Заповядайте, там място има, двор и гостоприемство 
Стана така, защото всеки (поне аз така си мисля) е свикнал да се чувства свойски тук, като между доброжелатели, а пък изведнъж лъсва, че не всички са такива. И затова всички са шокирани.

повече от дълго време. 

И татковото и т.н., де 

Дуци, казвай името и да се приключва 

И аз съм малко любопитна коя е тази персона
, но ако решиш да не казваш, си е твое право.
Ако стоиш при нея и я милваш и й говориш докато заспи, дали няма да стане?
Как е Бобо, суче ли си пак?

Колкото до факта че много хора престанаха да пишат - смятам че много от тях са просто много заети, защото сега децата са в такава възраст че почти не ни остава свободно време. Други пък може да са се отегчили или да си взимат почивка временно. Аз лично си имам достатъчно приятели сред вас, за да се чувствам удобно тук. С повечето имаме отношения и на много повече нива от тази тема - скайп, фейсбук, е-мейл, телефони. Който няма усещането че тук е сред приятели може да потърси грешката в себе си, защото смятам че така както подхождаш към другите, така подхождат и към теб.

Казва "мяу" и "ххх" (така правят котките като си съскат), "муу" и "па-па". Много хубаво казва думите обаче, а най-много повтаря "мама", "мамо"
Непрекъснато идва да ме гушка и целува. Направо се размазвам
От както се върнахме от почивката направо е залепен за мен. Спи само при нас, в кошарата заспива сам много рядко. Джоли, изобщо нямам идея докога така или как да го отуча.
Но в редките случаи когато можем да го преместим да си спи в неговото легло, мъжа ми не дава - било много сладко как си спял така между нас и колко бил сладъчък и т.н., т.н.
Нека не ти става гадно от нечии коментари, форум голям, хора - всякакви! 

вие мен ме изтърпяхте с темата за захранването, нали
Откакто отбих Бобо е доста по-нервен и мнооооого трудно му успокоявам чувствителната душичка. Аз като отбих, Дещо ме пита що не кърмя от другата гърда. Мноооооооого й се ядосах, обаче сега мисля, че е била права

И живко казва доста думичките. Сега се е научил да казва думичката "дай" и я употребява дори и като иска нещо.
Според мен целта на този форум е всеки да си казва мнението открито и не виждам смисал в това въпросния човек да си сменя ника за да пише глупости. Много подло ми се струва 
Бях се притеснила, защото Живко е приет в детска ясла от септември, друг е въпроса, че вече 3-та седмица не може да тръгне заради сополите и сега се притеснявам дали от яслата не са подали информация до НОИ и да са ми го спряли.
- Миленка, страхотна сте на снимката. Ще купя вестника в събота, ама ще търся и автограф