Августовски бебета - тема № 3

• 27 894
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Спешен въпрос - имате ли вече цикъл и наблюдавате ли намаляване на кърмата по това време, защото на мен днес ми дойде, а вчера като, че ли не ми достигаше кърмата и бебка цяла вечер беше на гърди.

# 616
Диди магазина за АМ се намира в пресечката зад магазин Нева.Отвънка е с щори и няма табела,така че най добре да питаш околните магазини,те да те упътят!За памперсите,ние още си караме с тези от Кауфланд и сме си много доволни 84бр.-22лв.

# 617
Привет от Русе мамчета! Янче, ако се реша да изляза мога да срещна нашата приятелка, малеее, мнооо съм изкукала.. как се казваше?!!!
Та за иализането, тук има слънце, сняг няма, ама такъв вятър има, че не знам.. и аз си мислех за дъждобрана, де... би трябвало да пази от вятъра..
Коя питаше дали са спокойни бебетата ни? Олеее, Марти направо се побърка снощи  и малко тази сутрин.. голям рев, голямо нещо! Аз реших, че е нещо в русенския въздух, ама явно си е от липсата на разходки..направо ни подлуди... чак се плаша кво ни чака зимата...
За Редута – аз съм си поръчвала, хубави са нещата, ама нещо немам сега нерви да ровя, че то доста време си отнема..
Аз пък съм с лека хрема и я лекувам с напоени клечки за уши в ракия – кайсиева от раиона, хи,  хи .. слагам си ги в носа и мноого облекчава...
Ох, нещо се сдухах и депресирах с това време.. да ви кажа честно само си мечтая как бебо ще е на 2 години да речем и ще имаме някакъв диалог, че така като реве и аз не знам какво иска и се изнервям и си мисля. Ч е съм лоша майка..
За поставянето по корем – отначало мрункаше, ама сега взе да свиква и определено има ефект!! Почна доста да си вдига главата!
Аааа, Чочо сан се казваше Русенката... имам някакви останки на мозък, все пак!
Мъжът ми ми каза, че повече няма да ни пуска така с бебо и без него, че много му е мъчно за нас.. и на мен за него – не сме се разделяли за толкова време от както сме заедно.. .
А и да ви кажа, в къщи, дали щотто съм си свикнала или заради удобствата, ама ми е най-комфортно, мислех, че при мама ще ми е супер, ама не е точно така.. пак си се изморявам по същия начин ...
За помагането – както го свикнеш е според мен... аз от самото начало му дадох да се разбере, че трябва да помага в чистенето и така си свикна, а сега чисти само той! За готвенето – той не може, ама аз много обичам да готвя и не ми тежи.. голям съм спец на италианската кухня..   Embarassed нали съм италиана, все пак!
Айде, поздрави на всички!
  bouquet И спокойни бебета!

# 618
itaiana - и аз съм русенка по принцип  Laughing , колко е малък света нали  Joy каде живееш там ???
silvi.d - сега ще пробвам да направя нещо по въпроса. Незнам само по 1 снимка ли искаш или няколко ти да избереш как да ги нагласиш...??? Ако се озоря ще свиркам  Wink
♥ Zahira ♥ - и аз тия дни почнах да се притеснявам. Вие кърмачките имате вече цикъл, а аз дето от втората седмица никаква кърма нямам още седя без цикъл. Ще си нартовя кръвта Sad ама честно казано аз нищичко не ям, вода срам несрам ще кажа, че не ми се пие, дори вземам хранителни добавки, за да ми се допива вода( Трейси ще ме разбере какво имам предвид) и коя мама беше писала вчера, че и се допива... и аз съм така. Вечер като приспя мъжете и дай по едно уиски за отпускане...айде още едно и познайте как заспивам като къпана  hahaha Crazy Ама знам, че детенце ще си спинка цяла нощ и затова си го позволявам. Моля ви кажете какво става с тоя цикъл, че тия малоумните наште, ако ги питам пак ще ми кажат, че всичко си е нормално. Аз кръвни изследвания ще си пускам тия дни да видим там какво ще излезе.
НЕ СИ НАВЛИЧАЙТЕ МНОГО ДЕЦАТА !!! Студено или не ненормалните англичанки зимата са облечени с шалове, шапки, ботуши, а децата им са с боси краченца. Вярно, че е по шопингите това, ама от колата и паркинга, до магазините и ъ.н. навсякаде има отворени пространства и през уица може да се мине, абе има си и студ и вятър и т.н., но хич не им и пука. И със сополите пак са им по улиците децата, никакво седене вкъщи...Аз незнам как ще го понеса чак такова нещо, ама се старая да не прекалявам, защото като го пусна някой ден на градина живот и здраве, няма да мога да ходя наработа, все вкъщи ще трябва да стоя и да лекувам сополи и кашлици. Никой няма да отиде да ми навлече моето дете, а всички останали да стоят боси в градината  Wink (олях се с караниците) Всеки знае себе си, ама аз да си кажа  #Cussing out

# 619
  • Варна
Silvi.d благодаря за труда и отделеното време по правенето на колажа smile3525

Terpsyhora  и ние уж спим по цяла нощ, но днес се събуди към 5 часа, но аз я оставих до към 6 и чак тогава и дадох да яде и после като се почна едно гукане, едно крещене че откарахме до 7 часа докато заспи.

Захира аз съм чувала, че като ти дойде и намалявала кърмата,  но би трябвало до няколко дена със по-малки паузи между храненията да се нормализират нещата.

Абе вие още кърмите и ви идва аз не кърмя от половин месец и нищо още newsm78

Италиана ти от Русе ли си? И аз искам да стане вече поне на годинка, че да имаме някаква комуникация, но сигурно после с носталгия ще си спомняме за периода когато са били бебенца.

Да ви питам на бебетата ви отзад на главите стават ли им петна, където да нямат коса(ама как го обясних надявам сте да сте разбрали ooooh!). Дарито има и си мисля, че е от това че лежи основно по гръб, но и знам че е признак на рахит и почвам да се вкарвам във някакви филми.

Лидия майтап няма Heart Eyes  и аз съм от Русе друг е въпроса че отдавна не живея там.

Сега разгледах албума от срещите - Rumik много си ми позната имаш ли някаква връзка със Русе или Свищов?

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 15:22 от ganusha80

# 620
ganusha80 - писах ти на лични, че немога да се оправям с тия снимки пък едва ли някой тук има друг като мен  Embarassed ма и ние нямаме коса отзад и не ми говори такива неща, че още не съм почнала с даването на витамин Д, все си казвам "днес излзиахме, видя слънце и т.н." мисля, че сега им пада косичката и се сменя, а е логично да е по-зле отзад защото се търка повече и по-лесно пада старата коса или си въобразявам ???

# 621
  • Sofia
Всичките говорите за д-р Михаил Алексиев в център "Детско здраве", така ли!?

Да, за същия става въпрос. Много съм доволна.

Силви.Д., благодарим ти за старанието и отделеното време за колажа. Много ми харесва!  Hug

Аз все пак не се престраших на този вятър да изведа детето. На студ да, но вятъра много ме притеснява, така че и днес си останахме вкъщи. Но на малката не й пречи, не мрънка, спокойна е, ще изкараме някак си.

# 622
Silvi.d - нестава, аз ако си спомняш преди ден, два направих нов албум пак защото неможах да кача във вашия   newsm45
Моля те дай ми някакъв е-мейл да ти пратя снимки. Още по-сложно ти го правя ама какво да направя, извинявам се поне, друго ...  smile3525 newsm47 ако стига, стига, ако ли не ще мислим други варианти  newsm03

# 623
Лидия: е да, ама в UK е друг киматът. Там рядко имат горещо лято и студена зима като БГ, много по-влажно е, духа вятър заради океана почти нон стоп, поради което човешките тела дефакто реагират различно от една държава до друга  Peace Определено сополивото ми дете няма да го пусна босо по улиците, да не кажа че изобщо няма да го пусна по улиците  Joy Иначе съм съгласна, че не трябва да се прекалява с навличането.

Терпсихора: еее и ние ще ходим при Драганов. И Сънчо била доволна от него Simple Smile Колко ти взе??

Силви: и аз ще гледам да сложа снимчица тези дни. По една ли искаш??  newsm78

Италианчееее
: хайде почини си при мама! До кога ще си там? "Приятелката" ни се казваше Чочо-сан  Joy Много поздрави да й пратиш!

Хайде и аз сега ще я изведа за половин час малката.  Peace

# 624
  • София
Да мами, най-добре само по една снимка, за да не станат много и да не се чудя коя.

Lidiya_81 писах ти на лични.

Ние май на разходка отиваме, че ревем като за световно. До скоро!

# 625
Ние сега се прибрахме от разходка. Аз задължително слагам дъждобрана и никакъв ветрец не влиза при Ники. Спа 2 часа и сега е доволен.
Нямаме никакви плешиви места по главичката, но и той не я спира на едно място.
Момичета, защо не давате вит. Д на децата? Лекарите са преценили от кога трябва да го приемат и по-добре не си правете експерименти. Аз не съм му давала само 2-3 дена, но прото съм забравяла, а не по собствена преценка.
♥ Zahira ♥, сега като се замисля май точно по време на цикъла ми намаля кърмата и се бях притеснила, че спира. Сега всичко е ок, а аз си мислех, че лактогонния чай е вълшебен  hahaha
italiana, Lidiya_81, ganusha80 , браво бе, много русенки сте се събрали. Само да ви кажа, че и аз съм русенка  Joy.Отдавна не живея в града, но все пак съм от там  Hug

# 626
dolls - добре дошла в "русенския отбор"  Hug Моите лекари тук ми казаха да не давам допълнително Вит. Д, защото се съдържало в АМ и ако не съм била сигурна да го прочета на опаковката, а ако искам на своя глава да давам си било моя грижа. Ползвам Аптамил вече сме от един ден плавно преминаваме на номер 2, но съвсем случайно видях, че сменят в търговската мрежа млеката. Има лека разлика в картинката отпред и взех да чета, оказа се нова серия с леки промени на съставките + 2 минерала още, а освен това разбрах, че Аптамил, който купувате в Бг е различен от моя и начина на приготвяне дори бил друг. Вашия бил произведен в Германия, а моя е тукашен английски. Но да се застраховам аз от днес започвам с по една капчица Вит. Д, защото слънчевите дни взеха да прескачат през ден, два и да не си бия главата някой ден.
Знае ли някой докога се дава Витамин Д??? На мен ми го пращат от бг и сега имам 2 деавид и 2 вегантол ама им изтича срока на годност след няколко месеца. Освен това като се отвори едно шишенце колко време го ползвате??? Аз мисля след 1 мес. максимум и да имам останало да отворя нова опаковка.
Това с цикъла и мен ме притеснява сериозно. Няма ли майка на АМ да ми каже нещо по въпроса, че аз и като родих ми тече само седмица и спря  Thinking

# 627
Тъп въпрос: КАК БЕШЕ ПОТРЕБИТЕЛСКОТО ИМЕ ЗА СНИМКИТЕ?

# 628
Lidiya_81 аз не съм кърмила изобщо и на мен ми дойде на 40тия ден ниякъде.

за снимките august2009

# 629
АЗ кърмех до 40 ден(зорлем) и тогава ми дойде и ми спря и малкото кърма дето я имах.
благодаря!

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 18:29 от kkalina

Общи условия

Активация на акаунт