Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 523
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз съм пропуснала въпросният пост, още повече, не мисля, че вниманието е насочено само към някое/и дечица по-специално  Peace Дуци снима повече от повечето от нас тук и за наша радост показва снимките на прекрасните си деца и аз лично от сърце им се радвам, защото наистина са страхотни и двамата  Heart Eyes А пък в комбинация с по-професионалния начин на снимане, както и такъв апарат, снимките стават още по-хубави. Ще съжалявам само ако въпросната случка направи така, че Дуци да спре да пуска снимки от притеснение да не се "прехласваме" по децата й Peace
Дуци, а теб кой те помоли да не казваш кой е човека - самия човек ли  newsm78 Брех, хора всякакви...  Ама наистина много гадно така.

Белинда, добре дошла обратно  Hug

Никога не се занимавам да променям статуса си тук и затова съм от "постоянното присъствие"  Simple Smile, защото с пускането на компютъра са си ми минимизирани двете отчетни и аз само си ги рифрешвам от време на време през деня  Peace.

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 08:35 от Ninche

# 661
  • София
Дуци, за съжаление и аз съм пропуснала въпросния пост и не вдянах за какво става дума, а уж чета редовно напоследък.
Съжалявам, че в темата ни пишат такива хора! А пък нова регистрация да прави, за да те критикува е прекалено! Предполагам администраторите на форума са те помолили да не даваш повече информация за това лице, а е хубаво да знаем кой е все пак!

В неделя сватбата беше супер, към 22 часа изпратих Маги с баща и в хотела. Разбира се през 15те мин. докато ме нямаше бе хвърлен букета и пропуснах шанса да го хвана! Предполагам майка ми има пръст в цялата работа, че нали и беше  неудобно да се подредя там с момичетата. Всички ми казваха "Съпругът ти така", "съпругът ти онака".... Само трябваше и аз като Рейчъл от Friends да съчиня сценарий на измислената ни сватба Joy

След сватбата със сестра ми продължихме в едно от любимите ми заведения от ученическите години, което вчера имаше рожден ден. Купонът беше супер, имаме и юбилейни тениски за спомен. Маги слушкала много, на два път се будела с рев да си иска млякото, но като не съм до нея бързо се успокоявала, Ники каза за минута-два и пак заспивала.
Та отбиването ето как го виждам - аз по нощни клубове, а Ники успокоява бързо малката  Wink

За съжаление на връщане ни спряха от КАТ, попаднахме на извънредно прости хора, които най-нагло ни залепиха лепенка на колата "Спряна от движение" и ни взеха всички документи. Днес имам среща с един от началниците в КАТ заради случая, ако не се разберем ще заведа дело срещу тях. Друг път ще ви разкажа, че още съм супер афектирана от тяхната неграмотност и нахалство #Cussing out

Редактирам, за да допълня, че изгледах клипчетата на Никол и Лора. Страхотни сладурки са Heart Eyes
С нетърпение чакам снимките от почивката на Белинда!

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 07:22 от Katche

# 662
Белинда, добре дошла. Hug

Аз да попитам при нужда да оплюя някого Wink - как се разбира, че е същия потребител от IP-то ли? Ами ако се регистрира на друг компютър?

Тази майка едва ли скоро ще пише, така можем да я разпознаем Mr. Green

# 663
Здрасти Вале!

Дуци, пусни някоя снимчица на децата де  Mr. Green

Изпсихясали хора има навсякъде

# 664
  • София
Е, Дени, то ако се направи другата регистрация от същия компютър пък прекалено плоско ми изглежда някакси Simple Smile Ама пък от друга страна, наистина, как тогава са разбрали кой е newsm78  И защо пък модераторите ще ги е грижа да не казва Дуци кой е потребителя  newsm78                                                                                                                                                                                Нали преди време на Мая от Варна някаква роднина пишеше разни неща за нея тук, ама тя поне е лично "засегната" тази роднина, а тази ...
Ох, вкараха ни в размисли  Mr. Green Здраве да е, но при всички случаи е неприятна ситуацията  Peace

# 665
Попълних анкетата Донка
Аз купих на Ели страхотно палтенце от Варна от един магазин на центъра, но беше доста скъпичко- 85 лв
Аз защо нямам анкета  Crossing Arms
Идвала си Варна и не си се обадила  Naughty

Спахме през ноща  Party Днес е по-добре Алексчето,дано ни се размине!

# 666
Белинда, добре дошла  Heart Eyes

Мойто диване стана в 5.00 и беснее ли беснее  Twisted Evil а аз си легнах в 1.00 и ме се спииии Crazy днес ще се спъвам в парка  Tired

Въпросната съфорумка най вероятно са я хванали по IP-то, иначе начини  за оплюване много, ама трЕбЕ и акъл  Mr. Green

Какво сирене купувате. Аз напоследък хич не съм доволна от Маджаров. Онзи ден взех една бучка и тази сутрин е кашава  Confused

Вчера взех чорапогащници на Bart, един по-тънък и един ултра дебел, ако не се свият при прането ще взема още  Simple Smile

# 667
Ооо, Белинда се завърна. Много ми се разглеждат снимки.

Дуци, голяма случка. Ама вярно е хубаво да се знае кой е, въпреки че и да се знае и да не се знае достъп до темата все ще има този човек и става тъпо, че няма да може да се споделят по-лични неща.

Ра, пожелавам голям успех днес.

Аз се засрамих от себе си  Embarassed Последните ми постове са само за болести. Като лелка съм станала. Та да ви разкажа нещо не болестно. Мисля, че Николета мога да я сложа в списъка с говорещите - "Мама дай", "Мама де" = Мама къде" са й "изреченията". Иначе има в речника си 'дай, мама, тати, ти-та (=тик-так, клати се на ляво на дясно), да-го (долу-горе; съответно кляка и става), ам, па-па (пате), глу-глу (грух-грух на прасето), знае и други животни. Все повече й е интересно да гледа "Бебе Айнщайн" та й свалям нови епизоди. Не знам обаче как да ги запиша на диск, понеже са 'маунтнати'. Някой има ли представа?

# 668
И аз съм от тези, които са изпуснали да прочетат този пост, но ми е много странно. Уж сме тук да споделяме, а то...... Не мога да го разбера аз това, но определено смятам, че трябва да се знае човека  Peace  Такава постъпка не трябва да се крие  Naughty и не мисля, че заради такива хора трябва да се променя нещо в темата. Злобата и зависта винаги ще ги има. Да ти са живи и здрави децата Дуци и въобще не обръщай внимание на такива неща!

Белинда, добре дошла и чакаме снимките !!!

# 669
...Така както е започнало, скоро ще се свърши с нашата отчетна, много сърдити, много напуснали...Вече толоква мами не пишат Sad
Не съм влизала от ранния следобед вчера и то какво станало Sad
Иначе това, което казва Дени, и аз си го мисля често и ми е криво как оредя темата ни.

# 670
Добре дошла, Белинда  Hug

Бях писала, че на Катето й миришат краката като беше бебе. Е, сега й миришат още повече  Mr. Green Стана човек от нея, ей  Laughing

Въпросното написано е било насочено срещу нас останалите, а не срещу Дуци. Но смятам да се "захласвам" по каквото си реша, пък кой каквото иска да мисли  Simple Smile

...Така както е започнало, скоро ще се свърши с нашата отчетна, много сърдити, много напуснали...Вече толоква мами не пишат Sad
Иначе това, което казва Дени, и аз си го мисля често и ми е криво как оредя темата ни.

И аз от това се опасявам. А така съм свикнала всичко важно и не чак толкова важно да споделям.

# 671
За съжаление е така– хора всякакви.
Според мен който има желание и му е приятно тук ще остане, но немога да разбера щом някой се дразни от това и онова ами да не влиза за да не се дразни. Не сме се събрали да се дрънкаме за щяло и нещяло, а и на никой не му е опрян ножа в гърлото да чете тук. Баси детинщините. И на мен ми е писвало понякога, но пък и много неща съм научила тук. За това може и да искате да се оттървете от мен ама няма да стане  smile3534

Дуци   bouquet Hug

И аз от това се опасявам. А така съм свикнала всичко важно и не чак толкова важно да споделям.

То май всички така се чувстваме

# 672
  • Варна
За това може и да искате да се оттървете от мен ама няма да стане  smile3534

И от мен. Без майтап, момичета, толкова много съм научила от форума ... Много ви благодаря. Аз не се включвам ежедневно, но ...

Абе, викам да драсна един ред, че да ме изключите от заподозрените  Joy

Дуци, според мен трябва да кажеш името, поне да знаем ... Верно е насочено срещу нас. Пък и не виждам нищо лошо да се радваме на децата си, на всеки му е приятно когато пусне снимки, другите да похвалят детето му.

# 673
Белинда добре дошла, лиспваше ни  Hug
Дуци потресена съм, все съм си мислела че нашата отчетна ще е единствената незасегната от скандали, щото нали знаете и на 100-тната страница да заключват пак ще изписваме една тема за 2-3 дни  Mr. Green
Мати е по-добре, обаче тази нощ като го събудихме за АБ и после 2 часа няма сън, сега съм като зомби  Crazy
Дони пратих ти анкетата  Peace
всички сополанковци да оздравяват  Hug

# 674
Това сме ние на вчерашната фотосесия Simple Smile Една от двете снимки с Никола.

Общи условия

Активация на акаунт