Данче, даваш ми надежда с тези 18-19*, че няма да си уморя детето

Поради същата причина постоянно имам чувството, че Белослава е с температура и детето най- редовно отнася по един термометър в дупето

Хари, щях да ти пиша за масажите и гимнастиката.И аз бях много несериозна, но педи всеки път ми повтаря колко е важно и ми показва масажите.За да не й омръзва на малката , разделих процедурите на две- преди баня масажирам крачетата и ръчичките, като я оставям по боди-потник, за да не й е съвсем студено, а след баня масажирам телцето.Бях започнала и гимнастика, но се спрях, защото не съм сигурна дали хипертонусът е преминал напълно и се опасявам да не й докарам някоя травма.Та ще изчакам консултацията другата седмица.
Лидия, имам напредък с обръщането на главичката на другата страна

Аз не издържан и все пак направихме 1,5 часа разходка, та поне детето се наспа.Като видях, че навън е 14,5 *, и ме хвана срам

Много ми е свито сърцето, все в един момент ще я простудя, но мисля, че изнежването е по-лошият вариант.
Хари, сега прочетох за ръчичките.И ние сме така за мой ужас.А на моменти се опитва да лапне палеца, на ако може и бибата да остане в устата