Юлчетата ни добри, говорят, на срещи ходят и се учат на игри (Тема 130)

• 23 602
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Ех, искам пък и аз да се похваля скоро със ново зъбче  Crossing Arms
При нас имаше голям застой. Повече от три месеца нищо и сега като са тръгнали един след друг. Видях, че и нов се задава Crazy

# 586
  • Варна
Във Варна времето е отврат Close, Павел откачи да обикаля стаите,сега спи, чудя се като стане каква ще я вършим...За зимата не искам и да мисля... ooooh!

# 587
  • София
За зъбите не се тревожете. На яна първите два и излязоха като беше на 8 месеца и нещо и оттогава нищо. Вече три месеца горните два за набъбнали, но толкова. Няма неспокойство, няма и пробиване.

# 588
И на Габи в началото на юли й избиха за 2-3 дена горните 4 предни зъба и оттогава нищо няма. Гледам, че кътниците са й доста подути, но ще видим кога ще излезе нещо  Rolling Eyes

# 589
На Ния първият зъб поникна на 1-ви юни. Вторият й се появи на 3-ти юни. Все долни зъби. Сега странното е, че е пробил горен първи в ляво и горен втори вдясно  newsm78 Май така се казваха.

# 590
  • Варна
На Ния първият зъб поникна на 1-ви юни. Вторият й се появи на 3-ти юни. Все долни зъби. Сега странното е, че е пробил горен първи в ляво и горен втори вдясно  newsm78 Май така се казваха.

На Боби му пробиха двата долни, а после вторите горни. Беше като вампирче, доста израснаха и тогава се появиха първите. Иначе вече има 12  smile3534.

# 591
Нашите пък са 14  smile3533 rotfImao
Имаме си 2 кучешки отскоро , така както гледам май скоро ще са 16

# 592
Еееееее, нагли сте с тия зъби  Crossing Arms Wink

# 593
Шада, дай да го видим това пухкавото, деее!
Анна е със скромните 6 зъба, подозирам, че я мъчат, защото снощи не ме остави да спя.

# 594
Да се похваля с нова причесчица и тук: http://www.facebook.com/photo.php?pid=30786967&l=4dd3bcdc23&id=1105373775

# 595
Ей, Дони, супер си! Честито Simple Smile
Добре че пусна и тук, че аз там не влизам често.

# 596
  • Бургас
Не съм писала скоро, но ви чета...

Честито на патерици на Джули и Рапунцел!

Чета, че доста болни дребосъци има. Хайде да оздравяват, че зимата какво ще правим! И ние сме в групата, но само със сополите. Днес забелязах, че започнаха като че ли да намаляват. И тук е момента да благодаря на Сакси за идеята за маста.   bouquet Наистина действа, колкото и да не вярвах.  newsm78

Ние сме с 12 зъба, чакаме кучешките да пробиват.  Simple Smile Доколкото успях да видя долните са почнали да прозират.

Мойта щерка, вдъхновена от Яна на Сакси  Peace вижте какво направиJoy

Шада, дай да го видим това пухкавото, деее!

Да, дай да го видим.  Hug

Още нещо щях да пиша, ама...

Аааа, да, варненските снимки са супер. И Мамоиви, време е за ново фото.  Wink

Юцка, радвам се, че при теб са добре нещата.

# 597
  • София
хихи, много е сладка лора  Heart Eyes  ами това е - юлчетата вече искат да се хранят сами  Mr. Green

# 598
  • Sofia
И Дени е с 12 зъба. Кътниците и 4-те избиха наведнъж, преди месец някъде след големи мъки. Вчера видях, че е пробил 13-тия - горен кучешки.
Колко общо зъба чакаме, че нещо взе да ми писва с това пробиване? Embarassed

# 599
  • София
Калинке, много е сладка госпожицата Simple Smile Лапа лъжицата като солета Simple Smile Дари също започна пак да настоява да се храни сама, но вече си улучва устата, та й давам и сама да похапва - гледам само да не маже на игра.
За ужас на майка ми й давам и с виличка (истинска метална, не бебешка) да се храни и с това се справя даже още по-успешно.

Уф, на третото будене тази нощ ми писна и я оставих в кошарата. Ту хленчи, ту рева на почивки, сега се изнервих и я оставих сама в стаята. Ще стане вече час. Как пък ми хрумна точно сега да я "уча" да си е пак в кошарата, не знам  ooooh! Ама пък ако се върна и я взема, ще реши, че с повече рев се получава и няма да мога после да я отделя  Thinking
Хайде утре ще се включите да ми разкажете за психическата травма, която й нанасям  Confused

Общи условия

Активация на акаунт