Почитатели на Майкъл Джексън 12 - HUMAN NATURE

• 35 004
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
Мерси за MJ & Friends,много го исках.  bouquet

Майкъл за баща си като професионалист:
М:Господ е благословил баща ми,той е направил чудесни неща,той е брилянтен,гений.

Р:И как го виждаш сега?/за баща си/

М:Изплашен съм от него.Баща ми влиза в стаята-Господ ми е свидетел,че казвам истината,много пъти ми прималява от присъствието му.За да бъда честен ще кажа веднъж,веднъж ми е прималяло.Повърнах когато влезе в стаята,защото когато идваше с него се носеше и една такава аура,стомахът ме заболяваше,свиваше,сякаш съм застрашен от нещо.А сега е толкова различен.Сега иска да е по-добър баща.Ще ми се да го беше разбрал по-рано.

Р:Защо тагова си все още уплашен?

М:Защото страхът е все още в мен.Аз съм като ангелче пред него.Веднъж той ме попита:”Защо се страхуваш от мен?” Аз не можах да отговоря.Мисля,че казах:”Джоузеф,знаеш ли какво направи ти?Знаеш ли какво ми причини?”

# 226
  • На брега на реката

ИСКАМ да вметна ,че цената на билетите за филма е 6 лева.

Тази вметка много ме радва  newsm47

По-напред някъде заблудих някого, че са 7-8 лв, защото така ми се видяха  на он-лайн
продажбите за Мола на Стамболийски.  Whistling

# 227
  • На брега на реката

Аз искам и тези, Crazy  да видите как ще олигавя темата отсега нататък  smile3502

slaveto75newsm53

# 228
За майка си:
М:Не познавам друга като нея,тя е като Майка Тереза.Има много малко хора като нея.

За жените:
М:Могат да направят мъжете много нещастни.Виждал съм братята си да плачат заради жените си.

За Лиса Мари:
М:Преди да се оженим тя ми обеща,че първото нещо ще е да имаме деца.След това бях много наранен и обикалях с тези бебешки кукли и плачех.Толкова много исках деца.

За момичетата:
Никога не съм канил момичета,чаках те да ме поканят.Не можех да поканя момиче на среща /от срам/

За лейди Даяна:
Обичах я,тя беше мой тип жена.

За Татум:
Когато държах ръката й бях в рая.Беше най-магичното нещо.Беше по-хубаво от това да я целувам,от всичко останало.Помня как отидохме в един клуб “Рокси”,стоях там и слушах музикантите,а под масата тя ми държеше ръката-направо се разтапях.

За Брук:
Тя беше една от любовите на живота ми.Мисля,че ме обичаше толкова,колкото и аз.Излизахме много.Имаше нейни снимки навсякъде-на огледалото ми,на стената,навсякъде.Отидох на Academy Awards с Даяна Рос и едно момиче се приближи и каза:”Здрасти,аз съм Брук Шийлдс.Ще ходиш ли на партито след това?” Аз казах:”Да”,а тя:”Добре,ще се видим там.”Аз си помислих:О,тя знае ли,че е снимките й са по цялата ми стая! Отидохме на партито.Тя дойде и каза:”Ще танцуваш ли с мен?”,аз :”Да!”Човече,разменихме си номерата и аз бях буден цяла нощ,пях,въртях се из стаята,бях толкова щастлив.Беше страхотно.

# 229
Цитат на: kloi
Ако имате линк за BAD в Ню Йорк, дайте го насам

На предната страница съм пуснала линка с уточнение, че не е целият концерт.

# 230
За майка си:
М:Не познавам друга като нея,тя е като Майка Тереза.Има много малко хора като нея.

За жените:
М:Могат да направят мъжете много нещастни.Виждал съм братята си да плачат заради жените си.

За Лиса Мари:
М:Преди да се оженим тя ми обеща,че първото нещо ще е да имаме деца.След това бях много наранен и обикалях с тези бебешки кукли и плачех.Толкова много исках деца.

За момичетата:
Никога не съм канил момичета,чаках те да ме поканят.Не можех да поканя момиче на среща /от срам/

Hug  bouquet Hug

За лейди Даяна:
Обичах я,тя беше мой тип жена.

За Татум:
Когато държах ръката й бях в рая.Беше най-магичното нещо.Беше по-хубаво от това да я целувам,от всичко останало.Помня как отидохме в един клуб “Рокси”,стоях там и слушах музикантите,а под масата тя ми държеше ръката-направо се разтапях.

За Брук:
Тя беше една от любовите на живота ми.Мисля,че ме обичаше толкова,колкото и аз.Излизахме много.Имаше нейни снимки навсякъде-на огледалото ми,на стената,навсякъде.Отидох на Academy Awards с Даяна Рос и едно момиче се приближи и каза:”Здрасти,аз съм Брук Шийлдс.Ще ходиш ли на партито след това?” Аз казах:”Да”,а тя:”Добре,ще се видим там.”Аз си помислих:О,тя знае ли,че е снимките й са по цялата ми стая! Отидохме на партито.Тя дойде и каза:”Ще танцуваш ли с мен?”,аз :”Да!”Човече,разменихме си номерата и аз бях буден цяла нощ,пях,въртях се из стаята,бях толкова щастлив.Беше страхотно.

за превода  bouquet

# 231
  • MJF
 newsm78 това не знам дали сме го пускали тук. Radio Music Awards October 27, 2003
http://www.doodoofan.ru/files/rma_2003.wmv

# 232
Здравейте!Вчера се върнах от почивката си и бързам да се запиша да Ви чета.Липсвахте ми.Аниматорите в хотела ми пускаха Майкъл постоянно. Hug

# 233
Miss fairy мерси за преводите   bouquet

Тараборели говори за Майкъл, Лиса и Деби. Само, че не разбирам и моля за превод  Praynig Кратичко е  Wink
http://www.youtube.com/watch?v=gE1-Ktf2iJs&feature=related

# 234
slaveto  от къде ги вадиш тези снимки-страшна си! АЗ имам 123456789 Майкълски а ти вадиш още и още и още....Дай на сам ,че си избирам няколко... Crazy Crazy Crazy
Сега имаме и админ-ограничение за формата!!!....лоша работа! Tired
А славе мерси за кафенцето!  bouquet

Поразгледай тук http://peneva75.snimka.bg/stars/mayik-l-djaks-n-na-scenata.424547 и гепай каквото ти хареса  Laughing

# 235
  • На брега на реката
slaveto75, а онези лиготийки? Не мога да налучкам сайта....  Crossing Arms

# 236
slaveto  от къде ги вадиш тези снимки-страшна си! АЗ имам 123456789 Майкълски а ти вадиш още и още и още....Дай на сам ,че си избирам няколко... Crazy Crazy Crazy
Сега имаме и админ-ограничение за формата!!!....лоша работа! Tired
А славе мерси за кафенцето!  bouquet

Поразгледай тук http://peneva75.snimka.bg/stars/mayik-l-djaks-n-na-scenata.424547 и гепай каквото ти хареса  Laughing
Slaveto smile3525 newsm51 smile3525

# 237
# 238
slaveto75, а онези лиготийки? Не мога да налучкам сайта....  Crossing Arms
http://www.sweetim.com

slaveto75,благодаря ти,направо се "загубих" в колекцията ти bouquet 

# 239
Нямам нищо конкретно да споделя с вас.Само това че болката хич не минава и боли всеки ден все повече и повече... Cry
Както и да е, вижте тези муцунки:

Общи условия

Активация на акаунт