Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 7

• 56 691
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Момичета ако някоя от вас скоро иска да си прави поръчка мога да й дам код за намаление от $10 (само веднъж може да се ползва от даден клиент). Кода важи до 02/10 (този петък). Един дадох на линката, имам още един или два... трябва да проверя..  Mr. Green Само да "натъртя", че става въпрос за поръчка в следващите два дни. После няма да важат.  Rolling Eyes

PS: Получих с backorder бикините ми онзи ден един каталог, в който има кода, който ползваме за намаление на тотала на поръчката в зависимост за колко $ сте поръчали (в случая си намаляме доставката с $30 при поръчка между $150-$200). Кода е ВАЛИДЕН до 30/10/2009 (този е с най-дългата валидност който ми е попадал). Използвайте: FA918649   . Да напомня за какво ставаше въпрос, намаля с : $15 off $100; $30 off $150; $75 off $250; $150 off $500.
Само че внимавайте с Clearance секцията - кода не важи за поръчки съдържащи много неща от Clearance.
Т.е. ако поръчката ви е за $165, но имате дрешки за $55 от Clearance, то тотала, от който се намаля не е $165 ($30 намаление), а ще е $110 ($15 намаление).  Peace

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 15:01 от Jen_Jen

# 31
Момичета, някоя поръчвала ли е това?
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … p;prnbr=EE-246641

А за анцузите какво ви е мнението?  newsm78
От рокличките тази ми харесва.
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … IL&rfnbr=2667
Благодаря ви Hug

# 32
Теди има няколко анцуга и беше много доволна. Дано да се включи и да пише.

# 33
Днес бях в митница, след процедурата отидох в Ин Тайм, и като си отворих пакета бях шокирана само 1 от общо 7 неща беше вътре. На митницата в София или в Ин Тайм някой си е харесал нещата ми. Някой имал ли е подобен случай?

# 34
Звънна ли на ИнТайм да им кажеш? Значи на мен ми е направило впечатление в предните цесии, че понякога има един допълнителен лист към цесията на който е декларирано от "Евроконтрола", че кашона е с установен "пробив/разкъсване/достъп" и те съветват да подадеш молба за митнически контрол на пратката преди освобождаването й (т.е да я отвори митничар пред теб и да се установи има ли липси). Ако е имало такъв документ прикрепен към цесията и не си подала молба, едва ли ще могат да направят нещо...  newsm78 . Все пак звънни им и питай има ли нещо което да се направи.

ПС: Аз подозирам, че след установен такъв "пробив" ако видят, че не си подала молба за проверка, работниците в склада ти претарашват кашона точно преди да ти го дадът хората от frontdesk-а.
На мен лично никога не ми се е случвало да има такива липси, но не аз съм подавала молбата за проверна, а ИнТайм, понеже нали те ме представляват пред митницата.
Много кофти се е получило..на никого не го пожелавам...  Naughty  Tired

# 35
Проблема е че съм в Бургас и колета ми пътува транзит до тук. Чак след като минах митница Ин Тайм ми дадоха да го отворя пред техен служител и видях липсите. А иначе Ин Тайм ми дадоха само транзит, има си стикер за митнически конрол и за Евроконтрола...

# 36
Проблема е че съм в Бургас и колета ми пътува транзит до тук. Чак след като минах митница Ин Тайм ми дадоха да го отворя пред техен служител и видях липсите. А иначе Ин Тайм ми дадоха само транзит, има си стикер за митнически конрол и за Евроконтрола...
Добре, опаковката беше ли нарушена? Имаше ли неща на backorder в поръчката ти? Какво направи ти, когато отвори пакета?

# 37
  • Варна
Момичета посъветвайте ме за тази рокля http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … IL&rfnbr=2667 кой размер да избера. Виждам, че според таблицата за размерите М10 отговаря на 93/73/99 в см. Моите размери са долу горе 96/80/96, висока съм 1,70, 61-2 кг. Дали да избера M или L , но ми се струва че ако се разтяга ще е голямо Rolling Eyes.

# 38
  • Пловдив
При всички положения М. Тези рокли са някакво плетиво и се разтягат.
И аз напоследък заглеждам все роклите, но тези които искам или не се предлагат в един от посочените цветове, или няма опция за дължината или ще са налични не знам си кога.

# 39
Ако се чудиш между М и L със сигурност М. Проблем е ако се чудиш между М8 и М10.  Hug

# 40
Днес бях в митница, след процедурата отидох в Ин Тайм, и като си отворих пакета бях шокирана само 1 от общо 7 неща беше вътре. На митницата в София или в Ин Тайм някой си е харесал нещата ми. Някой имал ли е подобен случай?

аз съм имала случай на отваряне на кашона и всичките ми листи като фактури, backorder и каквото можете да се сетите като разпечатка от ВС, включително каталозите ги нямаше в кашона, късмет че всички неща си бяха там. Кашона си беше с тиксо Евроконтрола, определено си личеше че е отварян искам да кажа, да не говорим за проблемите с манифеста после ooooh!

# 41
Писаха протокол за установени липси, ама според мен са го ровнали в София още. Аз преди да го обмитя не съм го виждала кашона за пръв път го отворих в офиса на Ин Тайм в Бургас след като минах митица с транзита който ми бяха изготвили. Казаха че може да върнат парите ама то си мирише на кражба едва ли ВС ще признаят щета, явно с УПС-Ин Тайм ше се гоним, мисля службата за защита на потребителите да изпратя.

# 42
Писаха протокол за установени липси, ама според мен са го ровнали в София още. Аз преди да го обмитя не съм го виждала кашона за пръв път го отворих в офиса на Ин Тайм в Бургас след като минах митица с транзита който ми бяха изготвили. Казаха че може да върнат парите ама то си мирише на кражба едва ли ВС ще признаят щета, явно с УПС-Ин Тайм ше се гоним, мисля службата за защита на потребителите да изпратя.

тази служба оперира единствено на европейския пазар- няма да се намесят когато става въпрос за спор в който страна е САЩ, казвам ти го от опит. Кашона неможеш да го видиш преди да занесеш манифеста- ИнТайм не дават, а кой ти каза че ще ти върне парите?

# 43
Ин тайм ми казаха, че може да върнат парите защото има и други такива случаи. Аз за службата знам как дейтва те трябва да проверят Ин Тайм как са си свършили работата, защото според Евроконтрола с който говорих те е трябвало да ме уведомят че кашона е смачкан и облепен допълнително, имало и протокол от Евроконтрола който те не са ми дали, с който е трябвало да извикам проверка.

# 44
с протокола да извикаш Евроконтрола на проверка ли? А интайм откъде ще ти върнат парите, като те само пренасят стоката обясниха ли ти?

Общи условия

Активация на акаунт