ДЕКЕМВРИ №104

• 30 140
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Белослава е Скорпион и е ужасно хаотична.
Да не кажа разхвърляна до безобразие. Щом моята близнашка натура се дразни от това не отиват на добре нещата.  Като прибавим и един Рако-Лъв...  newsm78

# 76
Оооо, Муше! Hug
А пък ние благодарим на Господ всеки божи ден, че се смили над нашето скорпионско семейство и не ни дари с още едо скорпионище, че щеше да стане страшноооооо...... Mr. Green

# 77
  • София
Не знам за вас, но аз лежах една седмица с 2 см разкритие ( и повече ) и контракции, само и само да не е скорпионче.
` за протокола родих на 23.11  Mr. Green

Ско, що махна снимките на дИтето?

# 78
  • Варна
Ско, сестра ми е козирог и тренираше... катерене  Joy Joy Joy Не искам да те плаша де Wink А и си е парче нудист... И верно, що скри детенце?
Аз нали съм стрелец, ама не съм такава подредена... хич даже ooooh! Но си признавам, че има неща, които немога да не направя преди да си легна, например да си сгъна домашните дрехи и да си сложа чехлите с петите към леглото Joy Пробвала съм да не го правя... е няма сън! Shocked Ставам, сгъвам, строявам чехлите и след 3 минути съм заспала... Embarassed Ама тая малката ме минава по всички параграфи! Като се има предвид, че изобщо не я карам да го прави, а отстрани изглежда, че я възпитавам като войник. Скоро бяхме на гости, стана 21:30 и наЩа си почна ритуалите, с единствената разлика, че първо почна с: Айде! Чао! и взе да ни дърпа да си ходим. Като видя, че не тръгваме почна да се съблича и да вика: Мий мий! Е, тръгнахме си, разбира се, ама после върви обяснявай, че не сме го дресирали нарочно детето ooooh!

# 79
  • София
Dive , кат говорим за ритуали преди лягане - преди да си легна задължително мивката трябва да е стерилна, на плота да няма ни капка, ни троха, иначе не мога сутринта да и изпия кафето. Ако случайно мъжът ми е вилнял, не си правя кафе ( за да не изтине ), докато не изчистя всичко. Луд умора нЯма!!!
` стрелче съм също

# 80
Наско е козирог.Не обича реда,но обича артистичния хаос Rolling Eyes.
Вземе ли да радхвърля,никой не може да го спре Laughing,кака му почва да подрежда,той разхвърля след нея и винаги завършва с една хубава игра от двамата и всички играчки съответно са на пода,после да му мисли,който ги прибира.

# 81
  • Варна
О, Янче, аз в новия апартамент се родих направо. Марта има нейна стая, която е празна - има само ламинат. Там са й всички играчки. Тя, разбира се, си ги носи в дневната, обаче вечер като й кажа: хайде да занесем играчките в твоята стая! и тя ми помага в откриването и носенето. Но за сметка на това в нейната стая просто ги стоварваме на пода  ooooh! Прибирам ги в кашон (облепен с мечо пуховска хартия) и кутии и ги местя в дневната само като й чистя стаята, през другото време са волно разпилени...
Кате, тъй си е... ритуали, навици... ако не ги направим после те човъркаааааа... гадно е...

Моичета, понеже последния пост е мой, реших да добавя нещичко, което ме зарадва много току що. Моята кума стана мама днес на малка сладка девойка Елена! Роди малко раничко, но важното е че и двете с бебката са добре и сега нямам търпение да ги видя и да ги нацелувам и двенките! Heart Eyes Така, че Марта вече е кака  Joy

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 16:07 от Dive

# 82
ехо  Grinning привет на всички ! виждам че сте на тема алкохол  Mr. Green ние в нашето семейство сме на тема танцуване. Орлин танцува супер, на морето всички изпадахме от смях в детската дискотека. сигурно 50 човека сме се скъсвали от смях докато той танцува сам на сцената абсолютно сериозен. стана любимец на водещите и....абе ще ви го пусна утре на клипче да се посмеете.

http://picasaweb.google.com/ienaroussinova/KE_2009#5384180191771211986

това е снимка от танците му...изобщо големи танцьори сме у нас  Twisted Evil

# 83
Скоо, прибери зъбките  Twisted Evil Mr. Green

Дайв , не знам дали се дължи на зодията , аз също съм Стрелец , но Филип като седне с конструктора всички части ги нарежда в такъв ред , че ме удивява. Сутрин като вляза в банята нашия притичва , отваря ми вратата и сочи към неговата четка и паста за зъби и това се повтаря всяка сутрин.

Хахахахах Даре , какви зъбки....тук се лее мозък Joy
Обуйте си пантофките , че е лепкаво  Mr. Green

Дайв, честито от мен  ! Да е жива и здрава малката принцеса!

# 84
Dive, честито и от мен, да е мн послушна и да папка много  Hug А за децата - Юлето е същата, мн подредена, само дето аз съм от бързаците, и като й кажа да си занесе/примере нещо, докато го свърши и се изнервям. Иначе, ако не си довърши каквото се е хванала, е голям рев, в началото не схащах защо реве, ама разбрах. И както ти казваш, не може на нещо да му смениш мястото щото го връща на старото  Joy А аз пък както обичам все да местя и размествам, не знам как ще се оправяме Simple Smile

А иначе аз такива ритуали като вас нямам, ама помня, че едно време преди да седна да уча, трябваше да си почистя стаята и тогава. Обичах на подредено да уча, то и сега ми е кеф като е подредено, ама вече не трае толкова време. Даже установих, че най-доброто време за миене на пода е, след като заспят всички, та сега и по-често ще мога да го мия Simple Smile

А пък да ви разкажа за днес. С 300 зора приспах бебчо в другата стая, щото като е в същата каката го буди. И се хванах да подреждам едни чекмеджета, че им се каня отдавна. В едното имаше ежедневни превръзки. Излязох на терасата (тя е приобщена към стаята и там има един скрин) да подреждам, по едно време носи гърнето, сабу се, изпишка се, обу се и се запиля в стаята. Ама тишина, нищо не се чува. Виках я няколко пъти, нищо. По едно време надничам и какво да видя - нашата свалила гащите, извадила превръзките и се опитва да си сложи една  Joy Щях да падна. Ееей, като гъби попиват значи.

# 85
  • СОФИЯ
Това с подреждането не е от зодията.....Аз като незнам коя зодия съм пак съм си мноооооооу подредена. Mr. GreenТова да знаете си е от седенето вкъщи.Умират много мозъчни клетки. Mr. GreenИ като се прибере мъжО трябва да покажеш,че си подредила,изчистила и че има свършена работа.Това с годините става.Поне при мен.Аз тамън започнах работа и пак бях заплодена от мъжа си.....
Моя син също е подреден,ама си го е придобил от майка си. Crazy
Големия е близнаци и прилича на Маленуш /нали баща му е от нейния край/. Mr. GreenУмен,добър и много красив. Heart Eyes
За алкохола да ви кажа....У дома само аз пия бира.Мъжа ми не пие алкохол.Сега след като прочетох и цитата на Макси разбирам  защо съм толкова увредена.......
Dive Честита ви радост!   bouquet
Цвети голям смях с твоята принцеса. Hug Да я нацеляваш от нас!
Аз както ползвам тампони,ако има вариант да ме види моя Марто....Не си го преставям просто.То и нЕма такъв вариант.Ходя гола пред децата си ,но само това.

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 18:47 от Галчоо

# 86
Здравейте и от мен след доста дълго отсъствие.
Дано не сте ме забравили.....

Белослава е Скорпион и е ужасно хаотична.
Да не кажа разхвърляна до безобразие. Щом моята близнашка натура се дразни от това не отиват на добре нещата.  Като прибавим и един Рако-Лъв...  newsm78

У нас е същата история - аз разхвърлям, мъж ми подрежда Simple Smile скорпион и близнаци.

Борката като малко стрелче и най-вече като малко дете оставя всичко на мястото си (освен ако не е играчка), а ако е кестен трябва задължително да е на "най-натоварения" път в къщата (да не би случайно да реша да се отпусна и да не внимавам).
А голямата везничка се е метнала на мен - никога не знае кое накъде е.
Ей това преди малко го поснах като коментар във фейсбука по подобен повод

Големия ми прави забележки за броя на чантите.... И най вече заради това, че винаги забравям по нещо при смяната им.
Обаче малкия се светна и сега където види ключове, телефони, портмоне и док. за кола ми ги носи и пита в коя чанта да ги сложи (все още главно с жестове, но се разбираме).

# 87
Здравейте,да ви турна по едно кафе

Аз тия дни съм без мъж и без дете-мъжо пътува по работа,а Боряна е при баба си  в Карлово.Хич не ми се отразява зле Mr. Green  Шматкам се с приятелки,ходя по магазините,прибирам се късно.....еех,живот!А,и ходя по малко на работа Mr. Green

За алкохола-ще го оставя без коментар,то няма какво да му се коментира!
А за подреждането,не знам от зодията ли е,или просто децата правят това,което виждат,но моята е голяма подредница!В къщи нещата общо взето си знаят мястото,и тя като види нещо,което не е на обичайното си място,веднага тръгва да го подрежда.Не търпи да има събути и оставени обувки в коридора-веднага ги подрежда в шкафа LaughingИзобщо забелязвам,че всяко нещо,различно от обичайното,с което е свикнала,я дразни и притеснява,и не мирясва,докато не стане както трябва да е!То аз съм така научена от моите родители-майка Дева и баща Овен,при това военен Laughing Mr. Green.Дано не стане прекалено педантична някой ден!!

# 88
  • Sofia
Това за девите и подредеността е мит,поне що се отнася до мен  Mr. Green Не съм много по астрологията, но Моника е козирог - кочина , мъжа ми визни - същата работа , единственото, на което държи е да са му изпрани дрехите и обувките , да му е измита колата ... и се глади САМ всяка божа сутрин.
Аз задължително оправям вкъщи, след като закарам Мони на ясла , но до вечера по абсолютно нищо не личи и немога да си обясня как го постигаме това  Crossing Arms

# 89
Ееее, Шанталеско как сама хем подреждаш, хем разхвърляш бе? И браво на твоя мъж за гладенето. Едно време и моя се е гладел, че свеки хич не обича, а сега като няма изгладени ризи, въпреки, че са изпрани казва "нямам риза". Мъжка му работа, ама моя си е вината. Добре, че обичам да гладя, и като казах, тъкмо заспаха децата и ще се захващам, че имам една пералня Simple Smile
Иначе и Юлето така прибира обувките, и знае на кой обувките къде стоят, или като излизаме, дава поред на номерата, умницата ми тя  Heart Eyes Очаквам Митко да е адски разхвърлян. Дани, и моя баща е овен, не военен, но полицай, ама хич не е от подредените. Явно си е до човек и как е научен. Ми така де, ако има кой да ти чисти свикваш да не чистиш, и обратното, е освен, ако не си някакъв непукист и да не ти пука колко е мръсно.

Ани ти се разписа бе душа. И моя мъж близнаци, ама не е толкова подреден, т.е. обича да му е чисто, ама някой друг да почисти. Леле, чудя се един ден като тръгна на работа и 2-те деца, че то няма да можем да почистим бе, ще почне и той да чисти май  Mr. Green

И Бабчето фърли тука един пост и пак изчезна, че и в скайпа се губи. Ейййй, изпозатрихте се. И Вещицата никаква не се обажда, сигурно мн клиенти има, а и без нея ebay ще вземе да изчезне  Mr. Green И Розата не пише....айде да не изброявам, че списъка е дълъг, особенно ако се погледне 1-ва стр.
Айде да ви покажа децата:

Айде бебчо се събуди, пу май няма да успея да изгладя, ама ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт