подсъзнанието може всичко 16

• 98 698
  • 461
  •   1
Отговори
# 360
Да ви чета  Hug

# 361
  • у дома
Lilian_V, да моля, много ми хареса откъсът с подправките, и цветните и плодови води.

Дали няма по-пълна и подробна информация събрана в някоя книжка на тази тема - коя подправка как ни влияе и благоприятните комбинации.  newsm78

darena специално благодаря за цитата за Сатурновата дупка/криза. Честито ти измъкване Grinning Кажи ми че се чувстваш като нова, преродена   Grinning
И аз съм вътре с двата крака.  Rolling Eyes Това обяснява настроенията ми в последните 2 седмици.   bouquet
Има още месец докато се източи и изляза от нея ..  Tired

Момичета, на всички хубав ден  Hug

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 11:02 от fastuche

# 362
  • в окото на щастието !
 HugЗдравейте ,мили момичета !Аз съм съвсем нова в тази материя ,съответно и в темичката .Научавам от вас страшно много неща за силата на подсънанието -  някои съм знаела интуитивно и съм ги прилагала ,но и много неща научавам за първи път. От тук насетне ще ви следя,  надявам  се след време да мога да пиша и аз по същество.Сега обаче имам едно малко смешно въпросче - след колко  време работи способът със зарядното  newsm78- зареждам си портмонето от неделя насам,от понеделника и касата - но особена промяна не забелязвам,а точно сега имам нужда от помощ свише .

# 363
  • морето, сините вълни...
едно малко смешно въпросче - след колко  време работи способът със зарядното  newsm78- зареждам си портмонето от неделя насам,от понеделника и касата - но особена промяна не забелязвам,а точно сега имам нужда от помощ свише .

хм  newsm78 не мисля че някой тук може да ти отговори с точност кога и колко точно на теб ще ти се даде Laughing

Както четох при някои работи веднага, при други по - късничко....
На мен на пример ми помогна да не изгубя една сума!
Което си е сигурно пълнене  Laughing

# 364
  • Tам през Атлантическия океан
зарядното  newsm78- зареждам си портмонето от неделя насам,от понеделника и касата - но особена промяна не забелязвам,а точно сега имам нужда от помощ свише .
Зареди и забрави  Wink т.е. пусни своето намерение
Само така може да се задейства желанието Hug
Такива ритуалчета трябва да ни радват и забавляват   Wink не да ни натоварват в очакване

/ може да ти изгл. трудно да не се мисли за това , но не е невъзможно/

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 12:12 от Desss

# 365
  • в окото на щастието !
 Simple Smile а може би,времето зависи  от това колко е изтщено портмонето - явно моето е доста и бавно се пълни ,а  Wink

# 366
Както те е посъветвала Desss , зареди го и просто забрави. Аз в нас имам едно растение, което съм го кръстила дъвоо на парите , поливам си го и то си е зеленичко. Наумила съм си че докато е зелено ще имам парички. Laughing Онзи ден му намерих 2 увехнали листа. мханах ги бързо, да се надяваме скоро време да се стабилизира и пак да започнат да текат пари. Но не седя в очакване и да мисля постоянно за това  Peace

# 367
Момичета, тука съм и си ви чета с огромно удоволствие.  Hug

Lilian_V, и на мен ми стан интересно за цветните и плодови води.  Peace

Дарена, радвам се да те видя "възродена".  Hug

Някой беше споменал по-напред, че чете как да си организира времето най-добре, как беше заглавието и автора, в този момент имам нужда от такова четиво.  Praynig

Слънчев ден ви желая. Циганското лято е в разгара си.  Hug Wink

# 368
  • София
Доколкото си спомням JD беша споменала Робърт Кийосаки, не знам коя книга обаче... може би "Богат татко, беден татко"... Peace

# 369

Някой беше споменал по-напред, че чете как да си организира времето най-добре, как беше заглавието и автора, в този момент имам нужда от такова четиво.  Praynig

На мен много ми помага  
   "Дeсeттe зaкoнa нa успeхa"  Хaйръм Смит
Имам я  може би от 10 години и често я препрочитам!

"Десетте закона на успеха"

( пак се извинявам, все не мога да открия как ги преработвате линковете, за да не изглеждат така Embarassed )

JD     bouquet Hug  

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 13:44 от balevski

# 370
  • нейде там, където ....
Не, друга - Сохраните  … в № 1 Но пак е от същия автор  Wink Не че богатия татко стои и тук настрани:

"Човек има единствено време си и това, което е между ушите, за да постигне желанията си"   
                                                                                                                         Богатия татко

Линковете се "крият" с бутончето, на което има изобразено земното кълбо и лист, с подгънато ъгълче, над прозореца, в който пишете поста си - появявя се  url в средни скоби, два пъти. След първото пишете =линк(който искате да не се вижда пряко), а ] тук [ поставяте текста, с който искате да направите това. Нагледно, натиснете бутончето "цитат" или "вмъкни цитат", докато пишете, за да видите как изглежда в моя пост.   bouquet

И аз се смях с глас за ваната и гостито по този повод, нищо, че съм на работа. И си представих как купувам играчка-вана като вана, за ритуала Laughing

# 371
При мен зареждането със зарядно на портмонето за сега не дава резултат. Напоследък само съм на операция Дебит  Laughing

# 372
  • София-в сърцата на моите деца
 А на мене неочаквано ми върнаха едни 10лв.  Sad-/Явно малко съм го зареждала/

# 373
  • морето, сините вълни...
При мен зареждането със зарядно на портмонето за сега не дава резултат. Напоследък само съм на операция Дебит  Laughing

Дава или не дава?  По принцип Дебит е хубаво нещо, по лошо е когато са на Кредит.

Нали съм човек на точните науки, не можах да се стърпя

Извинявай   bouquet  bouquet

# 374
момичета, привет  Hug

една приятелка днес ми разказа, че на новолуние си е намислила някакви желания (аз я зарибих за новолунските желания  Crazy) и три от желанията са се "сбъднали", но абсолютно противоположно на това, което си е била намислила... каква може да е причината, каква грешка при формулирането на желанията би довело до сбъдването им, но наопаки  Thinking  много ми е любопитно, идеи?  или да почва момичета да мечтае по пълнолуние  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт