Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 7

• 56 683
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Дайте да ги видим тия ботушки, стана любопитно  Simple Smile

# 16
Довечера като се прибера веднага ще ги снимам. Дано да ми станат  Grinning

# 17
Този код FREE100 активен ли е за БГ то?

# 18
Не е валиден мила...  Peace

# 19
Ето ги и ботушките, като изключим че колата ми е за опис за каско, "С големи препятствия ги взех" съм много доволна Grinning

Ботушките са страхотни, точно такива каквито си ги представях и си отговарят на номера въпреки, че аз взех с половинка по големи от номера който нося- 36номер,  а те са 6,5  
Мъжа ми не ги хареса, но той си е такъв нищо не харесва  Heart Eyes

Благодаря на Жени за поръчката която направи.
 Heart Eyes
Нещо не се получава качването на снимките в коментара , затова
ги качих  v snimka.bg

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png 

user name: vsecret
         pass: vsecret

Албум обувки

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 20:43 от lola7802

# 20
  • София
Момичета, здравейте! Hug
Нямам възможност да прегледам предните ви теми, затова поставям питането си директно: прави ли някоя от вас колективни поръчки? Харесала съм си една рокля- ето тази и много бих искала да си я купя. Но нямам регистрация в сайта им, а това е единственото, което ми харесва и искам. Затова нека ако някоя от вас прави колективна поръчка или е съгласна да се включа към нейната- нека ми пише на ЛС. Поемам си необходимите трансп. р/ди Peace

И още едно питане- бихте ли ми казали каква й е цената? newsm78
Защото нещо не ми е съвсем ясно Thinking

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 21:54 от Мишле_

# 21
# 22
Момичета, здравейте! Hug
Нямам възможност да прегледам предните ви теми, затова поставям питането си директно: прави ли някоя от вас колективни поръчки? Харесала съм си една рокля- ето тази и много бих искала да си я купя. Но нямам регистрация в сайта им, а това е единственото, което ми харесва и искам. Затова нека ако някоя от вас прави колективна поръчка или е съгласна да се включа към нейната- нека ми пише на ЛС. Поемам си необходимите трансп. р/ди Peace

Пише, че е 78 долара.

# 23
С Жени ще правим обща поръчка до края на седмицата. Пиши и на лични  Peace
Ако има място да те включи, че аз събрах за около 150 долара неща  Peace

# 24
Хаха, само да добавя че  "Жени" съм аз.  Mr. Green

ПС: За момичетата от последната поръчка в петък - колетчето ви е шипнато вчера (UPS Air) и по мои изчисления ще е при мен петък сутрин.   bouquet Имайте ме предвид за петък или събота.  Hug

Днес ще ви изпращам по пощата нещата от колета, който получих вчера.  Peace

# 25
  • Плевен
Момичета, здравейте! Hug

По повод на рокличката в една от първите теми едно от момичетата се беше оплакало, че стои доста развлечена и съвсем не е това, което изглежда на снимката, но ако държиш да я имаш - рискувай. Просто приятелски съвет. Peace

# 26
  • София
Момичета, много ви благодаря за бързите отговори, съвети и отзивчивост.
По-късничко ще пиша пак на една от двете мами, които предлагат да се вкл. в обща поръчка! Hug

# 27
Момичета, ако някоя от вас има възможност бих искала и мен да ме включите в общата поръчка.  Praynig

# 28
http://www.85b.org/bra_conv.php

по този сайт се ориентирах за нещата който си поръчах, има леко разминаване по отношение на сутиените с това което е написано в началото на темата. Утре си ги прибирам от митница дано да е наред всичко.

# 29
  • Пловдив
Лола, бутушките са сладурски и на риалити снимка.
Що до роклите и аз съм чувала отзиви, че първо са уголемени, второ тези от плетиво са доста лигави на допир.

Общи условия

Активация на акаунт