Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 581
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
оправиха асансьора  Grinning

Хубава новина  Simple Smile ние си нямаме, така че всеки ден нагоре-надолу барабар с количката и детето  Crazy

Говорете още за зъби, че ние сутринта се сдобихме с нов  Grinning

Дуци, ще пусна, обещавам  Peace

Айде навън, че диването спа цяяяяяяял час и половина  ooooh!

# 616

Има огромно желание да се храни сама. Само дето задължително обръща лъжицата надолу и докато й стигне устата няма нищо. А не дава да й помагам. Ей това мазало ми нанася психически травми, а е само началото  Crazy Иначе яде, ако ядеш същото, да не се мине случайно.
И при нас е точно същото.
Джули к, проблема с високите диоптри не е оптичната корекция, а усложненията от страна на всяка една от частите на окото- ретина- повишен риск от отлепване, стъкловидно тяло-помътняване,леща - перде и сигурно не е всичко Confused. Та ние с големите диоптри сме в голям риск от тежки усложнения и да пази Господ, слепота. Та ако се предотврати качването на диоптрите, се предотвратяват усложненията, а те се определят от самото издължаване на окото.
Операцията на лелята е утре, слава Богу! ходих днеска, попаднах на един много мил колега, обърна ни внимание. Дочакахме! Много съм доволна! Това стари хора, много трудно се оправя човек с тях, то все знае, все философства, все отхвърля, все не иска! smile3511 Не яде и не пие, за да не пишка и да не ака, а е обезводнена. Искат да й пуснат система, тя отказва. При това положение колкото по-скоро я оперират, толкова по-малки са шансовете да се случи нещо и да се отложи или не дай си Боже, съвсем да отпадне операцията, защото е смъртна присъда да остане 6 мес неподвижна на легло. Намерих кой да даде кръв, приготвих 1000 лв за пирона и сега се моля да не се прецака сама, коравата кратуна, та утре да я оперират. Отзад е почнала да се зачервява, отказва миене и очаквам при отлагане да цъфне с декубитусите до дни. Старците са по-лоши от децата за гледане! smile3527

# 617
  • Бургас
Някой виждал ли е някъде якенце/палтенце за момиченце, но не право спортно с цип, а примерно с копчета/вталено : по "елегантно" тоест  Flutter

Във Фокса в Мола в Стара Загора гледах много сладурски палтенца, в Карнавал Кидс - също. Предполагам, че магазините ги зареждат еднакво.  newsm78

Дещо, много се радвам на хубавата новина. Моя мъж непрекъснато ми намеква за още едно бебе. Той ако знаел колко е хубаво, нямало да чака толкова. То все едно, че само от него зависи.  hahaha Принципно и аз искам, но ми се ще малко да се поосвестя психически (мнооого съм изтрещяла) и тогава.

Ра, надявам се всичко да мине с най-малко усложнения!

# 618
Доне, честита прическа! Ако знаеш как щях да те маркирам като спам в пощата...а то било интервюто. Днес смятам да отговоря.

# 619
Нинче, не сме известни, просто имам познати в редакцията на вестника и в момента сме им подходящи за темата.
Джули, ще имаме и интервю, на тема семейни отношения и брак Simple Smile
Фотосесията мина добре, но снимаха само мен и мъжа ми. На Никола му направиха няколко профи снимки ей така, за кеф Simple Smile

# 620
ДеЩо супер много хубава новина. Евала за смелостта. Да сте живи и здрави всички, лека бременност и този път да е момченце - за да прилича на теб.

И на Сисони забравих да чиститя думичката на Никол.  Обаче искам да ви кажа, че това дете е уникално и много сладко ходи. И мъжа ми и е голям фен. Сисе, качи някое клипче  Praynig

bowuu  Embarassed Специално за теб съм го снимала.  Heart Eyes Помолих Христов, но незнам дали е от съвпадение на фамилиите / като Белиндин Христов/ ама да вземе да обърне апарата и снимал настрани  Confused , че снимах отново де. Ето ви една ходеща калинка, малечка-палечка или кой както желае  Wink

Момичета изобщо не се оплаквайте за асансьорите аз от как съм родила мъкна количката и детето до 4 етаж. Нищо ми няма здрава права като биче  Crazy

Леле разбихте ме с тези 86см. Ние на 1г и 2м бяхме 74  Embarassed

Ние имаме 6 зъба и незнам още колко в процес на никнене. от 6 дена си стоим в къщи защото точим сополи до петите. Вчера и днес сутринта бяхме по-добре. Излезнах на обяд за кухнята и сега отново имаме сополорой. Нощно време не спим, денем не спим само мрънкаме.....Изобщо не знам ще има ли край някога. Правим бойкот за абсолютно всичко- не дава да я обличам, да я храня, да й обувам обувките, да бърша нослето, да давам вода, да я преспивам и куп др неща за които не се сещам в момента.И така.

# 621
Ния днес пак с температура - до 38.3 стигна. Лекарят казва, че до 72 часа е периодът, в който трябва да подейства АБ-то. Демек, ако пак поддържа температура и утре трябва да се спре АБ-то и да се направи антибиограма. Поне няма стичаща се гной вече. Аз минах на УНГ и ми взеха секрет. Надявам се да ми излязат бактерии и да са същите като на Ния, че по-бързо да се знае какво е.  Confused

# 622
Ех, Джоли, пак ли бе?

Помолих Христов, но незнам дали е от съвпадение на фамилиите / като Белиндин Христов/ ама да вземе да обърне апарата и снимал настрани  Confused
Joy Joy Joy
Много е сладка малката, Анна тупва по същия начин Mr. Green

# 623

Grinning уникална! Няма такова дете просто  Heart Eyes

# 624

Grinning уникална! Няма такова дете просто  Heart Eyes

Peace Joy

Попълних анкетата Донка, надявам се да си я получила, щото аз не съм много в час с тия препращания  Blush
Аз купих на Ели страхотно палтенце от Варна от един магазин на центъра, но беше доста скъпичко- 85 лв

# 625
  • София
Нинче, точно на 14ти съм я снимала с две якета, че първото го омърли, но предполагам, че говориш за второто с копчетата. Майка ми го е взимала от Дград. Да ти каже обаче, че не е дебело, а е по-скоро за есен-пролет.

Джули, право на Дари. И Яна по принцип ми подава дрехите от легена, докато простирам, но по някое време й писва и почва да ги разнася насам натам или да бърше пода с тях  Twisted Evil

сисони, страхотка калинка си имаш  Heart Eyes

# 626
  • София
Благодаря на всички за отговорите за якенцето  Hug  Хрумна ми като идея и сега ще търся, за да видя дали ще намеря нещо подходящо Simple Smile

Евридика, в момента не сте, но другата седмица вече със сигурност ще сте известни Simple Smile

Всички болнички дечица и мами да се оправят  Hug

Малката Никол винаги ми е много сладичка  Heart Eyes

Дея засега само бърше прах, но на Билянка все повтарям, че се надявам и като порасне да запази този си ентусиазъм да ми помага с прането, прахосмукачката, прахта и т.н.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 21:30 от Ninche

# 627
  • Добрич
Сисони, малката много сладка! Joy
Дещо, поздравления Hug. Направо ти се възхищавам на куража! Peace
На Живко сополите не минават вече 3-та седмица Mr. Green Сменихме 3 вида капки, педи ни прати на уши, нос гърло и той ни изписа коларгол с един процент адреналин и по една капка вит. С да капя в носа ooooh!
Аз този месец още не съм си получила майчинството за септември Blush Някой знае ли дали сега пак ще ги плащат в началото на месеца? newsm78
Браво на Дея и на кака и. Peace Ето за това си мечтаех поне второто да е момиченце и да бъде на мама отмяната Crossing Arms

# 628
# 629
Не знам втълпявам ли си, но темата след намесата на онази доброжелателка онази вечер като че се промени.
Аз самата не знам дали вече бих писала толкова лични неща, а иначе ви чувствам все така близки.
Знам кой се е регнал с нов ник, за да ме оплюе и да, от нашата тема е за съжаление Confused

Общи условия

Активация на акаунт