от кога мога да давам изворна вода девин?

• 5 693
  • 73
  •   1
Отговори
# 30
Изворни и минерални води не се изваряват,защото се изменя нещо състава им..или им се вдигаше минерализацията newsm78Педито така ми каза,пък и съветите на мамите около мен бяха такива Peace

Именно! И аз давам изворна на Девин от 10тия ден. Установих, че нашата чешмяна, дори и преварена е просто негодна за консумация.  #Cussing out

# 31
Аз давам на моята дъщеря "Девин изворна" от раждането й (сега е на 5м.), и АМ и кашите и правя с нея, а също й давам да я пие директно, нямаме никакъв проблем, нито пък педиатърката ми е казала нещо. Ако става въпрос за най-сигурна информация за евентуалните ползи и вреди, най-добре се посъветвай с детски нефролог Peace

# 32
  • Mediterraneo
Давах от 40-я ден. Тогава водата тъкмо излезе на пазара и все още нямаше отзиви за нея. За бебето планирам да започна от раждането да му давам такава вода.

# 33
  • Бургас
Може да даваш вече.

# 34
  • София
Може да даваш. На възрастта на твоето бебе-преварена.

# 35
  • София
след годинка. непреварена.

# 36
Аз също се чудя дали вече да не почна да давам на бебо(ще направи 2м. след десетина дни) такава вода newsm78 Вече ми писна от преваряване, пък и водата ни не е много хубава.

# 37
Започнах предлагането на изворна вода на Девин след 15 месечна вързарст, защото съм резервирана към бутилката и не е ясно до колко наистина водата е Девин.
Ако смяташ да правиш АМ с такава вода е препоръчително да не я преваряваш. А иначе кога ще започнеш да я употребяваш ти сама си решаваш. Аз предпочитам да е вода от чешмата,но да е минала термична обработка. По - сигурно ми се струва.

# 38
Давала съм вода на Хипп и понякога на Девин изворна още от третия месец. Знам, че и дветее могат да се дават от раждането, но на етикета на Хипп пише, че е препоръчително да се преварява след втория ден от отварянето , а доколкото знам Девин изворна е с ниска минерализация, т.е. не би трябвало да се преварява тъй като при преваряване минерализацията се покачва, а това не е съвсем добре. (не се заклевам де, но все си мисля че го четох някъде)

# 39
  • София
Започнах да давам от 3-ия месец, но мисля, че може и по-рано.

# 40
Чувала съм от мами, че от самото начало си дават изворна вода на Девин за соите деца.Аз лично до около 9 месец и давах преварена и след това преминахме на изворна.

# 41
  • Варна
Аз давах от началото Девин.

# 42
От третия месец започнах да давам,непреварена.

# 43
Днес ходихме на консултация при педито и и споделих за желанието си да давам изворна вода. Тя обаче е твърдо против. Изчете ми една дъъъъълга лекция как тази вода била крайно неподходяща за бебета и съдържала микроби.За да се пречисти трябвало да мине термична обработка на тогава щял да се повиши процента на минерализацията. Вече тотално се обърках.

# 44
Давам изворна на беба от новородена сменям различните марки постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт