много готина снимка Simple Smile Искам и аз да ни направят една фотосесия, но не знам към кого да се обърнем (разбира се, не за списание, а просто да ни направят малко семейни снимчици, докато сме още млади и годни за снимане Laughing)

# 679
Привет момичета Hug

Чета и се чудя защо като се дразни някой от коментарите и т.н. влиза да чете-странна работа newsm78
Много хубава снимка,Евридика-и тримата много добре изглеждате! Hug
Ще чакаме и от Белинда снимки Simple Smile

Мойто детенце с температура от снощи-давам му Панадол + Вит Ц-не тече нос,не кашля,аде си закуската...Сега спинка и като се събуди да видим как ще е и ще го водя на лекар може би.А аз съм с перманентно главоболие и болки в очите от недоспиване,ама сега и болничко-още по гадно се чувствам Sad

# 680
Чета и се чудя защо като се дразни някой от коментарите и т.н. влиза да чете-странна работа newsm78

Aз пък се чудя, защо вече трета страница чета само за това. Толко ли нема к'во да си напишем, че чакаме некой да влезе и да ни "разведри"  Rolling Eyes

Мале заваля дъжд от болнички пак в темата. Пожелавам скорошно оздравяване на всички бебоци, както и на бабите, които неискат да се лекуват.

# 681
  • София
Катче, много неприятно наистина , дано бързо си оправите колата. Hug

и аз не съм попълвала анкетата на донка, ама не следя случая...  Blush

маджаров и на мен не ми харесва, пък хем е скъпо и уж истинско... купувам, каквото има  Embarassed, а ако пазарувам специално за яна взимам от едно родопея май се казва в едни кутии тенекиени цилиндрични  Peace

джоли, и яна казва сега изречения от две думи. "ам няма", "мама ам", "не дай", ако я карам да даде нещо, което не е за нея...

гнидка и на яна й миришат краката й и се потят, дори да е само по памучни чорапки.  Close

мати и другите болнички, бързо да се оправят  Praynig

Евридка, страхотни сте! Няма да казвам повече, че влезне някой и теб да опльое  Mr. Green

# 682
Ще ми кажете ли витамин Ц как се да -един път на ден една ампула -2 мл - стига ли или повече трябва?

# 683
ми аз давам по една ампула на ден разтворена в сокче....

# 684
Амес, ампула от 2 мл. за ден давам аз.

Евридика, страхотен стайлинг, наистина. Много освободени изглеждате.

# 685
Лелеее, един ден само не съм влизала във форума и то какви неща са се случили ooooh!. Дуци, ситуацията е супер неприятна, но не само за теб, а за всички ни. Най-малкото, защото (както каза Сакси) всички са заподозрени до доказване на противното. Затова си мисля, че трябва да се знае кой е човека. Не мисля, че е редно да му се щадят чувствата и да му се пази достойнството Peace. А и така все ще си мислим кой ли е и все някой ще е потенциалния новорегистрирал се в очите на другите Tired.

А за "сърдитковците", които вече не пишат, в началото и на мен ми беше тъжно и ми липсваха. Сега обаче съм им обидена и не ми пука повече кой пише и кой не. Докато има и един човек, който ме кефи и пише тук, и аз ще продължавам Peace. Ако ме стегне много шапката, бих си дала почивка, но не бих се отказала категорично от форума. Чувствам ви близки и ви обичам и вас, и децата ви Hug. Затова и намирам за съвсем естествено "прехласването" по снимките на дечицата. Просто всички са ми много на сърце и се радвам на всяка снимка на усмихнато детско личице Heart Eyes.

И след лиричното отклонение, да мина по същество.

Джоли, браво на Ния. Много е напред с говора, но и вие много се занимавате с нея. Това е заслужен подарък за полаганите усилия. Предполагам, че е много сладко да ти бърбори детенцето Heart Eyes

Белинда, чакам с нетърпение снимките от почивката Peace

Мер ан, аз още не съм си получила майчинството за август, ако това изобщо може да ти бъде някакво успокоение Tired

# 686
Допълвам се в нов пост, че са доста нещата.

Амес, бързо оздравяване на Бора и на теб Hug. Пожелавам същото на Мати, Ния и Джоли Hug

Оле, четеш трета страница за "случката", защото всеки се чувства длъжен да падне от подозрение като напише няколко реда на Дуци Mr. Green. Това имах предвид под "виновен до доказване на противното" Peace. И аз се изненадах как за един ден темата е скочила с 3 страници, при положение, че напоследък вървеше бавно.

И не на последно място, Евридика, страхотни сте на снимката. С удоволствие ще си купя списанието, за да прочета и интервюто Peace.

Момичета, този уикенд ми се очертава идване до София. Ще се радвам, ако успея да се видя с някои от вас Hug

# 687
  • Бургас
Бях писала, че на Катето й миришат краката като беше бебе. Е, сега й миришат още повече  Mr. Green Стана човек от нея, ей  Laughing

rotfImbo Ще ме уморите. На Лора също й се потят краката, но досега беше все с отворени обувки. Тия дни ще ходя да купувам по-затворени обувки.  newsm78

Белинда, добре дошла.  Hug

Вит. С се дава 1 ампулка на ден, но еднократно. В смисъл, по-добре с лъжичка малко да изпие, другото изветрява. И на мен ми е трудно да й давам цялата, като остане го добавям към водата.

Евридика, страхотна снимка. Кога излиза вестника? Петък или събота?

Бързо оздравяване на болните бебета и мами.  Hug

Браво на Яна и на Ния за думичките.  Hug

# 688
Аз затова вкъщи я държа по сандали. Иначе й купувам само обувки от естествена кожа, уж да дишат краката, ама все й се запотяват.

Евридика, чудесна двойка сте  Grinning А Никола прилича по много симпатичен начин и на двамата.

Ния съм я обявила за депутатка отдавна - само те говорят толкова много  Laughing

Амес, аз мисля, че стига. Давам общо една ампула на два пъти, обикновено след сън, че много се превъзбужда иначе. Но отворената ампула допивам аз, че не може да се съхранява.

Дуци знае кой е, тъй че няма смисъл от презастраховки. Но е хубаво, като има раздвижване в темата, макар и по такъв повод.

Астарта, разминаваме се  Rolling Eyes Ние сме на гроздобер събота и неделя в Дупница.

# 689
Имам аз една много просто виждане на нещата, което се старая да следвам. Всеки може да си говори каквото си иска (както викат американците, свободна страна). Аз съм тази, която определя значението на това, което е казано именно с реакцията си. Мислълта ми е, че придадохте мнооого голямо значение на некво си нищо и то стана голямо нещо.  Peace

Астарта, жалко че няма да съм там.

И аз давах вит Ц, два пъти на ден по полвинка.

Гниде за вино ще има ли? Да знаем дали да си правим остата за почерпка  Mr. Green

Евридика, много хубава снимка. Отивате си с мъжа си  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт