Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 7

• 56 681
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Един вид те ще кажат на ВС да ми върне парите щото стоката я няма, ама мен този вариянт не ми се струва изпълним, по скоро аз от тях ще си ги търся защото според мен те са виновни според упс пратката е влязла с тегло както е излязла от ВС

# 46
А интайм откъде ще ти върнат парите, като те само пренасят стоката обясниха ли ти?
Те като превозвач нали застраховат пратките? И ако някой свие нещо, нали те носят отговорност? Пратките се намират в склада на ИнТайм под митнически контрол, те носят отговорност за тях.
Когато пишеш на ВС за липсващи неща, те обикновено изпращат следните въпроси:
1.) Was your package received in good condition?
2.) Does it appear to have been opened and resealed?
3.) What color tape was used to seal the package?

# 47
Момичета, нашето кашонче, (поръчката от миналия петък)  ми го доставиха тази сутрин.  Hug Ще се опитам още днес до края на деня да ви пусна нещата по пощата!  Peace Ще ви пиша ЛС-та   bouquet

Edit: Ще ги пускам по пощата в понеделник (05.10).   bouquet

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 13:20 от Jen_Jen

# 48
Здравейте на всички, от 3-4 дни се ровя из разни сайтове защото съм си харесала една рокля на VS  и вече я сънувам. Имам следното питане, ще прави ли някой от вас поръчка за да се присъединя към вас.  newsm17

# 49
А аз си чакам нещата по пощата и предупредих момичетата в нашия клон да следят кога, ще пристигне  колета , защото имаме една крадлива пощаджийка. #2gunfire
Едно от момичетата ме открехна кога се пращат пратките от този сайт по БГ пощи и кога през митницата.
Пратки над 2 кг не пристигат по пощата, защото пощите си имат изискване за пратките от чужбина. Не приемат нищо по тежко от 2 кг.
Явно това е вкарано последните години, защото си спомням как една приятелка пращаше кашони пълни с дрехи от САЩ по пощата и ние ги продавахме на колегите в Студентски град  Grinning
Изглежда, че  си заслужава да преценяваш килограмите, защото през митниците си е дране на кожи. Mr. Green

# 50
Момичета, вчера пуснах поръчката, днес ще ви пиша подробности по лс.  Peace

# 51
  • Belgium
Леле, чак на 4та страница се записвам Crazy

Някой беше питал за анцузите - аз сум доволна от тях, както и от спортните им екипи като цяло  Peace

# 52

Някой беше питал за анцузите - аз сум доволна от тях, както и от спортните им екипи като цяло  Peace
Аз питах за анцузите. Благодаря за отговора.  Hug
Миналата година си поръчах бански, блузка и теника. Блузката и туниката бяха супар, но ат банския останах разочарована. За това сега първо искам да събера отзиви преди да поръчам.
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … br=6496&atp=a това е туниката. И материята,и дизайнът са страхотни.

# 53
  • София
Момичета, страхотни придобивки имате!
Много си харесах тези ботушки http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … ZZ&rfnbr=6517
и ако има възможност до се присъединя към някоя от вашите поръчки. Не съм запозната как става и ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете!

# 54
  • Belgium

Аз питах за анцузите. Благодаря за отговора.  Hug
Миналата година си поръчах бански, блузка и теника. Блузката и туниката бяха супар, но ат банския останах разочарована. За това сега първо искам да събера отзиви преди да поръчам.

Мдам, при VS я има тази особеност, че понякога можеш да улучиш пълен боклук. На мен ми се е случвало само веднъж до сега, с един потник, който изобщо не беше като поръчания на картинката и дойде с една брошка, покрита с изкуствени камъни и пера  Sick

# 55
  • Варна
Извинявам се за невежеството си,но до сега не съм ви чела,което е поправимо.Имам един въпрос относно кодовете за сайта .Събирате ли си ги в отделна тема или тук?-понеже от време на време получавам на мейла и вече директно ги трия.Ако представляват интерес,къде да ги пейстна?Благодаря  bouquet

# 56
Здравейте, момчета!

Харесах си страшно много тези обувки:

http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … br=2828&atp=a

Искам да ви питам, ако се включа в обща поръчка колко би ми излязла горе долу доставката и всичките му там такси? Обувките струват 69$ и искам предварително да си сметна колко пари да заделя за доставка... newsm78

# 57
  • Балчик
Здравейте , хареса ми  Praynigтози модел - http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … -228451&atp=a ако някой ще пуска обща поръчка може ли да има предвид , от Пловдив съм , моля ако може да ми пишете на лични . Благодаря

# 58
Аз май, ще се включа в тази сидмица с нова. Peace
Харесах си едни боти. Blush

# 59
  • На черешатааа
Jen_Jen   bouquet Благодаря за съдействието.

Общи условия

Активация на акаунт