Някой може ли да ми каже колко време след като спре антибиотика почва пак да кърми? Питам, защото от три дни съм на антибиотик и спрях да кърмя, а искам като се оправя да подновя кърменето.

май аз нещо не съм в ред а ?
, откак съм родила не съм видяла сън повече от 3 часа наведнъж 
. Аз бих се радвала да се срещнем. Не съм го гледала колко далече от нас, ама то тук всичко е на 2-3 часа път, така че не е проблем да дойдем за един ден. Ако решиш, пиши ми на лични, ще ти дам телефони и разни други
да си се разбираме offline така да се каже
.
. Милсих си по едно време че нещо я боли, но после си заспа спокойно, стана в към 8 да яде и пак заспа, още си спи даже. 
Ние и двамата с баща й сме били сламеноруси като малки, пък тя се роди със светлокестенява коса. Ще я видим, предполагам че ще бъде русичка.
Ох този Продавалник и на вас ли ви зарежда всяка страница по 2 минути?? Направо се побърквам и нЕам нерви!!
Няма ли други сайтове за такива продукти мама му стара?? 

тогава като че ли по-бързо се отварят страниците на Продавалник-а.

малеееееее колко ли време има до тоя момент, ама и това ще стане някой ден
И все пак мисли наистина за напред, ще го ползваш 3 години. За сега само с татко му комуникираме по тоя бебифон 

за всички вас в този дъждовен и отвратителен ден
Не че искам да чета лекции, но наистина тези неща НЕ СА ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ. Захира и тя май не беше слагала коланите на столчето и е имала инцидент с Адни
Недейте наистина си казва 'а то няма страшно, аз само за 50м' защото лошото идва за части от секундата недай си Боже!!