The best of `90s

• 14 205
  • 205
  •   1
Отговори
# 45
Абе хора,сещате ли се за една групичка от четири мадами....немога да се сетя за името им.Клипа беше в една стая,с огромна дупка по средата и едни крушки висяха от таваните..... ooooh!....немога и немога да се сетя за името на групата-тази песничка беше много хубава.Вокалистката беше една руса мадама.....Ееееех....как беше-на езика ми е....Ако някой се сети за какво говоря да пише... Praynig      А този помните ли го?
Scatman John   Laughing Mr. Green

# 46
свързвам 90-те с Нирвана/ посочени са/ ....oще:
Stereo Mc's
Rage against the machine

саундтрака на "Криминале". ще допълвам, ако имам още проблясъци:)

# 47
# 48
Абе хора,сещате ли се за една групичка от четири мадами....немога да се сетя за името им.Клипа беше в една стая,с огромна дупка по средата и едни крушки висяха от таваните..... ooooh!....немога и немога да се сетя за името на групата-тази песничка беше много хубава.Вокалистката беше една руса мадама.....Ееееех....как беше-на езика ми е....Ако някой се сети за какво говоря да пише... Praynig      А този помните ли го?
Scatman John   Laughing Mr. Green

За тези мадами ли става въпрос Simple Smile newsm78

All Saints Under the bridge

# 49
За същите!  Peace
Мерси!   bouquet

# 50
# 51
Не че нещо, ама част от изброените в темата песни въобще не са от 90-те Simple Smile
Prodigy спомена ли някой? Chemical Brothers?

# 52
Ахъм. Където '90, там и ретро въобще  Mr. Green

# 53
Да, очакваме включване от ABBA  Laughing

# 54
# 55
Kylie Minogue - Confide in me - За мен това е най-добрата и песен.
Delerium - Silence - Не е много дъ бест, но ми е любима.
The Rolling Stones - Anybody Seen My Baby

# 56
Анджелина е страхотна в Anybody seen my baby, адски я харесвам с този и имидж. Да си беше останала в 90те.

# 57
И в Хакери също, преди да стане ССФ аватарна икона, образцова майка и съпруга  Simple Smile

# 58
Да, там я видях за първи път Simple Smile Беше толкова луда мацка, какво и стана?

Хелена Кристенсен в клип на Дейвид Линч, "Wicked game" на Крис Айзък ми е много деветдесетарско. Не песента, клипът.

# 59
Да, изтритият й лак е култов  Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=-oaHHrNQVrg

Общи условия

Активация на акаунт