Новите ни козметични похождения 2

• 43 505
  • 601
  •   1
Отговори
# 510
От днес пяна за лице и очи на Плант систем  Grinning

# 511
TheBlackWidow

A каква е цената на сенките?

# 512
  • USA, Steak State
Около 5$.

# 513
А от София ли ги взе или ги поръча от някъде? Laughing

# 514
  • София
TheBlackWidow , да ти кажа събират се.  Rolling Eyes Сега обаче си взех база на Манхатан и ще пробвам с нея, надявам се нещата да са по-добре, иначе цветовете са супер и са наситени. Тя и тук не е скъпа, но палитрата я няма.  Sad Като се прибираш, може да досетеш няколко.  Laughing
desiniko, TheBlackWidow е в САЩ.  Mr. Green

# 515
  • USA, Steak State
Аз и по пощата мога да ти пратя Simple Smile

# 516
  • София
Naistina li?  Crazy Wow super, mersi!  Heart Eyes ( sori za latinicata ama v momenta nqmam vyzmojnost za kirilica   bouquet).

# 517
# 518

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 15:02 от Jackie

# 519
  • Стара Загора
Сенките или четката ти е придобивката ?  Laughing

Жаки този душ гел за кой път си го купуваш  Mr. Green не ти ли омръзна?
А молива как е ?

# 520
Сигурно за 3-ти. Аз душгеловете направо ги пия. Молива също е супер. За 2-ри път го купувам. Седи много наситено черно и не ми се размазва по цял ден

# 521
Аз казах, че няма да рискувам, ама  си взех защото напоследък изобщо не съм доволна от Елсева, който използвам от месеци. Да ги видим тези. Взех за блясък, защото косата ми не е нито суха, нито боядисана. И сега като заблестяяяя  newsm47

# 522
  • USA, Steak State
Искам да кажа колко съм изумена от последните шампоан и балсам, които купих  Shocked
За първи път използвам толкова хубави продукти за коса!

# 523
  • София
 Joy pile6ko , да не ни заслепиш!   bouquet
Аз пробвах шампоана и балсама на Хербал есенсис за блясък( имаше мостри в Космополитан) и много ми допаднаха. Сини са на цвят  Crazy  и миришат на кокос. Но косата ми стана много мека и като я ресах мокра не се заплиташе. Peace Май ще се купуват.  Blush

П.П.Шефке на водопада,    bouquetтези не съм ги виждала, дали ги има по нашенско?  newsm78

# 524
руж

jackie,серума на лореал как е?!

Общи условия

Активация на акаунт