Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 571
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Олеле, Джоли, не пада и не пада тази Т  Rolling Eyes Дано по-скоро преборите вируса и се оправяте! Аз разказвах на моя мъж за Николета и как бързо се адаптира в яслата и колко добре се чувства там (поне от това, което ти си разказвала). Мислиш ли, че сегашната болест се дължи донякъде на яслата и на контактите там с други дечица?  Thinking
ДеЩо, какво ти каза гинекологът днес, в коя седмица си, всичко е наред, нали? Сега четох в една друга тема, че чаят от малинови листа помага с/у гадене в началото на бременността  Peace
Айде Белинда да пуска снимките, че ми се гледа Барселона  Sunglasses

# 706
Евридика,страхотни сте  Heart Eyes

Моето дете ще става художничка   Heart Eyes  но освен по хартия обича да рисува и паркета,вратичките на шкафовете и дрехите  hahaha

# 707
Оле, не те разбрах какво искаш да кажеш Rolling Eyes

Гнид, на Анна също й миришат. И на Пепи миришеха, но спряха, купих му обувки Геокс и тогава спряха. Може да е съвпадение, не знам. А Анна хомеопатката я помириса, сигурно означава нещо Thinking

Астарта, толкова хубаво си го написала, подписвам се с две ръце, а и мен ми писна да агитирам хората да пишат тук. В крайна сметка живота е такъв, всеки си поема по пътя и когато се изгуби контакта, се губят и допирните точки. Обади се като дойдеш, може да хапнем в твойто заведение Crazy Една среща не искате ли, пиленца, да си направим Mr. Green

А за "сърдитковците", които вече не пишат, в началото и на мен ми беше тъжно и ми липсваха. Сега обаче съм им обидена и не ми пука повече кой пише и кой не. Докато има и един човек, който ме кефи и пише тук, и аз ще продължавам Peace. Ако ме стегне много шапката, бих си дала почивка, но не бих се отказала категорично от форума. Чувствам ви близки и ви обичам и вас, и децата ви Hug. Затова и намирам за съвсем естествено "прехласването" по снимките на дечицата. Просто всички са ми много на сърце и се радвам на всяка снимка на усмихнато детско личице Heart Eyes.

Евридика, страхотни сте, много ти отива този стил! Помисли за смяна на стайлинга Simple Smile

Шада, това е много хубава история, знам я, но някой като я пусне винаги я чета.

Хайде и Анна в отбора на сополивите Confused

О, Белинда, пускай снимки, мани пералните Mr. Green

Мама Иви, страхотни картини Shocked

# 708
айде да се запиша и аз , че в последно време  май само ви чета  Embarassed
Първо да кажа: Всички болни сладурковци  да оздравяват по-бързо  Praynig!!!
 разгледам всички снимки (и произведения от малки художнички   Mr. Green ), Евридика страхотна снимка  Heart Eyes
Това  написаното и по-късно  изтритото, няма да го коментирам , то простотията не ходи по гората, а по хората  Close

Мики изкара 7-мо зъбче. Казва (но само когато той иска) "мама, тати, тата,баба, кака, каки, ам ам , мммм (ръмжене 1-за плашене и 2- така казва бикът), пи-пи , па-па, глух (грух), ало, ало бабо, асти (здрасти), топа (топка), пис (писи), бау-бау..........сигурно има и друго, ама да не пракалявам
...........ооооо най-важното щях да забравя "не-не-не " (обикновено го казва, когато се е засилил да прави някаква беля Crazy )

и аз чакам снимките на Белинда  с нетърпение  Flutter

ми за сега това е всичко.
 Лека вечер ви пожелавам  Hug

п.п. Sick АУУУУ че грозна линийкааа  Sick
........сега е по-добре Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 21:20 от iucka

# 709
Дуци, ще ги пробвам Геокса, пък да видим. Може пък да помогне.

Джоли, хайде да оздравявате вече  Flowers Four Leaf Clover За приспиването също бих те посъветвала да я местиш, след като заспи дълбоко и няма опасност да се събуди.
Аз с Катето процедирам по следния начин: гушвам я и заедно лягаме, като тя е върху мен, за да ми е по-лесно и неусетно местенето после. Галя я, говоря й и като почне да диша равномерно, значи е дошъл моментът. От началото ми изглеждаше много времеемък този вариант, но после свикнах да го приемам като време за отмора  Simple Smile

Да ви питам нещо важно, може да сме го обсъждали и тук, ама не си спомням: къде мога да намеря или поръчам дъждобран и гумени ботуши? Сакси беше пуснала тема преди време в Напазар, ама нещо опциите не ме устройваха, поне докато я следях.

# 710
В Колев & Колев има гумени ботуши, а в Джъмбо дъждобрани, но не знам дали не са като за Пепи.

# 711
  • Варна
А знаете ли за този сайт:
http://www.mytoys.de/catalog/search?query=regejacke&productsPerPage=20

има и ботушки.

# 712
В Геокса сега има намаление на мин. колекция  Grinning Утре, ако Бобо  не заспи на сутрешната разходка, ще му взема ботушки Simple Smile

# 713
Шада, хубава история.
Лелята днес пак не я оперираха, не по наша вина. Повредило се нещо си в операционната /информация 3-та ръка/. Братовчедка ми заяви, че след дългото чакане и смяната на 1 памперс се почуствала "изтормозена и изтощена" и си отива вкъщи да си почива до утре сутринта, барабар с пропуска за придружител. Лелята остава на грижите на санитарките, без храна, без вода, без вливания. Даже щяла да иде в Карлово, да си довършела работата, докато майка й е в болница #Crazy. За статистиката - 50г, стара мома, без един ден трудов стаж зад гърба си, прекарваща времето си в боледуване от какви ли не сериозни болести, но на крак, без усложнения Mr. Green Outta Joint

# 714
  • Варна
Ох, Ра  Hug.

Купих аз от намалените геокски. Хубави са.

# 715
В училището на Иван имало свински грип Animal Pig Animal Pig

# 716
Леле, сериозно ли?  А лекува ли се, че не съм в течение изобщо Blush

# 717
  • София
Да, и аз прочетох за 2-та случая в училищата :
http://dnes.dir.bg/2009/10/06/news5182529.html

# 718
В училището на Иван имало свински грип Animal Pig Animal Pig
Ра, той в кое училище е?
Пощуриха народа с тоя свински грип Crazy

Отивам да чета, че ви изпуснах края и съвсем не съм в час. Алекс пак е в къщи цяла седмица. Направо ми писна, тъкмо свикне в яслата и айде сополи Tired

# 719
Амаринова, въпреки че пуснахме Пепи на 2г. и 2 м. пак много боледуваше и за това сега сме на тоя хал. Надявам се тази година да го закрепя малко.
И понеже съм се напатила, много искам сестра му да я пуснем чак на 3, направо на градина, но пусто без пари не се живее лесно smile3557

Нинче, добре че го пусна това, да се образовам малко Blush

Общи условия

Активация на акаунт