Стайлингът също добре са ви го подбрали !
Браво !
Никола е без специален стайлинг, on his own, както се вика
Влизам и чета как някой не е имал смелостта да критикува, та си е правил отделен акаунт.... Като не ти е интересно, що четеш? От любопитсво да не пропуснеш нещо, пък после се ядосваш, че хората си споделят лични неща, защото са си близки вече, а ти явно не си...Както и да е.
Така се вижда голям град, с много обикаляне, никак не е почивка, но си заслужава, предполагам ще потвърдиш 
Искам и аз да ни направят една фотосесия, но не знам към кого да се обърнем (разбира се, не за списание, а просто да ни направят малко семейни снимчици, докато сме още млади и годни за снимане 

. Дуци, ситуацията е супер неприятна, но не само за теб, а за всички ни. Най-малкото, защото (както каза Сакси) всички са заподозрени до доказване на противното. Затова си мисля, че трябва да се знае кой е човека. Не мисля, че е редно да му се щадят чувствата и да му се пази достойнството
. А и така все ще си мислим кой ли е и все някой ще е потенциалния новорегистрирал се в очите на другите
.
. Ако ме стегне много шапката, бих си дала почивка, но не бих се отказала категорично от форума. Чувствам ви близки и ви обичам и вас, и децата ви
. Затова и намирам за съвсем естествено "прехласването" по снимките на дечицата. Просто всички са ми много на сърце и се радвам на всяка снимка на усмихнато детско личице
.

. Пожелавам същото на Мати, Ния и Джоли 
. И аз се изненадах как за един ден темата е скочила с 3 страници, при положение, че напоследък вървеше бавно.
.
Ще ме уморите. На Лора също й се потят краката, но досега беше все с отворени обувки. Тия дни ще ходя да купувам по-затворени обувки. 

А Никола прилича по много симпатичен начин и на двамата.
Препоръчани теми