Августовски бебета - тема № 3

• 27 886
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Гери, я какви медейни звезди си имаме Hug.Наистина изглеждаш много свежо!
Данче, даваш ми надежда с тези 18-19*, че няма да си уморя детето Laughing.Срам ме е, но да си призная днес стоях с яке на пуснат климатик, защото не ми е останало време да изкарам зимните дрехи.В това отношение съм пълна трагедия ooooh!.
Поради същата причина постоянно имам чувството, че Белослава е с температура и детето най- редовно отнася по един термометър в дупето Embarassed.Имам два цифрови и един живачен.Най-редовно живачният показва 36,5-36,9, но аз упорито повтарям, че детето е топло.Ми много ясно, като майка му е ледена hahaha.
Хари, щях да ти пиша за масажите и гимнастиката.И аз бях много несериозна, но педи всеки път ми повтаря колко е важно и ми показва масажите.За да не й омръзва на малката , разделих процедурите на две- преди баня масажирам крачетата и ръчичките, като я оставям по боди-потник, за да не й е съвсем студено, а след баня масажирам телцето.Бях започнала и гимнастика, но се спрях, защото не съм сигурна дали хипертонусът е преминал напълно и се опасявам да не й докарам някоя травма.Та ще изчакам консултацията другата седмица.
Лидия, имам напредък с обръщането на главичката на другата страна Peace.Когато я храня, започнах да й подавам бибата от към "слабата страна".Няколко дена беше голяма борба и мъка.Но постепенно започна да се обръща сама, на няколко пъти я заварвам и да спи на тази страна.

Аз не издържан и все пак направихме 1,5 часа разходка, та поне детето се наспа.Като видях, че навън е 14,5 *, и ме хвана срам Embarassed.Метнах космонавта, както си беше с пижамката, за да не губим ценно време в преобличане и навън.
Много ми е свито сърцето, все в един момент ще я простудя, но мисля, че изнежването е по-лошият вариант.

Хари, сега прочетох за ръчичките.И ние сме така за мой ужас.А на моменти се опитва да лапне палеца, на ако може и бибата да остане в устата  hahaha

# 676
Някой дали ще ми отговори на въпросчето или няма смисъл...  newsm78
Гери, браво. Много добре изглеждаш  smile3501
Искам и аз на аеробика, ама няма кой да ми гледа бебето  Sad. У дома си имам степер, вибро колан и пеперуда за крака и ръце, но нищо не хващам. Покрай хора си е друго.

# 677
  • София
Привет!
Аз съм се захванала с колажа - мисля на фотошоп да го майсторя, но имам и разни по-безизвестни програмки дето може да влязат в употреба.
Както казах, който има проблеми да ми пише на лични и ще помогна с каквото мога за снимките  Hug

Ние снощи една невероятна пауза направихме от 11 та до 6 сутринта (направо се оцъклих като се събудих  Shocked ). И днес цял ден голям сън и 2-3 храненета пропусна, понеже по 4 часа взе да спи, но поне го разходих едно хубаво навън. Не знам колко е нормално. Дано довечера пак да спинка, че не ми се мисли иначе...

Гери много си готина на клипчето. Напоследък ми се случва да ми спират на пешеходните пътеки, ама то много тъпо се получава понеже аз си стоя и ги чакам да минат, та бавно паля да тръгна да пресека...абе лудница и половина.

За банята като дойде време пускаме за малко климатика, за да си стои спокойно голичък сладуркото ни и въпреки това като го взема после да го кърмя и са му ледени ръчичките.
А тия ръце се опитва целите да си ги лапа и понякога даже успява - като го видя все ги вадя и давм биба, ама то 1 от 20 сигурно...

Какво да ви кажа за прическата - тя моята коса е права и трудно се оформя до прическа - направо слагам една шнола да стои малко назад и да не ми влиза в очите и толкова. Е, бих могла малко да кръцна крайчетата, ама не знам кога ще успея да стигна до фризьорката си.

Грим по принцип почти не използвам заради едни конюктивити дето ме измъчиха преди няколко години. Ноктите си ги правя самичка на всеки 2 седмици долу-горе (за сега не съм го одрала детето, ама аз съм си свикнала с нокти де).

Иначе ми е крайно време да тръгвам на танци, че да се докарам до килограми за зимните си дрехи - не ми се купуват нови големи панталони и поли. Тия дни май успях да се смъкна до 60 най-накрая, ама още поне 6 имам да свалям.

# 678
  • Sofia
Момичета, каква програма да използвам за намаляване размера на снимки?

# 679
Долс, сега се върнах да видя въпросчето, но не мога да помогна по разбираеми причини Hug

# 680
  • На плажа
Долс,аз ти отговорих,но ми се изтри публикацията,сега не мога пак да пиша,утре.

# 681
Долс, аз като къпя Коци в коритото, дръпвам леко, за да мога да го измия по-добре. Когато слагам памерса не се стремя да му слагам пишлето нагоре, защото тъй или иначе то ще падне пак.  Laughing Питах и мъжо, той каза, че неговия си пада на където си иска (ходи с боксерки и по-широки дънки). Така че не е нужно според мен да слага нагоре.

# 682
Момичета да отвярям ли салона??? Simple Smile)) Аз масажна маса и продукт за лице не съм си купила, ама не е проблем да се вземат набързо Simple Smile))
Инъче нокти, коли маски, грим, мигли и там каквото в тая сфера се сетите съм на линия Wink Само ако имаше мен кой да оправи от главата до петите...ама и това време ще дойде. А косата 2 седмици след като родих си направих ки1ури, че неможех да се трая. Уж не нило хубаво за детето и т.н. и аз затова изчаках. Но щом не докосвало корените или кожата нямало проблеми. Който се боядисва и кърми да му мисли.
Ние изкарахме, ако щете вярвайте страхотен слънчев и топъл ден в Лондон. Като ви слушам с тоя сняг направо замръзвам. Макси беше босичак днес и с късо ръкавче  Sunglasses
Теглихме се и сме назад пак с килцата 4690 дано новото аптамил2 да навакса липсите, но сравнение с вас пак ще сме манекени, ма и аз съм била хилаво бебе пък затова на стари години наваксваме, няма начин. На дължина никой не ги мери и ми писна. Сега ще поразровя сайтовете да си купя аз един кантар за вкъщи и една мерилка за дължина и ще видят те. Били ги мерели на дължина чак на 8-12 месеца. Гледали ги дали са саръзмерни, ако не са чак тогава. Аз пък как ли няма да чакам детето ми да стане така и тогава да се чудя какво да го правя.
dolls - пишленцата...и аз потах, питах и да ти кажа никой нищо не бил правил, ама като кажа абе ти нямаше ли проблем с голямото си момченце, да видиш как ми казват какво са правили, ама и това не ме устройва. Подмивали пишлето в банята ако имало нещо покрай кожичката да паднело Wink вятър работа. Уж никой не е дърпал пишки пък после ама ти що не пита. Ей заради такива съм в тоя сайт. Аз малко с тия обриви се отплеснах от пишоната ама пак ме вкара във филми. НЯМАМ СИ НА ИДЕЯ. Дърпах я 2 пъти и тя се зачервява. Точно пък тогава бях на преглед и щяха да ми изписват мехлем, че се бил възпалил. Като го чух това спрях.  Tired
Бравос Гери Simple Smile

# 683
  • Бургас
Хариела, програмата с която аз намалям снимките е Фотошоп. Също така използвам и radikal.ru, там има поле за размер който желаеш и от там също можеш да качваш снимки в нета. Ако става въпрос за снимка за колажа трябва не само да я намалиш , но и да отрежеш един участък от снимката за да се получи така , че да се вижда добре личицето на бебчо.
Ако имаш затруднения пиши на ЛС да ти дам скайп и да ми изпратиш снимката - ще ти я намаля и отрежа.  Peace отнема точно 1 минута Simple Smile

# 684
Никой не ми отговори на моя въпрос къде да търся втора ръка кенгуру (и бейбифон) Crossing Arms

Гери супер си мила! Гърл пауър или по-скоро мадър пауър Laughing  Mr. Green

Данче
само забрави да напишеш, че изредените удоволствия си запланувала да направиш с мен  Laughing Има ли и други желаещи за алкохол и танци до зори по женски след като спрем да кърмим???  Joy

У нас е 20 градуса. Днес за пръв път пуснах печката да се затопли защото къпахме Анди, а при къпане зимата температурата трябва да е 25 градуса доколкото аз знам  Peace

Днес се разходихме цели 3 часа в парка. Беше суперрррр Simple Smile

И аз започнах да слагам по малко гримче. По принцип не съм от жените, които се мацотят често  Laughing  Купих си и малко нови дрешки, че нищо не ми ставаше и реших вместо да се депресирам да ходя да си взема все пак нещо и да се почувствам хубава Simple Smile Така и направих Wink На софийските мами да кажа, че в Спридърсторс има ЖЕСТОКО немаление - 30% до 18ти окт! Има супер неща, аз много го харесвам този магазин!  Wink

Лека ви!

# 685
Писах,писах и всичко изчезна  #Cussing out #Cussing out,затова само пускам на Янчето еди линк към продавалника,с обяви за кенгура,може дане си ги видяла http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=3&stype=1& … cat=3&ppuser=

Чети де, Янче  Laughing

# 686
Ха сори. Долс караш ли ми се нещо,ааа?  #2gunfire ааааре споко  Laughing  hahaha
Тинче, мерси мила, понякога съм нещо недоскив като името ми е някъде по средата, а не в началото  Grinning Аааа в секторза за бебето и детето. Че как така не съм го видяла? Не мнооооо съм зле newsm78

# 687
Аууу, как ме нападаш за мойта добрина smile3518

# 688
Янче, не съм забравила, писах приятелки ама да не изброявам поименно  Hug
Иначе как ще се повеселиииииим   bigdance2 smile3558

Аз на срещите в Хепи не идвах от дебелина и тежест, но най тържествено обещавам да съм много сериозна на нощните партита  balloon С моя мъж поне в това отношение сме се разбрали, той на риба, аз на парти  Flutter

# 689
Долс:  Mr. Green hahaha Hug

Данче:  dancing lalalala  superuu

Общи условия

Активация на акаунт