Да не кажа разхвърляна до безобразие. Щом моята близнашка натура се дразни от това не отиват на добре нещата. Като прибавим и един Рако-Лъв...

Не искам да те плаша де
А и си е парче нудист... И верно, що скри детенце?
Но си признавам, че има неща, които немога да не направя преди да си легна, например да си сгъна домашните дрехи и да си сложа чехлите с петите към леглото
Пробвала съм да не го правя... е няма сън!
Прибирам ги в кашон (облепен с мечо пуховска хартия) и кутии и ги местя в дневната само като й чистя стаята, през другото време са волно разпилени...
Така, че Марта вече е кака
привет на всички ! виждам че сте на тема алкохол 
А за децата - Юлето е същата, мн подредена, само дето аз съм от бързаците, и като й кажа да си занесе/примере нещо, докато го свърши и се изнервям. Иначе, ако не си довърши каквото се е хванала, е голям рев, в началото не схащах защо реве, ама разбрах. И както ти казваш, не може на нещо да му смениш мястото щото го връща на старото
А аз пък както обичам все да местя и размествам, не знам как ще се оправяме 

Щях да падна. Ееей, като гъби попиват значи. 

Да я нацеляваш от нас!
скорпион и близнаци.

Очаквам Митко да е адски разхвърлян. Дани, и моя баща е овен, не военен, но полицай, ама хич не е от подредените. Явно си е до човек и как е научен. Ми така де, ако има кой да ти чисти свикваш да не чистиш, и обратното, е освен, ако не си някакъв непукист и да не ти пука колко е мръсно.
Препоръчани теми