Августовски бебета - тема № 3

• 27 880
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
За косопада, и на мен ми пада косата, но нали имате предвид, че съвпадаме и с есенното време, когато косата по принцип опадва повече след изтощаването през лятото. Така че за това аз не се притеснявам. Гадно ми е само, че по светлия ни паркет само мои косми се виждат Close

Ще излизаме, мамчета, няма да седим у дома, само че разходките ще са по-къси, а самото обличане за разходка ще трае дъъъълго  Wink и само да няма силен гаден вятър като вчера....все пак бебо в количката е на топло, но какво става, ако ние сами се разболеем  Simple Smile

# 661
Здравейте  Hug

У нас Т е около 20-21 градуса. За баня не затоплям допълнително. Днес като се събудихме термометъра в стаята показваше 18 градуса, а навън валеше сняг.  Laughing Явно зимата пристига. И аз след малко ще се приготвям да излизаме навън. Вече не вали. Ние обожаваме зимата, Гергана от 1 месец е започнала да пита кога ще вали сняг, за да ходи да кара ски.

Трейси, при нас зимата е 5-6 месеца.  Laughing Но ние сме свикнали, искаме даже зима цяла година.

Захира, аз също още не съм получила еднократната помощ, казаха ми края на октомври. Документи подадох септември.

И на мен ми капе косата. Преди 2-3 седмици я скъсих доста и забелязвам леко подобрение.

Мамите от Пловдив - къде се намира това магазинче за евтини памперси? Че като ходим до там да се заредя.

За Вигантола - аз не давам профилактично, но това съм го коментирала с личната. На всяка консултация го преглежда и ако има нужда ще давам. Предозирането с вит. Д е доста опасно. Поне на мен ми прозвуча така след като прочетох листовката. 10-15 минути на ден на слънце е достатъчно за усвояването на необходимата доза вит. Д.

# 662
Малее голям студ, мен ме е страх да я извеждам да не я простудя и без това ми кашля и киха.
Сигурно като свикна да е студено и ще се престраша, но незнам кога ще е това ... ужас.

За ноктите - аз съм с маникюр откакто се е родила т.е. изобщо не съм го махала. Слагам гел и на месец и половина само ги скъсявам. Досега не ми се е случвало да я одраскам, но аз съм с нокти откакто се помня та съм свикнала хем тях да пазя хем това дето пипам  Laughing
За грима - аз не слагам, ама май е време да започна поне малко от малко та да не приличам на картоф, че то наистина с това недоспиване сенките под очите са ми като естествени вече  Joy #Crazy

Как да я обличам в къщи ,ч нещо са й студени ръцете и носа. В къщи е 25 гпадуса и тя  с боди с дълъг ръкав и пижамка с дълъг ръкав, чорапи и терлици, ама незнам дали не й е малко. Моля кажете достатъчно ли е или да й слагам и елек или жилетка?

Има ли бебче на нашата възраст дето да не гука и да не се смее, аз започнах да се притеснявам, че беба нещо не е наред. В недел ставаме на 2 месеца, а тя не се смее и не гука, само вика като нещо не й изнася.

Янче ти ли питаше за кенгуру в Продавалника, има потърси пак.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 14:38 от didi_168

# 663
Ох, не знам как ще я караме цяла зима ooooh!.А все пак навън все още е 12*, а аз имам чувството, че ще пукна от студ.
Вчера си направихме една страхотна разходка.Опаковах я , сложих дъждобрана и 3 часа спа като къпана.После откарахме и 3 часа в офиса и тати ни прибра с колата.Няма да ви описвам как грейна това детенце.
Днес не мога да се престраша да я изкарам, въпреки, че няма грам вятър.Вчера поне имаше слънце и много приятно я напичаше под дъждобрана.А днес студ, студ.
Като сме цял ден вътре и става много кисела.Не може да се наспи добре и се изнервя още повече.Добре поне, че не плаче, а само си мрънка за бибата.
На всичкото отгоре от вчера си помислих, че съм останала без мишка.Сменях батерии и на мишката и на предавателя и пак не ще да тръгне.Откарах ден и половина без комп и накрая мъжът ми ме светна , че в това сумрачно време трябва по-контрастна подложка за мишката.
За грим- слагам само фон дьо тен.Косата гледам да е вързана, защото бебка много скубе и определено ми пречи , ако е пусната.Та прически няма как да правя.
За температурите вкъщи- за два дена паднаха много рязко и вече пускам климатика.В стаята е 22*, но имам чувството, че е ужасно студено.Белослава е с пижамка и потник отдолу и съм я завила.Когато си играе, слагам и едно тънко елече.
Дю, ще ти обясня на лични за магазинчетата, за да не спамим.

# 664
  • Sofia
Ние днес се разходихме чудесно. Само два дни не бяхме излизали и много ни липсваха разходките. Няма как, трябва да свикваме да се разхождаме и на студ, само вятър, сняг и дъжд да няма. Но преди да излезем, като навлякох Софи, тя така се разсърди, че се дереше от рев. А като излязохме, само като вдиша два-три пъти чистия въздух и веднага заспа. Няма две мнения по въпроса - децата се чувстват по-добре навън.
За гримирането - аз се гримирам от време на време. Преди не пропусках, но сега нямам време. Лак още не съм си слагала след раждането, само на краката. Иначе съм си пуснала ноктите и мисля да се лакирам тези дни, като имам време. В неделя съм си записала час за фризьор, ще си намалявам дължината и ще си правя кичури. То незнам като кърмя дали може, ама аз ще си направя. Вече е крайно време да се погрижа за косата си. На мене също ми капе, но както винаги при смяна на сезоните.
Края на този месец сме на сватба, та трябва да се приведа в приличен вид  Grinning
За цикъла - и аз нямам още, но и не бързам. Така ми е добре, засега не ми трябва.
Аз още не съм ходила на гинеколог след раждането, но съм си записала час за 26-ти този месец. Дано всичко да е наред.
За температурата при къпане - аз незнам колко е у дома, тъй като още не сме си купили термометър, но вече от две седмици включвам печка, да се затопли преди да къпем Софи. Да си я подържа малко голичка, без памперс, да поритка, тя много обича и да си я мажа после спокойно, без да се притеснявам, че ще я простудя.
А бебоците наистина са ни страхотни! Колажа ще стане супер!  Grinning

# 665
Здравейте!
Днес ставамена 2 месеца..кога се събирахме по лекциите, каго минаха 2 месеца...брей, докато се обърнем и те ще порастнат децата..да са ни живи и здрави..
Ние досега бяхме на разходка..едно слъънце, супер..сега спи в количката в стаята.
Коментирате за косите, аз съм като Божидар в главата..последен сезон...редкаж голям..
Ноктите ги режа все още до дъно , че да не го одраскам..а грим слагам от време на време и то само молив на очите..
За температурата. поддържаме 22, а при къпане до 24 градуса..
Какво друго..не се сещам, ще вървя - до скоро и приятен ден..

# 666
Джема - а как съхраняваш изцеденото! Нали ще се изцеждам през нощта и сутрин - това са 3-4 изцеждания - мога ли да ги изливам в един и същ съд в хладилника. Ако замразявам, знам, че трябва поотделно, но ако са в плюсовия хладилник и ги давам като добавка след обяд, дали ще има проблем!?

Да ви се похваля - имах един панталон, който ми беше леко широк в талията преди да забременея, а днес го закопчах! Mr. Green Е верно с триста зора, но съм доволна, че все пак спада този корем! Mr. Green

# 667
  • На плажа
Писах,писах и всичко изчезна  #Cussing out #Cussing out,затова само пускам на Янчето еди линк към продавалника,с обяви за кенгура,може дане си ги видяла http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=3&stype=1& … cat=3&ppuser=

# 668
И ние днес бяхме на разходка. Гоги спа през цялото време.  На мен ми беше студено, но на него не! Simple Smile
За гримирането - всеки ден лек грим. За маникюра - ходя 2 пъти в месеца 2 седмици съм с лак 2 без.
Прическата няма я много - само се изрусявам, но съм за подстригване вече.

Да ви се похваля каква медийна ЗВЯЗДА съм станала. Ето тук може да ме видите: http://vbox7.com/play:ecc77eb9 аз съм със синята фанелка /кой ма незнае/ и защитавам майките с колички  bowuu

Дю  Hug и аз смятам да разреждам даването на витамин Д. Но за зимата не съм съгласна с теб  Naughty  Grinning Много съм зиморничава нищо че съм бълканско чедо!

Силви къде да се пускат снимиките на бебетата за колажа?!

# 669
 Hug Hug Hug

Здравейте малки и големи  Grinning

Не мога да се наканя да пиша  Blush 2 дни не  излизахме и днес вече се реших! Е, те такъв сън не е спал от както беше с жълтеницата  Laughing Супер облечен и завит, Бобко като къпан. Както вика Хариела, дай им чист въздух  Wink

Вече е почти само на АМ за мое най голямо съжаление. Няма и няма! Егати и зора за тая кърма и неще да се увеличи, вече го "кърмя" 1 път на 2 дни и то през нощта като ревне.  Shocked Суче 3 минути и заспива, колкото да ми  изхитрува и да спи при мама  Mr. Green

За цигарите- а, леле как ми се пуши  #Crazy #Crazy #Crazy Но още държа фронта, макар и в главата ми мислено да пуша по 3 цигари накуп  Crazy Мъж ми хич не иска да ги почвам, но...... Ще ме извинява  Naughty Той като комин, а пък аз да не пуша  Crossing Arms
Писна ми от здравословен начин на живот!!!  Crossing Arms Искам да пуша, да пийна 1,2...5 водки  Crazy Crazy Crazy И да потанцувам до 5 сутринта с приятелки  Party Laughing Crazy Не съм лоша майка, ама и аз съм човек! Скоро и това ще стане.  Flutter

В нас е около 18-19 градуса, а преди баня затоплям и след банята Бобко е най щастлив на масажа  Flutter Явно съм много добра  bowuu Laughing Умре от кеф, то масаж, то гимнастика и нали е гол........  Grinning

Ей, ама колажа ще е супер, щом можете даго направите, браво. Аз не мога  Thinking

В косата съм като разплетена дамаджана  #Silly Хич нямам време за грим и прическа, но и желание нямам. Толкова грозна не съм се чувствала никога през живота  Thinking Това е заради килограмите, супер ми е сдухано и толкова дебела не се понасям. Кърма нямам и започнах да ходя на аеробика   261uu Е, от 20 момичета най пълната беше 55 кг  Shocked А те мен ме гледаха ей така  #Crazy Както и аз тях  Mr. Green Не ги е срам, кльощамби  Mr. Green  #Cussing out

# 670
Дю  Hug и аз смятам да разреждам даването на витамин Д. Но за зимата не съм съгласна с теб  Naughty  Grinning Много съм зиморничава нищо че съм бълканско чедо!

Гери, явно си забравила какви са зимите тука - сняг и мнооого слънце.  Hug

Ние се прибрахме преди малко, даже отидох да взема Гери от ДГ с Коци в количката. Спа през цялото време - почти 4 часа.  Laughing

# 671
  • На плажа
Гаринелка[,/b],като истинска звезда си.Не ви завиждам в големия град ,от тази гледна точка е много неудобно..Ние от два дни палим парното и е супер вкъщи,не сме излизали понеже Ники го боли ухо и ме е страх.Колажа ще стане супер ,кой ще го прави?Ако може да каже с каква програмаго прави.

# 672
  • Бургас
Gerinela, страшна мацка си и наистина като гледам това движение в софияяяяяя, направо ми настръхва косата  #2gunfire много нагли и безотговорни шофьори  Shocked

Относно снимките за колажа ги качваме в нашият си албум в подалбума с ето тази обложка:

Моята кукла едва тия дни се заглежда по играчките закачени на шезлонга и , гука им и им се усмихва Simple Smile ааа и най-новото от вчера - откри че има ръцр и когато и попадне свитото юмруче в полезрението си го разглежда с интерес Simple Smile

# 673
Гери, супер си  Grinning Изглеждаш много добре  Peace

# 674
  • Sofia
Гери, много добра защитничка на майките с колички  си Laughing
Силви, изцедената кърма можеш да я държиш до 48 часа в хладилник. Не се притеснявай щом цедиш през нощта и сутринта, следобяда можеш спокойно да я дадеш на бебчето.

Моята мадама пък много си лапа ръчичките. Няма значение гладни ли е, не е ли, от скоро време ръцете са й все в устата и мляска като за световно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт