тук като си подадох дпкументите септември , след 20-ти октомври ще ми преведат пари. И на всички , които са подали през септември ще е така.За майчинството ако ще се ориентираш - аз излязох от 15 юли в болничен /45 дневният/ и имах преведени пари на 3-ти септември. Мисля , че това кога ще ти преведат пари от болничният зависи и кога счетоводителката ви е подала инфо в НОИ.
Аз грим слагам лек през деня като излизаме , но прическа и маникюр - не остава ред за тях
Иначе снощи като я накърмих в 20 часа я оставих на баща и да я приспива и аз ходих на една работна вечеря с клиенти по работа и се чувствах супер сред хора
а и бебка като е откъртила не е притеснявала тати, даже се събуди чак в 3 часа да яде:) /чакай да не се хваля много , че да не ми го върне тази вечер И в Бургас е мрачно днес отново , но по обяд ще поизлезем малко, няма как.

. Вчера нещо ми стана и реших да си направя прическа. Лак слагам само безцветен, че не ми се трият цветните през 2-3 дена. Като излизам само в квартала да обикаляме не ми се занимава. И на мен тлъстинките ми пречат
.
. Една приятелка и тя така започна малко по малко и сега бебето и е на 4 мес. и каза, че вече му се е показала главичката (ама бебето и е мноооого надарено, не сте виждали такова чудо

, откак съм родила не съм видяла сън повече от 3 часа наведнъж