Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 7

• 56 684
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Получи ли си банските, мила?  Hug  Mr. Green

Jen_Jen   bouquet Благодаря за съдействието.

# 61
Пращайте линкове, че вече събирам нова поръчка - този път май само обувки ще поръчвам..хаха... големи сте мераклийки.. И аз съм си харесала едни ботушки...ама чакам едно backorder палтенце на GUESS от една моя си поръчка...та май пари за ботушки за сега няма...  Whistling  Mr. Green

Edit: Ето го и палтенцето ми:  Mr. Green
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … TANDARD&atb=C

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 23:19 от Jen_Jen

# 62
  • София
хахах Жени  Mr. Green  то сега почти си стана време за ботушки, аз също ги заглеждам, ама момичета как си ги взимате без да знаете дали ще ви станат и дали ще са ви удобни   newsm78
аз с моя широк и крив крак  Mr. Green

# 63
Момичета да се "похваля" поръчката за която ви разказвах, че не дойде, и тази със странния статус, най-накрая след около 7,8 обаждания до ВС пристигна. Мъки големи. Жалкото е, че сега пак имам една поръчка която се бави и се боя да не стане пак проблем, защото съвсем ще се отчаям.
Знаете ли, кофти е че ВС не дават някакъв тракинг номер и на поръчките пуснати по пощата за да можем да си ги проследяваме.  Така ако не друго поне дали са влезнали в страната ще можем да разберем.

# 64
момичета правя самостоятелна поръчка ми ми остана място за за нещо леко и евтино, някой да знае палтата им колко тежът ? newsm78
Мисля да се вместя пак 2 кг.

# 65
момичета правя самостоятелна поръчка ми ми остана място за за нещо леко и евтино, някой да знае палтата им колко тежът ? newsm78
Не знам колко тежат, но палто върви с кутия, ако заедно с други неща го сложат в кашон, има голяма вероятност да надхвърлиш 2 кг.

# 66
  • pomorie
аз харесах едни очила но колко ще е доставката

# 67
Мили мами, здравейте
Нова съм в темата, прочетох темата, но не намери отговор на единия ми въпрос, и той е: поръчката до Е150 не се обмитява, но влизат ли там и парите за доставка или не? И въобще когато доставката дойде, на кашончето каква цифра пише - само на продуктите или сумирано с доставката? Много благодаря за отговорите.
А иначе ако някой прави обща поръчка, ако разбира се е възможно, бих искала да се включа- харесала съм си 2 пуловерчета  Heart Eyes
Благодаря за отговорите  Hug

# 68
  • На черешатааа
Получи ли си банските, мила?  Hug  Mr. Green

Jen_Jen   bouquet Благодаря за съдействието.
Дам, сега искам и почивка в топла страна, да си ги поднося  Mr. Green

# 69
Момичета, палта купували ли сте от тук? Доволни ли сте, ще помоля за реални снимки ако имате Peace

# 70
Момичета, палта купували ли сте от тук? Доволни ли сте, ще помоля за реални снимки ако имате Peace

Ами поръчвала съм, но всички поръчани до сега са backorder и все още ги чакам да станат налични и да ги шипнат...
Иначе в таз седмичната поръчка която подготвям ще има едно палтенце също, то не е backorder и е налично в момента, така че следващата седмица до края ще има и реални снимки.  Hug
Ето това е палтенцето което си поръча едно момиче:
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … ZZ&rfnbr=6620
Същия цвят  Peace

# 71

Ами поръчвала съм, но всички поръчани до сега са backorder и все още ги чакам да станат налични и да ги шипнат...
Иначе в таз седмичната поръчка която подготвям ще има едно палтенце също, то не е backorder и е налично в момента, така че следващата седмица до края ще има и реални снимки.  Hug
Ето това е палтенцето което си поръча едно момиче:
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … ZZ&rfnbr=6620
Същия цвят  Peace

Мерси, ще изчакам значи да чуя отзивите на момичето за палтото. Иска ми се да е зимно, а не есесно, че аз съм си много зиморничава и зимата як студ ме тресе Mr. Green

# 72
Момичета остава ми място в една от поръчките, около $80-$90, ако  някоя от вас иска да се включи с поръчка да пише лс  с линкчетата... Sunglasses   bouquet Мисля в сряда да я пускам.  Peace

# 73
  • Belgium
Джен, ще обмисля едно включване  Laughing

# 74
Жени аз заформих поръчка за 230 долара с кодовете за намаление  от който 56 са доставка. Като смятам курса, става за около 319 лева с доставката, това са повече от 150 евра , ще ме обложат ли с мито или доставката от 56 долара няма да се смята  newsm78
Четох четох темата и пак не ми стана ясно

Общи условия

Активация на акаунт