Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 7

• 56 690
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Как поне 50 лв?? Имам 2 потника, 1 рокля, блуза и 2 пуловера. Общо 6 неща...Утре ще им се обадя да ги питам дали ще мове те да ми попълнят декларацията, ама това значи, че 2 пъти трябва да се разховдам до летището.
Няма два пъти да се разхождаш до летишето, а два пъти ще ходиш от летището до ЮПС и обратно, а както казах те са много близко едно до друго (3 мин., с колата, те ще те упътят като им звъннеш)
С ЮПС декларацията ще ти излезе към 15-20 лв., а в обикновено митническо бюро ще ти излезе към 15+6+6+6+6?+6?, което е поне с 20-30 лв. повече  Mr. Green

# 706
Аз знам къде е сградата на юпс... аха сега ти разбрах мислълта, но не мога да разбера защо е толкова голяма разликата в попълването на декларацията... ако те не искат няма ли къде другаде да питам за попълване на декларацията, за да не е на самото летище??

Как поне 50 лв?? Имам 2 потника, 1 рокля, блуза и 2 пуловера. Общо 6 неща...Утре ще им се обадя да ги питам дали ще мове те да ми попълнят декларацията, ама това значи, че 2 пъти трябва да се разховдам до летището.
Няма два пъти да се разхождаш до летишето, а два пъти ще ходиш от летището до ЮПС и обратно, а както казах те са много близко едно до друго (3 мин., с колата, те ще те упътят като им звъннеш)
С ЮПС декларацията ще ти излезе към 15-20 лв., а в обикновено митническо бюро ще ти излезе към 15+6+6+6+6?+6?, което е поне с 20-30 лв. повече  Mr. Green

# 707
Аз сега се сетих на питам някоя друга фирма, която се занимава с такива неща ако не искат ЮПС

A dali ima razlika v cenata za popalvaneto na mit. deklaracia pri UPS ili na letisteto... Kazvali sa mi, 4e se opredelq ot broq na artikulite v pora4kata

Да, има разлика - поне 50 лв., нали затова е борбата ЮПС да ти я напише  Laughing
Какво имаш в поръчката?

# 708
Здравейте, момичета!
Сега виждам, че има такава тема. Това много ме зарадва! Скоро реших да си направя една поръчка от сайта, но не съм го правила досега и се притеснявам да не объркам нещо. Бих искала, ако е възможно да се присъединя към обща поръчка, с цел да избегна някоя издънка.... Аз съм от Варна, ако това има значение и поръчката ми е за 10-15 чифта прашки, от офертите 5/25$. Ако има шанс за включване в поръчка, моля пишете ми ЛС.
Благодаря ви предварително!

# 709
Addict, писах ти на лс относно общите поръчки.  Peace

# 710
Аз също се интересувам от общите поръчки, правят ли се такиа и как се процедира?

# 711
Аз също се интересувам от общите поръчки, правят ли се такиа и как се процедира?
Правят се от JenJen. Тя е писала много пъти в темата, че прави общи поръчки!Пиши й лично съобщение за подробностите!

# 712

Мисля че ти писах.  Peace

Момичета събирам поръчка до края на седмицата, трябват ми още хора. Който иска нещо да праща линкове и да дейставаме бързичко
  Peace

# 713
момичета харесах си 1 сутиен но докато се шлая и ве4е го няма, но аз го искам  #Cussing out
та аз нося 75B което трябва да значи 34B, но тъй като го няма 36B ли да си взема или 36A ?
 подгръдната ми е по голяма и ми се струва че 36 ще стане, но за чашките незнам кво да правя...
дайте съвет моля  Praynig

# 714
момичета харесах си 1 сутиен но докато се шлая и ве4е го няма, но аз го искам  #Cussing out
та аз нося 75B което трябва да значи 34B, но тъй като го няма 36B ли да си взема или 36A ?
 подгръдната ми е по голяма и ми се струва че 36 ще стане, но за чашките незнам кво да правя...
дайте съвет моля  Praynig

Лично аз не бих те посъветвала да си вземеш 36А, по-скоро 36Б....В магазини редовно като си търся сутиен и нямат моя номер ми предлагат 1 номер по-голяма подгърдна с 1 номер по-малка чашка....и винаги чашката ми е малка Peace

# 715
Много се харчи този сутиен.  Laughing

# 716
Много се харчи този сутиен.  Laughing

ахам малко смешно звучи но харчи се ... Simple Smile
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … ZZ&rfnbr=4852 е това е то в този десен

# 717
Почти няма разлика м/у 34B и 36B. Аз си купувам и двата размера.

# 718
Почти няма разлика м/у 34B и 36B. Аз си купувам и двата размера.

да но и двата ги няма вече Sad

# 719
  • София
Добро утро! Искам да си поръчам нещичко , но не знам към кой да се обърна!?  Ще ви бъда много благодарна , ако ми помогнете!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт