... умалително име за мъжкото достойнство...

• 19 490
  • 187
  •   1
Отговори
# 150

в превод? newsm78
маааалко се зачудих,от любопитство Whistling newsm78 Thinking

Не си ли чела/гледала Хари Потър?

# 151
На големия пишок в нас Чочко му викам.

Хаха, значи аз познавам един "пишок", с който са адаши.  Laughing Хубаво българско име, така да се каже

# 152
к*рчо Методиев му викам аз  Blush

# 153
Палавник, разбира се Grinning
Най-големия и непослушен палавник Joy

# 154
  • Sofia
"Световния търговски център" Mr. Green - така го кръстихме преди много години покрай случката с центъра. Аз видях аналогия - сега е огромно и стърчи - след малко го нямааааааа Joy

hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 155
"Световния търговски център" Mr. Green - така го кръстихме преди много години покрай случката с центъра. Аз видях аналогия - сега е огромно и стърчи - след малко го нямааааааа Joy

hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Joy Joy Joy

# 156
# 157
eeeeee момичета,Вие докато му се засмеете и аз го прекръстих  Mr. Green

# 158
 Joy hahaha
Сладурани!  Hug hahaha
Аз му викам "Приятелю, от кога не сме се виждали" или "Здравей, Красив",а когато се лигавим "Шушо"  Mr. Green а за топките " дай си ми топките", просто "моите топки", той много се забавлява с това, че ги имам за мои, но откакто бебеправим, са си направо мои  Mr. Green hahaha
По този повод за бебеправенето един съсед скоро каза за себе си " ааа, синът ми на кой прилича?!? , на мен много ясно! Няма значение чий гени са по-силни, важно е как рисува МОЛИВЪТ."  Joy hahaha

# 159
Joy hahaha
Сладурани!  Hug hahaha
Аз му викам "Приятелю, от кога не сме се виждали" или "Здравей, Красив",а когато се лигавим "Шушо"  Mr. Green а за топките " дай си ми топките", просто "моите топки", той много се забавлява с това, че ги имам за мои, но откакто бебеправим, са си направо мои  Mr. Green hahaha
По този повод за бебеправенето един съсед скоро каза за себе си " ааа, синът ми на кой прилича?!? , на мен много ясно! Няма значение чий гени са по-силни, важно е как рисува МОЛИВЪТ."  Joy hahaha

За да рисува МОЛИВЪТ , си трябва подложка.Във въздухът, не става Joy

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 21:44 от ГРИП

# 160
семето, че е важно- ВАЖНО Е ! Но и почвата е от значение!
 Joy

# 161
Поразвеселих се преди сън. Не детето е пача. Иначе - Стария отмъстител /от Курт Вонегът/ или Неру/от Джавахарлал Неру/, понякога му прави чалма с кърпа. Най-често просто Той.

# 162
майко мила  ooooh! , добре че не съм мъж  Rolling Eyes , от прочетеното щеше да ми се спихне достойнството и да заприлича на изсъхнало морковче с две стафидки  Sad .

нито умалително  newsm78 /бих му измислила увеличително такова, ако е толкова зор/ име си има, нито умилително.

# 163
 JoyСупер тема,  един смях ме напуши преди лягане, едни идеи ме нападнаха, някой няма да спи... hahaha

Иначе, "червейчето" и "фиденцето" са нашите предложения tooth

# 164
Иначе, "червейчето" и "фиденцето" са нашите предложения tooth
hahaha Joy Joy Joy
Ние сме на Лазара стани! и Пурата-отлежала,с плътен вкус  Blush Whistling

Общи условия

Активация на акаунт