Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 7

• 56 679
  • 753
  •   1
Отговори

Срокове и цени за доставка:

При пускане на поръчката ще ви потвърдят срок за доставка - 1 месец, но обикновенно той е около 2 седмици.

Цената за доставка зависи от цената на поръчката ви - за стоки на стойност до $75 цената за доставка е $27.99. Точните цифри можете да видите тук

Поръчката се обработва в рамките на 2-5 работни дни, след което ще получите писмо - Shipment Confirmation. Там те винаги пишат по какъв начин изпращат поръчката ви: Overseas (обикновенна поща) или UPS Air.

Мита.

Пратки  до 50 евро не се облагат с мито и ДДС.

Пратки от 50 до 150 евро  - не се облагат с мито и ДДС, обаче все пак трябва да се разходите до Митница, като предварително заплатите за цесия 12 лева. Там трябва да платите за попълване на митническа декларация (15 лева за 1 артикул и по 6 лв за всеки следващ), да изчакате на опашка за физически лица за да Ви освободят пратката. В тези 150 евро според митничаря не влиза цената на транспорта, обаче според UPS влиза.

За пратки над  150 евро  се дължи 12% мито, 20% ДДС. За обувките мито е 7%, също така ще ви начислят и антидъмпингово мито в размер на 16,5%, ако са произведени в Китай. Плюс ще имате горепосочените разходи за попълване на митническа  декларация и цесия.

Ако ВС ви изпрати пратката по UPS, ще се наложи да се разходите до Митницата, понеже UPS включва цената на транспорта в тези необлагаеми 50 евро. Ако изпрати по обикновена поща би трябвало да си спестите ходенето и нервите за пратки до 150 евро.

Кодове за намаления.

Много често кодовете важат само за територия на САЩ и Канада, обаче време от време може да се намери онзи код, който наистина ще ви намали цената. Един от многото сайтове за проверка е RetailMeNot или ги потърсете в Google по Victoria's Secret Coupon Codes. Внимание! Няма работещ код за безплатна доставка до България!

Размерите на VS:
Размери на дрехи

Размери на сутиени:
32B = 70Б    34B=75Б    36B=80Б    38B=85Б
32С = 70С    34С=75С    36С=80С    38С=85С и т.н.

Размери на обувки:
37 отговаря на 7, 38 на 8 и т.н.

Кратко упътване за пазаруването

Понеже в темата е забранено да се публикуват обяви, неуспешните си покупки можете да пуснете тук:

НАШИТЕ НЕУСПЕШНИ ПОКУПКИ
име и парола: vsecret

Предишните ни теми:
Тема 1 Тема 2 Тема 3 Тема 4 Тема 5 Тема 6 Тема 7

# 1
Ехааа, пу първа! Хаха..
Да се похваля по два повода:
1. Шипнали са последната ни поръчка момичета.  Mr. Green  Писах ви ЛС-та, всичко е налично въпреки забавянето.
2. Странно, но днес получих каталог за есенните Sale & Specials на VS по пощата - просто каталог (както Метро ги разпраща). Странно е защото се опитах на сайта им да се запиша за получаване на каталози по поща преди около месец, но ме отряза понеже пращали каталози само в САЩ и Канада... Та сега съм много happy че някак си са ме включили в листа с каталозите!  Mr. Green

За другите момичета, които скоро ми пуснаха линкове - ще ви пусна поръчката в събота, чакам само едно момиче да ми пусне паричките за нейната поръчка утре.   bouquet

# 2
Мисля си, че към инфото в началото на всяка тема е хубаво да се изпише и цялата процедура с митницата, би било от полза за хората които не са се сблъсквали с тоя проблем, ако някой би се наел да синтезира тая информация разбира се. Simple Smile

На мене също ми изпращат каталози по пощата, явно като на редовни клиенти ни ги пускат, поне така си мисля.

# 3
  • София
Jen_Jen   bouquet писах ти на ЛС - надявам се да взема заплата утре и ти ги пускам, но ако ме забавят за понеделник ти пускай на останалите събота, пък моята (нали и без това ще е отделна) ще я пуснеш през седмицата като ти излязат налични парите  Hug не искам да бавя никого   bouquet

# 4
и аз тук запис  Peace

# 5
# 6
Момичета от UPS сутринта ми се обадиха че колета е при тях вече. С физически лица не работят , но с мен работят .. Mr. Green Пак те ще се оправят на митницата вместо мен и най-вероятно понеделник ще ми доставят нещата в къщи.  Hug

PS: Абе чудих се защо още в понеделник ще е при мен...а то днес(събота) нали е работен ден...  Mr. Green 'Щото по моите изчисления на единия ден го получават(петък), на другия отиват документите на митница (днес) и на третия го доставят (понеделник)!  Mr. Green  Peace  Sunglasses... но изпусках съботата като неработен ден...  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 12:29 от Jen_Jen

# 7
Пиши като пристигнат нещата, за да дойда да си взема ботушките  Heart Eyes

# 8
# 9
Аз да се похваля, моята собствена поръчка е шипната с обикновенна поща. извадих късмет че стези 10 чифта бикини с митническите щяха да ми излезат златни. Поне така разбрах, че се плаща на артикул в митницата newsm78
А  от картата гадините си бяха отдържали още на другия ден и бяхте прави, че нищо друго освен номера не трябва  #Cussing out

Което си е притеснително с тези хакери-"като мене" Blush
Сега ще чакам с нетърпение да дойдат и дано да няма проблем с изписването на адреса, че май пощенски код не съм писала  newsm78

Редактирам се - писала съм

# 10
  • Пловдив
Аз чакам да снимаш ботушките и да измериш стелката, евентуално, че при мен много играе номерацията. Като си поръчвам обувки все едно хвърлям зарче.

Jen_Jen, не съм ти писала на ЛС, за да не задръствам, но очаквам преизчислението на сумите и доплащането, когато си готова с таксите. Надявам се, че всичко ще е наред.

# 11
Никакви проблеми веднага ще ги снимам, Heart EyesКъм моята поръчка имам едно страхотно яке, дано е като на снимката и него чакам с нетърпение . Ако някой е получавал по пощатата да сподели за колко време горе долу пристигат колетите?

# 12
Момичета колетчето е при мен!  Mr. Green
Ще направя преизчисленията и ще ви пиша на всяка отделно какви са крайните тотали (митническите този път са 12+12+18=42).
lola7802 БОТУШИТЕ СА СТРАХОТНИ!  Mr. Green
Който ще идва да си взима нещата да ми звънка, а на който ще ги изпращам - адрес на лс.  Hug

lola7802 относно пощата - днес (28.09) получих по пощата едни мои backordered стринг бикини от по-предните поръчки(дублираните), бяха шипнати на 13.09. Пристигнаха за две седмици точно.  Peace

А относно 10-те чифта бикини - в митническата декларация се заплаща за всеки отделен тарифен код, обикновено бикините (тези от един и същ модел) са под един единствен тарифен код. Както и примерно ако си поръчала 2 или 5 или 6 блузи от един модел също ще са ти под един единствен тарифен код.  Peace Така че ако ти бяха отишли на митница нещата щеше да дадеш за декларация 15 лв за първия тарифен код (за якето) + 6 лв. за втория тарифен код (всички бикини ако са от един и същ модел или сходни модели).

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 13:59 от Jen_Jen

# 13
С нетърпение чакам да стане 6  часа Heart Eyes

# 14
VS редовно пращат каталози по пощата, поне на мен през седмица, че и по 2 ми пращат наведнъж Peace

Общи условия

Активация на акаунт