от кога мога да давам изворна вода девин?

• 5 692
  • 73
  •   1
Отговори
# 45
mamma_didi по препоръка на педито ли даваш такава вода или ти сама си прецени

# 46
сама прецених, понеже на моя племеник даваха такава и последвах този пример.

# 47
  • Толбухин
Той пропи вода след годината,та от тогава.  Laughing

# 48
  • на Мелмак
az започнах да давам на каката след 6-ия месец
педито каза ,че след тази възраст може
сега бебо още не желае никаква вода та с него ще видим:)

# 49
Аз давам преварена . Изворна когато сме на път (имам предвид не сме в София), като я кипвам в каната Simple Smile

# 50
Аз в началото преварявах розов Девин, но после прочетох, че не било хубаво да се преварява. Минах на чешмяна /естествено я преварявам , и то поне 10-тина мин./. Обаче онзи ден забелязах, че в шишето плуват едни черни ситни боклучета. Те при нас тръбите не са сменяни откакто е построен блока = 1935 г. Спряхме на една бензиностанция и взех Девин. Не съм я и преварявала, че бяхме на път. И май май ще си мина само на такава, дори няма да я преварявам, най-много да я позатопля.

# 51
От четвъртия месец.В началото преварявах,но бързо се отказах!Нямаме някакъв проблем!

# 52
От самото начало давам Девин изворна, преварена. Не знащо всички досегашни отговори изключват комбинацията от двете  newsm78
Ние сме на 5 мес., и до сега давах изворна /а и минерална/ преварена. От скоро си позволявам водата на Девин да не я преварявам.

# 53
Изворна вода Девин давам от десети месец,непреварена.
Дотогава преварена чешмяна.

# 54
На етикета би трябвало да пише дали е подходяща за бебта.Производителите твърдят,че не е нужно да се преварява,но аз съм по-спокойна когато я преваря... Simple SmileТо не,че мойта буболинка пие често вода...просто не я иска и аз не я насилвам.

# 55
  • София
Изворната вода не се преварява, защото се повишава минерализацията и. Ако се кипне, предполагам, с по- малко, но ако се вари повечко може да стане като минерална.

# 56
Може да се дава от раждането Peace

# 57
След 7 месец почнах да давам изворна вода.

# 58
Изворната вода не се преварява, защото се повишава минерализацията и. Ако се кипне, предполагам, с по- малко, но ако се вари повечко може да стане като минерална.
     Това не го знаех.Хубаво ,че ми каза!  bouquet

# 59
Аз същоне го знаех и досега преварявах изворната девин , колко време трябва да се кипва докато заври и да се изключи така ли? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт